Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σας. Θέλω να δοκιμάσω τα windows 8 (64 bit developer preview) και έχω κάποιες απορίες. Αφού έστησα το πρόγραμμα έκανα τις ρυθμίσεις για μνήμη, μέγεθος εικονικού σκληρού κτλ. Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής: 1) Θα δημιουργηθεί μενου να επιλέγω από που θα μπουτάρω? 2) Πώς θα απεγκαταστήσω μετά win 8 και virtual box? Θα χρειαστεί να κάνω φορματ?
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Mισό γιατί ή μπερδεύτηκες ή με μπέρδεψες Το virtual box είναι μία μηχανή μέσα στα windows Που έχεις. Οτι κάνεις εκεί ΔΕΝ επηρεάζουν το λειτουργικό σου. Αρα αφού έκανες την μηχανή μέσα στο virtual box, απλά θα ανοίξεις το virtual box θα φορτώσεις σε ένα εικονικό dvd το iso των windows 8 και θα κάνεις την εγκατάσταση ΜΕΣΑ στο virtual machine. Αφού τελειώσεις, για να μπαίνεις στα windows 8 θα ανοίγεις το virtual box, θα επιλέγεις τα win8 και μετά πατάς start Εγώ έχω τα xp πχ εδώ Αν θες να απεγκαταστήσεις το virtual box το κάνεις όπως με όλα τα προγράμματα που έχεις στο Pc Σου Επειδή έχεις ssd φρόντιζε τον χώρο σε δίσκο που δίνεις να τον δίνεις από τον δίσκο D ή E ή κλπ αλλά όχι από τον ssd
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Σ ευχαριστώ για τη βοήθεια κάρμεν! Τα έστησα. Τώρα το ερώτημά μου είναι το εξής: Έχω δώσει στο virtual box 2gb από την μνήμη μου και 50gb από τον δίσκο (όχι τον ssd). Αν θελήσω να το απεγκαταστήσω τι θα γινει με τα 50 gb του δίσκου? και δεύτερον: η μνήμη δεσμεύεται μό0νο όταν έχω ανοιχτό το vb? Σόρυ για τις χαζές απορίες αλλά είναι η πρώτη φορά που τρέχω εικονική μηχανή. Και τελευταία απορία: Πώς γίνεται να τρέξω σε φουλ σκριν? Μπορώ να κάνω το ίδιο και με το ubuntu? Έχω το live cd.
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τα 2 GB ram θα τα δεσμεύει όταν το χρησιμοποιείς Τα 50GB που έδωσες όπως και μελλοντικά ότι δώσεις είναι σε έναν φάκελο virtual disks. Αν θυμάμαι καλά είναι στην διαδρομή που του όρισες όταν του είπες να δώσει 50GB στον εικονικό δίσκο. Για το full screen Κάνεις Install το guest additions από το Devices αν θυμάμαι καλά και πάλι
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τα 2 GB ram θα τα δεσμεύει όταν το χρησιμοποιείς Τα 50GB που έδωσες όπως και μελλοντικά ότι δώσεις είναι σε έναν φάκελο virtual disks. Αν θυμάμαι καλά είναι στην διαδρομή που του όρισες όταν του είπες να δώσει 50GB στον εικονικό δίσκο. Για το full screen Κάνεις Install το guest additions από το Devices αν θυμάμαι καλά και πάλι Σ ευχαριστώ. Με τον ίδιο τρόπο και το ubuntu?
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τα πάντα βρε. Απλά να ξέρεις ότι ούτε φορμάτ θα χρειαστείς ούτε dual boot. Οτι κάνεις εκεί μένει εκεί, δεν επηρεάζει το κανονικό λειτουργικό
iannakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 εδω υπαρχει ενας πληρης οδηγος , και εγω αυτο χρησιμοποιησα http://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-install-windows-8-on-virtualbox/
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Λίγο off topic... Τι διαφορά έχει το virtual box με το virtual pc της microsoft??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα