Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι όντως, ένας χρόνος εγγύηση δε λέει.

Και εγώ το σκέφτομαι... όπως και να'χει θα μάθουμε αύριο.

αν με προλαβεις ποιο νωρις και πας ρωτησε σε παρακαλω μπορω να το παρω απο εδω και αμα δεν εχουνε απο εκει επεκταση εγγυησης να την παρεις απο αλλο καταστημα και να την βαλεις?

Δημοσ.

αν με προλαβεις ποιο νωρις και πας ρωτησε σε παρακαλω μπορω να το παρω απο εδω και αμα δεν εχουνε απο εκει επεκταση εγγυησης να την παρεις απο αλλο καταστημα και να την βαλεις?

Εγώ θα πάω απόγευμα, μετά τη δουλειά. Οπότε μάλλον εσύ θα μάθεις πρώτος.

Θα ρωτήσω όμως όταν πάω και θα σου πώ.

Δημοσ.

Φίλε μου και της ίδιας σειράς έχω, απλά εμένα είναι με την 6770m πάνω και τον 2670 πάνω. Γενικά το λάπτοπ φυσάει..Και η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη...Το πληκτρολόγιο στην αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι αλλά τελικά είναι πολύ άνετο και με τον σχεδιασμό του δεν περνάει σκόνες και σκουπιδάκια κάτω από τα κουμπιά...Επίσης και τα ηχεία του είναι πολύ δυνατά για λάπτοπ...Άντε και καλή επιλογή!

Δημοσ.

Φίλε μου και της ίδιας σειράς έχω, απλά εμένα είναι με την 6770m πάνω και τον 2670 πάνω. Γενικά το λάπτοπ φυσάει..Και η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη...Το πληκτρολόγιο στην αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι αλλά τελικά είναι πολύ άνετο και με τον σχεδιασμό του δεν περνάει σκόνες και σκουπιδάκια κάτω από τα κουμπιά...Επίσης και τα ηχεία του είναι πολύ δυνατά για λάπτοπ...Άντε και καλή επιλογή!

μιας που σε βρηκα τα κουμπια FN πως δουλευουνε?

χωρις να πατας το Fn αν πατας το F12 απενεργοποιει το bluetooth ΚΛπ..

λες και δεν το χρειαζεται καθολου το FN..

πηγα σημερα και το ειδα και εγω..

πληκτρολογιο βολευει ετσι και ετσι σε συγκριση με το dv5 που εχω..

οθονη αρκετα καλη μπορω να πω..

κατασκευη αλουμινιο.+ για θερμοκρασια πολυ λιγη..

το μονο αρνητικο ητανε τα ηχεια κατω απο την οθονη το πλαστικο ητανε λιγο ψευτικο αλλα θα μου πεις τι περιμενες να βαλουν εκει..ε καντο αλουμινιο ρε αδερφε τι βαζεις πλαστικο.(και πρεπει να ειναι κουμπωτο.)

και αυτο με τα κουμπια..

δουλευανε τα FN χωρις να το πατας και μου εκαναν περιεργεια..

αμα παιζεις games και πατας f12 θα ανοιγοκλεινει το ασυρματο?χαχαχαχ

αν εχει κανεις κανενα ιδιο μοντελο ας μας πει μερικες λεπτομεριες.

μαλλον αυριο θα παω να το τσιμπησω οπως φαινεται..

κατι που ξεχασα το πλαισιο λεει δεν κανει ατοκες δοσεις ακου εδω..απο ποτε δεν κανει ατοκες δοσεις ρε παιδια? πλακα μας κανουν? το Multirama γιατι μου κανει σε 769 μηχανημα 16 ατοκες δοσεις?

και για τη εγγυηση μου ειπε οτι δυστηχως δεν εχουνε πακετα και καλα τους τελειωσανε κλπ κατι μου βρωμαει σχετικα με της συμφωνιες τους..δεν τους συμφερε ποιος ξερει.

Δημοσ.

μιας που σε βρηκα τα κουμπια FN πως δουλευουνε?

χωρις να πατας το Fn αν πατας το F12 απενεργοποιει το bluetooth ΚΛπ..

λες και δεν το χρειαζεται καθολου το FN..

πηγα σημερα και το ειδα και εγω..

πληκτρολογιο βολευει ετσι και ετσι σε συγκριση με το dv5 που εχω..

οθονη αρκετα καλη μπορω να πω..

κατασκευη αλουμινιο.+ για θερμοκρασια πολυ λιγη..

το μονο αρνητικο ητανε τα ηχεια κατω απο την οθονη το πλαστικο ητανε λιγο ψευτικο αλλα θα μου πεις τι περιμενες να βαλουν εκει..ε καντο αλουμινιο ρε αδερφε τι βαζεις πλαστικο.(και πρεπει να ειναι κουμπωτο.)

και αυτο με τα κουμπια..

δουλευανε τα FN χωρις να το πατας και μου εκαναν περιεργεια..

αμα παιζεις games και πατας f12 θα ανοιγοκλεινει το ασυρματο?χαχαχαχ

αν εχει κανεις κανενα ιδιο μοντελο ας μας πει μερικες λεπτομεριες.

μαλλον αυριο θα παω να το τσιμπησω οπως φαινεται..

κατι που ξεχασα το πλαισιο λεει δεν κανει ατοκες δοσεις ακου εδω..απο ποτε δεν κανει ατοκες δοσεις ρε παιδια? πλακα μας κανουν? το Multirama γιατι μου κανει σε 769 μηχανημα 16 ατοκες δοσεις?

και για τη εγγυηση μου ειπε οτι δυστηχως δεν εχουνε πακετα και καλα τους τελειωσανε κλπ κατι μου βρωμαει σχετικα με της συμφωνιες τους..δεν τους συμφερε ποιος ξερει.

Τα κουμπιά F1, F2, F3 κτλ. μπορείς να τα ρυθμίσεις να λειτουργόυν μόνο με το fn ή χωρίς να πατάς κάποιο άλλο πλήκτρο άρα δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό.

Από όσο ξέρω, πρίν λίγο καιρό το Πλάισιο έδινε μέχρι 24 άτοκες τώρα δεν ξέρω τί παίζει. Από multirama έχει νομίζω μέχρι 16 άτοκες άρα συμφέρει περισσότερο, έχει και δυνατότηα επέκτασης εγγύησης στα 3 χρόνια σε αντίθεση με το Πλάισιο.

Δημοσ.

αυτο ειναι μεγαλη γυφτια που κανει το πλαισιο ειναι και μεγαλο επιχειρηση μην χ3σω

οταν τους εριχνα τα χιλιαρικα ετσι δεν μιλαγανε μετρητα.

μια εξυπηρετηση δεν κανουνε τωρα που ειναι και δυσκολα..

αυτο με το F θυμασαι απο που το ρυθμιζουνε?

εχει αλλη επιλογη τα καινουργια μοντελα σαν προγραμμα.

η απλα μεσα απο το CP?

Δημοσ.

Ωραία έχω φτιαχτεί τρελά για αυτο το laptop, μόλις γύρισα απο δουλειά και σε λίγο θα πάω και εγώ να το δω από κοντά.

αυτο ειναι μεγαλη γυφτια που κανει το πλαισιο ειναι και μεγαλο επιχειρηση μην χ3σω

η απλα μεσα απο το CP?

Ρώτησες στο Πλαίσιο και σου είπανε ότι δεν κάνουν άτοκες δόσεις?

Αν είναι έτσι τότε έχουμε ενα θεματάκι....θα περάσω και απο multirama μια να δω τι παίζει!

Δημοσ.

Ωραία έχω φτιαχτεί τρελά για αυτο το laptop, μόλις γύρισα απο δουλειά και σε λίγο θα πάω και εγώ να το δω από κοντά.

Ρώτησες στο Πλαίσιο και σου είπανε ότι δεν κάνουν άτοκες δόσεις?

Αν είναι έτσι τότε έχουμε ενα θεματάκι....θα περάσω και απο multirama μια να δω τι παίζει!

δεν υπαρχει στο multirama αυτο το μοντελο δυστηχως.

Δημοσ.

δεν υπαρχει στο multirama αυτο το μοντελο δυστηχως.

Τι λες να κάνεις ρε Kezar?

Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω πάντος...

Δημοσ.

απο οτι φαινεται θα το παρω και ισως θα παω σημερα..

απλα θα απαιτησω και δωρο εννοειται..

δεν ειμαι κοροιδο πριν 1 μηνα τους εσκασα παλι 1 χιλιαρικο..

εσυ τι λες να κανεις?

Δημοσ.

η απλα μεσα απο το CP?

Να σου πώ την αλήθεια δεν θυμάμαι αλλά το είχα κάνει μία φορά και είμαι βέβαιος ότι γίνεται.

Αν το αγοράσεις πάντως σίγουρα δεν θα το μετανίωσεις!

Δημοσ.

Και εγω τώρα θα παω απο το πλαίσιο να το δω και μάλλον θα το πάρω...

Αν όχι σήμερα, σίγουρα αυριο...δεν έχω βρει και κάτι καλύτερο!

Δημοσ.

Και εγω τώρα θα παω απο το πλαίσιο να το δω και μάλλον θα το πάρω...

Αν όχι σήμερα, σίγουρα αυριο...δεν έχω βρει και κάτι καλύτερο!

ενα asus Βρηκα εγω..

αλλα επεκταση κουκου..

οσο για την επεκταση δωσε μου σε πμ το τηλεφωνο σου η το μαιλ σου να σου στειλω τον κωδικο ωστε να το αγορασεις..

εχουμε 6 μηνες μετα την αγορα του ωστε να ανανεωσουμε..

169 ευρω 3 χρονια συνολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...