Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρισυ Δεκέμβριο(2010) είχα κάνει μια σύνδεση καρτοσυμβόλαιο και τώρα αυτό το μήνα μου λένε πως τα 1500 λεπτά που είχα χρόνο ομιλίας προς ολα τα Cosmote δεν ισχύει.Και απλά θα μου πιστώνουν τα 15ευρώ κάθε μήνα όπως και πριν...

Μου είπαν πως ήταν προσφορά για ενα χρόνο. Αλλά εγω δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο ούτε όταν το υπέγραψα(στο συμβόλαιο) ούτε αναφέρεται κάπου στο site της Cosmote. Φαντάζομαι έχει συμβεί και σε άλλους...

Δημοσ.

Έτσι είναι το παλιό Καρτ. 15 έδινε 15ευρώ κάρτα και λόγω προσφοράς έδινε κ 1500λεπτά προς Cosmote. Αν περάσει το 12μηνο σταματάνε τα 1500. Αλλά μπορέις άνετα να κάνεις μια αλλαγή και να πάς στο νέο Καρτοσυμβόλαιο 15 που με τα ίδια χρήματα σου δίνει 1500 λεπτά προς Cosmote ,10 λεπτά προς 3ους και 3 ευρώ bonus αντί για 15. Αν μιλάς περισσότερο σε Cosmote κάνε τη μετάβαση. Αν έχεις υπόλοιπο σαν κάρτα μέσα τώρα μεταφέρεται κανονικά και επίσης λογικά θα έχει βγει και η επιδότηση σου.

Δημοσ.

Όταν είχα υπογράψει δεν υπέγραψα κάτι που να λέει οτι είναι για 1 χρόνο. Και αυτό είναι που μου την σπάει!! Και εννοείται πως δεν μου είχαν πει πως θα έχω για 1 χρόνο μόνο τα 1500....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...