panosbas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, έχω το παρακάτω πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας αν είναι δυνατόν. Έχω το Samsung Galaxy S και φορούσα την 2.3.6 rom αλλά είχα φαγωθεί να περάσω την 4.0.3 RC3 όπως και έκανα. Ποιό πριν είχα πάρει backup τον τηλεφωνικό κατάλογο μέσω του Samsung Kies καιόλον των προγραμμάτων συμπεριλαμβανωμένων και το δεδομένων τους με το Titan Backup. Το πρόβλημα είναι ότι στην Rom αυτή δεν δουλεύει το Samsung Kies οπότε δεν μπορώ να περάσω πάλι μέσα στο τηλ. τις επαφές μου. Να προσθέσω επίσης ότι μπόρεσα να συγχρονίσω το facebook με το κινητό μου απο την άποψη ότι κατέβασα στο τηλέφωνο όλα τα τηλέφωνα αλλά και τις φώτο των επαφών μου στο facebook. Έχω μια υποψία ότι ο συγχρονισμός στο Samsung Galaxy S γίνεται μονόδρομα δηλαδή απο το gmail και το facebook πρός το κινητό και όχι αντίστροφα. Σκέφτηκα ότι αφού δεν γίνεται να δουλέψει το Samsung Kies στην έκδοση 4.0.3 Ice cream Sandwitch RC3 τότε για να έχω ξανα τις επαφές μου μέσα στο τήλ. θα έπρεπε να κάνω downgrade σε 2.3.4 Gingerbread να επαναφέρω το backup μέσω Kies να το συγχρονίσω με gmail ( ώστε να σωθούν οι επαφές εκεί) και μετά να περάσω πάλι 4.0.3 και απλά να επαναφέρω το backup μέσω συγχρονισμού με Gmail. νόμιζες όμως γιατι δυστηχώς όταν κάνω συγχρονισμό δεν φέρνει καμία επαφή απο το τηλέφωνο στο Gmail. Μήπως έχει κάποιος καμια καλή ιδέα για το πως : 1)θα κάνω το Samsung Kies να δουλέψει στην 4.0.3 RC3 ή 2)θα περάσω τις επαφές μου στο Gmail και μετά απο εκεί στο τηλ. Συγνώμη για την φλυαρία μου απλά έπρεπε να είμαι σαφής για την παραπάνω κατάσταση. Οποιαδήποτε βοήθεια ειναι καλοδεχούμενη.
manost Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Κάπου διάβασα ότι μπορείς μέσα από το Kies να κάνεις export τις αποθηκευμένες επαφές σου σε αρχείο .csv. Αν όντως γίνεται αυτό, τότε μπορείς μετά εύκολα και ωραία να τις κάνεις import στον λογαριασμό που έχεις στο Google και με συγχρονισμό θα περάσουν στο κινητό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα