mchls Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-pUhraVG7Ow http://www.youtube.com/watch?v=gZrklEy9ohQ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Να και κάτι που δεν περίμενα να δω σε AC. (Naval combat) Τελικά πόσα παιχνίδια έχουμε δει τον τελευταίο μήνα που έχουν τόξο; Μήπως κάτι θέλουν να μας πουν οι ποιητές;
activex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Να και κάτι που δεν περίμενα να δω σε AC. Αυτο θα ελεγα...μα ουτε ενας πουστης με γεματο οπλο ;
geowizard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Π Α Ι Χ Ν Ι Δ Α Ρ Α most anticipated game απο εμενα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 θα ναι το τελευταίο τουλάχιστον? μην το κάνουμε CoD...
geowizard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 θα ναι το τελευταίο τουλάχιστον? μην το κάνουμε CoD... Φτου ρε μην το γκαντεμιαζεις! Μακαρι να βγουνε κι αλλα! Να εχουμε και 1789, και 1821 και 1910 (βαλκανικους πολεμους) κτλ.
giorgos147 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 θα ναι το τελευταίο τουλάχιστον? μην το κάνουμε CoD... Από τη στιγμή που γίνεται καλή δουλειά, δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.
geowizard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Assassins Creed 3 will see Desmond become the Ultimate Assassin
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αφού πηγαίνει χρονολογικά το game δεν κουράζει απλά φοβάμαι το πως θα καταλήξει στο παρόν. Πολύ όπλο παίζει στο game και αρχίζει λίγο να με χαλάει.
geowizard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αφού πηγαίνει χρονολογικά το game δεν κουράζει απλά φοβάμαι το πως θα καταλήξει στο παρόν. Πολύ όπλο παίζει στο game και αρχίζει λίγο να με χαλάει. Στο παρον (λογικα) θα ειναι 100% Desmond οποτε θα εχει φαση να πηδας απο ουρανοξυστη σε ουρανοξυστη! Τωρα για τα οπλα λογικο μου φαινεται μιας και παει χρονολογικα. Κι εγω θα προτιμούσα να εχει ακομα σπαθια κτλ αλλα θα εχει πλακα να τρεχεις μη σε πετυχουν οι σφαιρες! Υ.Γ. και που εχουν οπλα τους βλεπεις να τα χρησιμοποιουν;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 E ok χρειάζεται και 1 λεπτό να το ξαναγεμίσουν εκείνο το πράγμα...
geowizard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 E ok χρειάζεται και 1 λεπτό να το ξαναγεμίσουν εκείνο το πράγμα... Αρα λενε "Που να καθομαστε τωρα να το ξαναγεμιζουμε, τραβα το μια σαν λογχη να τελειωνουμε....!"
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 To gameplay πραγματικά με εντυπωσιάσε. Μέσα στο καλοκαίρι θα παίξω σίγουρα assasins creed 2 και ότι άλλο μπορέσω μιας και δεν έχω παίξει κανένα ακόμα. Γραφικά βέβαια τίποτα το φοβερό.
KostasDemir Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Παιδια εχετε κανα λινκ να αγορασω την συλεκτικη εκδοση του Assassins Creed που εχει και την φιγουρα? (δεν ξερω πιο assassins creed ειναι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα