Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Να και κάτι που δεν περίμενα να δω σε AC.

(Naval combat)

Τελικά πόσα παιχνίδια έχουμε δει τον τελευταίο μήνα που έχουν τόξο;

Μήπως κάτι θέλουν να μας πουν οι ποιητές; :P

Δημοσ.

Να και κάτι που δεν περίμενα να δω σε AC.

Αυτο θα ελεγα...μα ουτε ενας πουστης με γεματο οπλο ; :P

Δημοσ.

θα ναι το τελευταίο τουλάχιστον? μην το κάνουμε CoD...

Φτου ρε μην το γκαντεμιαζεις! :mrgreen: Μακαρι να βγουνε κι αλλα! Να εχουμε και 1789, και 1821 και 1910 (βαλκανικους πολεμους) κτλ.

Δημοσ.

θα ναι το τελευταίο τουλάχιστον? μην το κάνουμε CoD...

Από τη στιγμή που γίνεται καλή δουλειά, δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Αφού πηγαίνει χρονολογικά το game δεν κουράζει απλά φοβάμαι το πως θα καταλήξει στο παρόν. Πολύ όπλο παίζει στο game και αρχίζει λίγο να με χαλάει.

Δημοσ.

Αφού πηγαίνει χρονολογικά το game δεν κουράζει απλά φοβάμαι το πως θα καταλήξει στο παρόν. Πολύ όπλο παίζει στο game και αρχίζει λίγο να με χαλάει.

Στο παρον (λογικα) θα ειναι 100% Desmond οποτε θα εχει φαση να πηδας απο ουρανοξυστη σε ουρανοξυστη! Τωρα για τα οπλα λογικο μου φαινεται μιας και παει χρονολογικα. Κι εγω θα προτιμούσα να εχει ακομα σπαθια κτλ αλλα θα εχει πλακα να τρεχεις μη σε πετυχουν οι σφαιρες! :mrgreen:

Υ.Γ. και που εχουν οπλα τους βλεπεις να τα χρησιμοποιουν; :-(

Δημοσ.

E ok χρειάζεται και 1 λεπτό να το ξαναγεμίσουν εκείνο το πράγμα... :D

Αρα λενε "Που να καθομαστε τωρα να το ξαναγεμιζουμε, τραβα το μια σαν λογχη να τελειωνουμε....!" :mrgreen:

Δημοσ.

To gameplay πραγματικά με εντυπωσιάσε. Μέσα στο καλοκαίρι θα παίξω σίγουρα assasins creed 2 και ότι άλλο μπορέσω μιας και δεν έχω παίξει κανένα ακόμα. Γραφικά βέβαια τίποτα το φοβερό. :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδια εχετε κανα λινκ να αγορασω την συλεκτικη εκδοση του Assassins Creed που εχει και την φιγουρα? (δεν ξερω πιο assassins creed ειναι).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...