tass0s Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Εχοντας παιξει τους πρωτους 2 τιτλους με πληκτρολογιο/ποντικι και τον τελευταιο με xbox360 controller μπορω να πω με το gamepad το νοιωθεις πιο "σωστο" αλλα χωρις το πληκτρολογιο/ποντικι να ειναι αβολο.
mchls Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Assassin’s Creed III’s setting “a bit of a pain” for female characters
gavros10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 επειδη εχω παιξει ολα τα assassins creed στο pc και το brotherhood στο ps3, πιστευω οτι το πληκτρολογιο και το ποντικι ειναι καλυτερα με το χειριστηριο εισαι περιορισμενος. multiplayer δεν μπορουσα να παιξω καλα στο ps3
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Α, καλά.. Βγαίνει και το 3. Εδώ δεν έχω παίξει το 2 καλά καλά, το βαριέμαι
gio@ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Α, καλά.. Βγαίνει και το 3. Εδώ δεν έχω παίξει το 2 καλά καλά, το βαριέμαι δεν πειραζει τα παιζουμε εμεις
mchls Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Assassin’s Creed III on track to become “the highest pre-ordered game” in Ubisoft history
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Προσωπικά games όπως αυτό, δηλαδή που δεν έχουν στόχευση και έχουν πολλούς συνδυασμούς κουμπιών είναι πολύ πιο εύκολο με το gamepad.
mchls Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 “You’re going to experience more Desmond than ever before,” in AC3 says Ubisoft
mchls Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Quick Quotes – WWII, feudal Japan and Egypt considered too “boring” for Assassin’s Creed
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Pardon my french, αλλά αρ___ια boring. Οκ, 2ο παγκόσμιο έχουμε φάει με το κουτάλι, Ιαπωνία με διάφορα ninja/samurai games και anime, αλλά Αίγυπτος δεν θα ήταν άσχημη. Και στην τελική μας έβαλαν την Αμερικάνικη επανάσταση... Αν ήθελαν επανάσταση και not-boring, ΒΑΛΤΕ 1821 ΡΕ!! Assassin με φουστανέλα ωρέ παλικάρια!
mchls Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Assassin's Creed 3 creative director doesn't like your ideas, Internet
gatokoritso Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 δεν ξερω γιατι αλλα το ολο θεμα αμερικανικη επανασταση μου φαίνεται(δεν θα το πω ηλίθιο θα ακουστει κακια..)απλα αδιαφορο.οι εικονες μες στο κιτσ και το άκυρο..βαλτε γαλλικη/ελληνικη(ωραιος GhostRiderLSOV )επανασταση μετα παμε χαλαρα cold war και το τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα