area51 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 lol. Εντάξει το άφησα να παίζει ενώ έτρωγα. Τώρα την έχω δει orokusaki και σφαζω ανελέητα ότι κινείται. Στεναχωριέμαι που δεν με αφήνει να σφάξω και τα domestic animals.
zvarthangalos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Σήμερα έπαιξα το νέο DLC The Tyranny of King Washington The Infamy μιλάμε το έχουν ξεφτιλίσει το παιχνίδι προτιμότερο να το βγάζανε μόνο σε κονσόλες. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα τόρρεντς και δεν την πατάμε την μπανανόφλουδα ώστε να το αγοράσουμε.
Chris_Megalopoli Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Θέλω να αγοράσω το Assassin's Creed 3 για ps3 και ειμαι σε δίλημμα για το εάν θα αγοράσω την Special Edition ή την Exclusive Edition.Μπορειτε να μου πείτε σε τι διαφέρουν αυτές οι 2 εκδόσεις ετσι ώστε να επιλέξω?
Despotas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Google is your friend: http://uk.ign.com/wikis/assassins-creed-3/Collector%27s_Editions
lostresam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 παιδια εχω κολλησει στις homestead misions...εκει που μου τις εμφανιζε κανονικα τωρα δεν τις βγαζει πουθενα στο χαρτη...ξερω πως δεν τις εχω ολοκληρωσει γιατι υπαρχουν καποιες αποστολες π εχω δει στο youtube που δεν τις εχω παιξει...καμια βοηθεια??
RPDrummer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Πρέπει να κάνεις κύριες αποστολές να προχωρήσει λίγο η ιστορία. Βέβαια, όλες οι homestead αποστολές ξεκινάνε (αν δεν κάνω λάθος, γιατί έχω να το παίξω από τον Οκτώβρη) από τις πόλεις και μετά στην εξοχή.
lostresam Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 καλησπερα παιδες..αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το εν λογω παιχνιδι... οταν το ανοιγω στο μενου του παιχνιδιου ξαφνικα κολλαει κ μ λεει οτι το ac3sp.exe σταματησε να δουλευει...να σημειωθει οτι το παιχνιδι ειναι κατεβασμενο οχι αυθεντικο αλλα του εχω περασει τα απαραιτητα κρακ...εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα...αναβα8μισα ή κατεβηκα σε εκδοση τους drivers της gpu (7770) αλλα κ παλι τιποτα...παιδευομαι εδω κ 3 μερες να βρω καποια λυση αλλα τιποτα!! μεχρι κ φορματ εκανα κ το προβλημα συνεχιζετε... να σημειωθει πως το παιχνιδι λειτουργουσε κανονικα μεχρι που το εκανα απεγκατασταση και οταν το ξανα εγκατεστησα τοτε αρχισε να βγαζει συνεχεια αυτο το προβλημα! εχω δοκιμασει 3 εκδοσεις του παιχνιδιου (τορρενταδικες) και το γ@μ1μενο συνεχιζει να βγαζει αυτο το μηνυμα!! καμια βοηθεια???? ευχαριστω!!
vagelis81 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους.Εβλεπα βιντεακια απ το ASSASDIN S CREED 3 στο youtube .Καλο παιχνιδι φαινεται απλα θελω να ρωτησω κατι.Μου αρεσουν παρα πολυ τα stealth παιχνιδια.Θυμηθηκα λοιπον οτι κατα καιρους εχω ακουσει οτι τα assassin s creed ειναι παιχνιδια stealth η τουλαχιστον μπορουν να παιχτους σαν stealth.Επειδη ομως δεν χω παιξει καποιο ΑC ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας.Τελικα ισχυει αυτο;Ειναι τα ΑC stealth;Η τουλαχιστον εχει ο παικτης τη δυνατοτητα να τα παιξει ετσι η το μεγαλυτερο κομματι του παιχνιδιου ειναι παιρνω ενα σπαθι και τους σκοτωνω ολους ,γιατι κατι τετοιο θα μου ηταν ψιλοαδιαφορο.Περιμενω τις απαντησεις σας.Ευχαριστω!
Mr Mojo Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Αληθώς Ανέστη ο Κύριος. Κοίτα, έχεις την δυνατότητα να παίξεις και stealth αλλά και να χωθείς με την χαντζάρα και να τους θερίσεις όλους. Η επιλογή είναι δική σου.
qsis Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους.Εβλεπα βιντεακια απ το ASSASDIN S CREED 3 στο youtube .Καλο παιχνιδι φαινεται απλα θελω να ρωτησω κατι.Μου αρεσουν παρα πολυ τα stealth παιχνιδια.Θυμηθηκα λοιπον οτι κατα καιρους εχω ακουσει οτι τα assassin s creed ειναι παιχνιδια stealth η τουλαχιστον μπορουν να παιχτους σαν stealth.Επειδη ομως δεν χω παιξει καποιο ΑC ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας.Τελικα ισχυει αυτο;Ειναι τα ΑC stealth;Η τουλαχιστον εχει ο παικτης τη δυνατοτητα να τα παιξει ετσι η το μεγαλυτερο κομματι του παιχνιδιου ειναι παιρνω ενα σπαθι και τους σκοτωνω ολους ,γιατι κατι τετοιο θα μου ηταν ψιλοαδιαφορο.Περιμενω τις απαντησεις σας.Ευχαριστω! εχει ψιλοκακους μηχανισμους για να το παιξεις ως stealth παιχνιδι που θα πρεπε να ειναι (κυριως) το συγκεκριμενο οχι οτι δε μπορεις , απλα δε σε βοηθαει το παιχνιδι οσο θα πρεπε δεν ειναι σαν το dishonored πχ που ειτε θελεις να το παιξεις stealth ή ντου και ξυλο ειναι το ιδιο "φυσικο" στο ac δεν εχει πεσει ουτε το 1/4 της δουλειας ωστε να το παιξει ο καθενας αναλογα με τα γουστα του, συνεπως το ντου και ξυλο βγαινει πιο ευκολα τις περισσοτερες φορες 1
RPDrummer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μπήκα σήμερα να παίξω μετά από 3 μήνες και ήταν νεκρό. Το multiplayer είναι βαρετό όσο δεν πάει.
Giorgos3924 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Τι εγινε τελικά με το AC? Βγήκε κανένα patch? Στις αρχές που το έπαιξα ήταν απελπιστικά βαρύ 30fps με το ζόρι έπιανα. Διορθώσαν τίποτα;
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 το διορθωμα ειναι σχετικο φιλε μου εχουν βγει αρκετα patches και εχει διορθωθει αρκετα,αλλα σε ορισμενα σημεια βλεπω την καρτα γραφικων με 30-45% και 30fps και τρελαινομαι
KREATOR13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Με gtx295 παιζεται με 45+ fps ή να στραφω σε xbox?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα