qsis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ οι μονές κάρτες δουλεύουν στο 50% Μέχρι να φτιάξουν αυτό το cf μάλλον φαντάζει μακρινό όνειρο
nemesiskp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Το ξεκινησα και εγω ολο χαρα.Μου αρεσε πολυ το πρωτο chapter στην οπερα και το καραβι,αλλα με το που μπαινω στην πολη γονατισε το συμπαν και τα frame πηραν την κατηφορα.Κοιταγα ενα σημειο και δοκιμαζα σε διαφορετικες αναλυσεις.Τι σε 1920χ1080 να το εβαζες,τι σε 1024χ768 τα frame ητανε σταθερα στα 23. Απλα ελεος δηλαδη.Πρωτη φορα παραταω παιχνιδι επειδη δεν μπορω να το κανω με τιποτα να γινει playable!!!!Χαιρομαι που τοσα χρονια η ubisoft δεν εχει δει ουτε ευρω απο την τσεπη μου και ουτε προκειται να δει.Ξεφτιλες.........
UpToDate_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Παντως η ιστορια σκιζει κωλους απλα.. και το homestead ειναι απλα υπεροχο. Οι αποστολες του και ο κοσμος του.Naval battles απλα παιρνουν ενα 9.5/10 !Ενταξει οι πολεις αρχιτεκτονικα ηταν καπως , αλλα η αμερικη τοτε ενα μπαχαλο ηταν, παρτε για παραδειγμα την μεταπολεμικη περιοδο μας.. πως κατεληξε να ειναι η αθηνα τωρα.Αλλα προσπαθησαν να αποδοσουν τις πολεις οσο καλυτερα γινοταν. Και οσο ρεαλιστικοτερα, το παιχνιδι εχει ΠΟΛΥ δουλεια πανω σε αυτον τον τομεα.εφτασα το παιχνιδι καπου στο 90% παντως.. kid captain's robe + washighton's sword + 6 assasins μαζι σου.,. απλα κ@υλα :Ρ
RPDrummer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το multiplayer δεν το παίζει κανείς ; (γιατί το έχει αγοράσει και κανείς )
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το τερμάτισα και 'γω, άλλο ένα άθλιο console port της ubisoft. Μέχρι τώρα η γνώμη μου είναι ότι σαν το AC1 δεν είναι κανένα από τα τελευταία..Κρίμα..
brickoman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το τερμάτισα και 'γω, άλλο ένα άθλιο console port της ubisoft. Μέχρι τώρα η γνώμη μου είναι ότι σαν το AC1 δεν είναι κανένα από τα τελευταία..Κρίμα.. Πιο μεγάλη πατάτα από το 1 δεν υπάρχει. Το 2 ήταν το καλύτερο. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το 1 ήταν το καλύτερο, τα υπόλοιπα ήταν μία από τα ίδια και εκτός αυτού έχουν και άθλιο performance.
shooterg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το 2 ειχε το καλυτερο story και ηταν γενικα το καλυτερο.. για μενα 4
TheRiddler Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Έπιασα το sequel του AC ξεκινώντας από το 2ο παιχνίδι. Αμέσως ενθουσιάστηκα, το λάτρεψα (κυρίως για την ιστορία του), και έπαιξα εξίσου μανιωδώς τους τίτλους της σειράς που ακολούθησαν.Με το revelations έφαγα μεγάλη ξενέρα καθώς ήταν απλά ένα παιχνίδι-εκμετάλλευση του ονόματος χωρίς να έχει κάτι να προσφέρει στην εξέλιξη της ιστορίας. Δυστυχώς το ίδιο ήταν και το AC III. Μια από τα ίδια, απλά με διαφορετικό φόντο και ελάχιστη πλοκή. Σαν παιχνίδι ήταν πολύ καλό, βελτιωμένο σε σχέση με τα παλιότερα (με πολλά bugs ωστόσο), αλλά η ιστορία μας, που στα 3 πρώτα παιχνίδια έτρεχε σαν τρελή, έχει παγιωθεί στην ουσία, με την Ubisoft να μη δείχνει όρεξη να την πάει και παρακάτω όσο τα παιχνίδια είναι ακόμα εμπορικά. Είμαι ο μόνος που απαιτεί από ένα παιχνίδι και ένα ανάλογα καλό story που να δημιουργεί την απαραίτητη αγωνία για τη συνέχεια; Προσωπικά έχασα κάθε κίνητρο να συνεχίσω το παιχνίδι σχεδόν από το chapter 6, και συνέχισα απλά με την ελπίδα να αντικρίσω κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Απογοήτευση...
brickoman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 αξιζει τον κοπο να το παρω?? Αξίζει και με το παραπάνω!
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Να το αγοράσεις όχι, να το κατεβάσεις ναι 2
>-Nosakos<- Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Θα συμφωνήσω με τον psycho.. και μην περιμένεις πολλά απο αυτο το παιχνίδι
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μα δεν είναι μόνο το γεγονός ότι σαν παιχνίδι δεν λέει και πολλά, δεν έχει και καλό Performance και την στιγμή που η Ubisoft κοροϊδεύει τους PC Gamers με ανακοινώσεις του τύπου ''Θα είναι Optimized για PC και οι PC Gamers θα είναι χαρούμενοι γι' αυτό''. Με τέτοιου είδους κοροϊδίες και το γεγονός ότι έχουν βγει τόσα Patch και κανένα από αυτά δεν αναφέρει Performance Improvements πρέπει να κάνει τους PC Gamers να φτύσουν το παιχνίδι και την εταιρία παρά να το αγοράσουν.. Η ΜΟΝΗ εταιρία που βγάζει True PC Games πλέον είναι η CD Projekt.
nemesiskp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Η ΜΟΝΗ εταιρία που βγάζει True PC Games πλέον είναι η CD Projekt. Και η croteam θα ελεγα εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα