Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντικειμενικά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα...

...oh wait

Τί δεν σου αρέσει; Δεν σου αρεσουν οι ναυτικες εμπλοκες; Δεν σου αρεσουν τα commanding quests; Δεν σου αρεσει το νεο combat system οπου πολεμας και 2-3 ατομα ταυτοχρονα; Οπως ειπα και πριν τα bug αν δεν ειχε θα ηταν τελειο. 

Δημοσ.

Ρε παιδια τι μαλακιες λετε μερικοι - μερικοι; Το παιχνιδι ειναι αντικειμενικά γαματο. Μπορει να έχει μια λιγο μεγαλη εισαγωγη αλλα δεν πειραζει. Για μενα εαν δεν ειχε αυτο το bug με τα fps θα ηταν το παιχνιδι του αιωνα μαζι με το mafia 2.

Την άποψή μας λέμε, anyway..

Αντικειμενικά είναι καλό, αλλά σαν AC είναι οτι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

υγ : οι απόψεις διίστανται

Δημοσ.

Την άποψή μας λέμε, anyway..

Αντικειμενικά είναι καλό, αλλά σαν AC είναι οτι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

υγ : οι απόψεις διίστανται

Καλα οχι και οτι χειροτερο! Το χειροτερο ηταν το 1 μακραν! Ουτε να κολυμπήσει δεν ηξερε ο τυπος, τι να λεμε τωρα!

Δημοσ.

Το 1 ηταν το πιο stealth και ηταν αυτό που έκανε την αρχή. Σίγουρα είχε κάποια θεματάκια όπως και πολλά άλλα παιχνίδια που είναι τα πρώτα μιας σειράς.

Με τέτοια στολή αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να κολυμπήσει κάποιος.

Σαν το 2 πάντως, κανένα.

Δημοσ.

γλαρόσουπα απόψε :P

Μου βγηκε το νερο απ'τη μυτη :P

Το 1 ηταν το πιο stealth και ηταν αυτό που έκανε την αρχή. Σίγουρα είχε κάποια θεματάκια όπως και πολλά άλλα παιχνίδια που είναι τα πρώτα μιας σειράς.

Με τέτοια στολή αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να κολυμπήσει κάποιος.

Σαν το 2 πάντως, κανένα.

Κοιτα εγω με στολη και εξοπλισμο κολυμπαω 3 χιλιομετρα, αυτος με 1 ξίφος και 3 μαχαιρακια δεν μπορει;

Όντως το 2 ήταν το καλύτερο!

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε ένα πριν καιρό, προσωπικά δεν είδα βελτίωση.

Είπαν πως θα βγάλουν και νεώτερο στο οποίο θα προστεθεί και υποστήριξη CrossFire (λίγο αργά για μένα..) και οτι θα διορθωθούν κάποια performance issues.

Παίζει να μην ασχοληθούν και καθόλου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...