Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 αντικειμενικά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα... ...oh wait 1
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 αντικειμενικά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα... ...oh wait Τί δεν σου αρέσει; Δεν σου αρεσουν οι ναυτικες εμπλοκες; Δεν σου αρεσουν τα commanding quests; Δεν σου αρεσει το νεο combat system οπου πολεμας και 2-3 ατομα ταυτοχρονα; Οπως ειπα και πριν τα bug αν δεν ειχε θα ηταν τελειο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξέρω, αντικειμενικά
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξέρω, αντικειμενικά αντικειμενικά ή αντικειμενικά;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 όταν μου λες ότι είναι αντικειμενικά γαμάτο τι απάντηση περιμένεις? 2
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 όταν μου λες ότι είναι αντικειμενικά γαμάτο τι απάντηση περιμένεις? Συγκαταβατική
JohnVani18 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια τι μαλακιες λετε μερικοι - μερικοι; Το παιχνιδι ειναι αντικειμενικά γαματο. Μπορει να έχει μια λιγο μεγαλη εισαγωγη αλλα δεν πειραζει. Για μενα εαν δεν ειχε αυτο το bug με τα fps θα ηταν το παιχνιδι του αιωνα μαζι με το mafia 2. Την άποψή μας λέμε, anyway.. Αντικειμενικά είναι καλό, αλλά σαν AC είναι οτι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. υγ : οι απόψεις διίστανται
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Την άποψή μας λέμε, anyway.. Αντικειμενικά είναι καλό, αλλά σαν AC είναι οτι χειρότερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. υγ : οι απόψεις διίστανται Καλα οχι και οτι χειροτερο! Το χειροτερο ηταν το 1 μακραν! Ουτε να κολυμπήσει δεν ηξερε ο τυπος, τι να λεμε τωρα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Συγκαταβατική γλαρόσουπα απόψε
JohnVani18 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Το 1 ηταν το πιο stealth και ηταν αυτό που έκανε την αρχή. Σίγουρα είχε κάποια θεματάκια όπως και πολλά άλλα παιχνίδια που είναι τα πρώτα μιας σειράς. Με τέτοια στολή αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να κολυμπήσει κάποιος. Σαν το 2 πάντως, κανένα.
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 γλαρόσουπα απόψε Μου βγηκε το νερο απ'τη μυτη Το 1 ηταν το πιο stealth και ηταν αυτό που έκανε την αρχή. Σίγουρα είχε κάποια θεματάκια όπως και πολλά άλλα παιχνίδια που είναι τα πρώτα μιας σειράς. Με τέτοια στολή αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να κολυμπήσει κάποιος. Σαν το 2 πάντως, κανένα. Κοιτα εγω με στολη και εξοπλισμο κολυμπαω 3 χιλιομετρα, αυτος με 1 ξίφος και 3 μαχαιρακια δεν μπορει; Όντως το 2 ήταν το καλύτερο!
Giorgos3924 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Είναι λίγο βαρύ το παιχνίδι ή μου φαίνεται;
JohnVani18 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι βαρύ, δεν έχει γίνει καλή δουλειά στο port απλά.
Giorgos3924 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Κατάλαβα... Θα υπάρξουν patch? Έχει πει τιποτα η ubisoft?
JohnVani18 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Κυκλοφόρησε ένα πριν καιρό, προσωπικά δεν είδα βελτίωση. Είπαν πως θα βγάλουν και νεώτερο στο οποίο θα προστεθεί και υποστήριξη CrossFire (λίγο αργά για μένα..) και οτι θα διορθωθούν κάποια performance issues. Παίζει να μην ασχοληθούν και καθόλου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα