Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς ιδέα που ακριβώς χρησιμοποιείται το crafting όπως πχ. για τα medications , κατι κανόνια ,ρούχα κτλ?

Μόνο τα special items έχω δει οτι μπορώ να χρησιμοποιήσω.

• Απαντ. 526
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χειρότερο AC που έχω παίξει μέχρι τώρα (και απο τα χειρότερα PC ports εδώ και χρόνια).

Αφαίρεσαν πολλά πράγματα, το έκαναν πολύ άδειο και το μόνο που αξίζει ως νέο feature (αν και δε νομίζω πως υπάρχει και κάποιο άλλο) είναι τα naval warfare.

Δημοσ.

Μία ώρα εισαγωγή. ΜΙΑ ΩΡΑ. Άλλη μία ώρα κάτι χαζές αποστολές. ΜΙΑ ΩΡΑ. Το έκλεισα, βαρέθηκα. Δε ξέρω αν θα ασχοληθώ ξανά εκτός και αν αποκτά έστω λίγο ενδιαφέρον παρακάτω.

Μου έκανε εντύπωση μάλιστα ότι είχε 3D (το πήρα στο PS3), το οποίο δεν ήταν και άσχημο.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα παλι μου φανηκε οτι ειχε την καλυτερη εισαγωγη απο ολα τα προηγουμενα.Δεν σου πεταξε εναν 16χρονο Conor,αλλα σου δειχνει και το backstory για να μπεις καλυτερα στο ρολο του πρωταγωνιστη.

Όχι μονο αυτό...

Μαθαινεις και για τον haytham,που δεν ειναι πια ενας "κοινος" εχθρός

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και γω με τους προηγούμενους ότι η εισαγωγή σε οδηγεί στο να το παρατήσεις από την βαρεμάρα, αλλά από την άλλη αφού αντέξεις και προχωρήσεις καταλαβαίνεις ότι είναι απαραίτητη για την ομαλή εισαγωγή στην ιστορία του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Ειμαι sequence 8 αλλα δεν μπορω να φτιαξω-craft προχωρημενα πραγματα γιατι ενω εχω πολλα προιοντα δεν εχω πολλους artisans...Εχω βγαλει ολες τις homestead missions μεχρι τωρα...

Δημοσ.
Ρε δε σας άρεσε η εισαγωγή με την όπερα και μετά με το πλοίο?Πάτε καλά? Εγω ήθελα και άλλα τετοια με όπερες κτλ

Η όπερα σαν ιδέα ήταν ωραία,,το πρόβλημα ήταν ότι όλα αυτά στα παρουσίαζε σε μορφή tutorial οπότε όλες σου οι κινήσεις ήταν πολύ περιορισμένες πχ. στην όπερα αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις την μοναδική διαδρομή που σου επιβάλει το game.Επίσης στο πλοίο ουσιαστικά  το μόνο που μπορούσες να κάνεις είναι να πήγαινες πέρα  δώθε μόνο για να μιλήσεις σε κάποια άτομα ή να κάνεις κάποια  "έρευνα" (μην αναφέρω τα γελοία minigames).Όλος αυτός ο περιορισμός δεν είναι δείγμα καλού game έπρεπε να είχαν βρει άλλο τρόπο.  

Ειμαι sequence 8 αλλα δεν μπορω να φτιαξω-craft προχωρημενα πραγματα γιατι ενω εχω πολλα προιοντα δεν εχω πολλους artisans...Εχω βγαλει ολες τις homestead missions μεχρι τωρα...

Είχα και γω αυτό το πρόβλημα αλλά άμα συνεχίσεις την ιστορία(seq9+) ,τους μαζέψεις όλους και κάνεις τις homestead αποστολές τους τότε θα σου ξεκλειδωθούν όλα με τον καιρό.

Δημοσ.

Ypέροχες οι ναυμαχίες τις ευχαριστιέμαι νομίζω πως δεν έχει σχεδιαστεί τόσο όμορφα η θάλασσα σε βιντεογκέιμ μέχρι τώρα, γενικά μου άρεσε το παιχνίδι απλά πιστεύω πως έχασε αρκετό έδαφος απο τα προηγούμενα λόγο αρχιτεκτονικής των πόλεων και για αυτό δεν φταίνε οι άνθρωποι της Ubisoft που προσπάθησαν να καλύψουν αυτό το κενό απλά τότε η Αμερική ήτανε μια ''παραγκούπολη'' με πολέμους και αναταράξεις από τους κατακτητές της.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω παίξει το AC3 ακόμα, αλλά για μένα η καλύτερη θάλασσα ήταν στο (που επίσης δεν είχα παίξει, αλλά είχα παίξει το 3 και το 4, οπότε ήξερα από τα βίντεο τις διαφορές) Silent Hunter 5.

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει το AC3 ακόμα, αλλά για μένα η καλύτερη θάλασσα ήταν στο (που επίσης δεν είχα παίξει, αλλά είχα παίξει το 3 και το 4, οπότε ήξερα από τα βίντεο τις διαφορές) Silent Hunter 5.

silent hunter 5. οντως η θαλασσα ειναι στο παιχνιδι top... :wub:

το naval warfare στο ac3 ειναι παντως φοβερο.. εαν βγει κανα pirates με τετοιες ναυμαχιες , θα με χασουν πολλοι μετα... :mrgreen:

Δημοσ.

Ρε παιδια τι μαλακιες λετε μερικοι - μερικοι; Το παιχνιδι ειναι αντικειμενικά γαματο. Μπορει να έχει μια λιγο μεγαλη εισαγωγη αλλα δεν πειραζει. Για μενα εαν δεν ειχε αυτο το bug με τα fps θα ηταν το παιχνιδι του αιωνα μαζι με το mafia 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...