JohnVani18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ποιά έκδοση? Να ξέρουμε τι μας περιμένει..
zvarthangalos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Tο ξεκίνησα κι εγώ εχθές το απόγευμα έιμαι ακόμη στο καράβι η εισαγωγή μου άρεσε πολύ και ίσως να είναι καλό που δεν έχει αμέσως δράση ώστε να έχεις αγωνία για την συνέχεια, άκουσα διάφορα πως είναι πολύ βαρύ σε συγκεκριμένα sequence μέχρι στιγμής σ' εμένα όλα πάνε ρολόι δεν ξέρω όταν φτάσω Αμερική τι θα γίνει κάπου διάβασα πως στην Βοστόνη αντιμετωπίζουν όλοι προβλήματα με τα γραφικά και χρειάζεται οπωσδήποτε να βγάλουνε patch αληθεύει;... ...και έλεγα που το έχω ξανακούσει... http://www.youtube.com/watch?v=frtqbwcWw_U&playnext=1&list=PLB58A52CB8262BE44&feature=results_main Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2012 από zvarthangalos
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Αναλόγως ποιά έκδοση έχεις, η καθεμία αποθηκεύει σε διαφορετικό directory. εχεις πμ
RPDrummer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Εγώ παιδιά τ' αγόρασα σήμερα και δυστυχώς τα save μου ήταν damaged/corrupted. Έπρεπε να το περιμένω, βέβαια, γιατί στο uplay δεν ενημέρωνονταν οι πόντοι που έπαιρνα μέσω ολοκλήρωσης των sequence. Τώρα βαριέμαι να το ξαναφτάσω εκεί που ήμουν και έπαιξα λίγο multiplayer. Τα ίδια και τα ίδια είναι το multiplayer. Εντάξει έχουνε γίνει κάποιες αλλαγές, αλλά είναι το ίδιο. Ελπίζω να μη βγάλουν άλλο παιχνίδι, γιατί δεν αντέχει η τσέπη μου κι άλλα λεφτά. Έχω φάει ένα κόλλημα. Επειδή, έχω τα προηγούμενα γνήσια ήθελα να το 'χω κι αυτό. Ήθελα να παίζω και λίγο διαφορετικό online game, γιατί έχω βαρεθεί το bf3. Μόνο αυτό έπαιζα. Αν το έχει κανείς γνήσιο ας με προσθέσει στις επαφές του : Thanasis0000
zvarthangalos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ύστερα από φορμάτ που έκανα στο PC κρατώντας τον φάκελο των saves του παιχνιδιού δεν θυμάμαι που ακριβώς πρέπει να βάλω τον φάκελο για να ξεκινήσω απο εκεί που σταμάτησα.
RPDrummer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Πας στο φάκελο ubisoft game launcher και κάνεις επικόληση το φάκελο με τα save που κράτησες
qsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 τωρα που τελειωσα το κανονικο παιχνιδι παιζω που και που ναυμαχιες οι οποιες ειναι απλα επικες 2
gatokoritso Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 ναυμαχιες!!να κανουν παιχνιδι με ναυμαχιες!τρελη πώρωση! το τελειωσα το παιχνιδι και τελικα τον παω τον Connor. ειδικα κοντα στο τελος που εκανε ομαδα με τον Haytham ηταν κορυφη.θα ηθελα πολυ να γινοταν κατι και να έλυναν τις διαφορες τους.κριμα γιατι μπορουσαν!να πουνε ενα δεν πανε στα τσακιδια ολοι τους και να ξεπεράσουν το θεμα templars/assassins.γιατι το ειχαν παραξηλώσει και καλα εκανε η μινερβα στο τελος που τους ειπε οτι χαθηκε χρονος εξαιτιας της βλακειας τους. γενικα η ιστορια μου αρεσε αλλα σαν μεγαλο αρνητικο το βρηκα οτι πηγαινε με ρυθμους τραγικους.ολο tutorial και αηδιες και ιστορια με το σταγονόμετρο.επισης σε μερικα σημεια ετρωγς κατι κολληματα που μου βγαλανε τη παναγια! καταδιωξεις ποιο πολυ.ειδικα του Lee ηταν πολυ παλουκι..ο ανθρωπος ετρεχε ποιο γρηγορα και απο αλογο! το ending μου αρεσε.δίνει πολυ ψωμι για συνεχεια.α ρε Juno!για ελα να μας σωσεις!τελικα ο desmond ζει?και γιατι δεν εκατσε ο πατερας του στη θεση του?αφου ειναι το ιδιο? περνω πισω τα κακα λογια που ειχα πει οταν ειχα δει οτι θα πανε το στορι με ινδιανους και τετοια.τελικα κατάφεραν και το εκαναν να δουλεψει.
Jimys2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς πoυ βρίσκονται τα saves game για να τα κάνω back-up επειδή θα κάνω νέο install το παιχνίδι και δε θέλω να το παίξω απο την αρχη Εφαγα τον τοπο αλλα τελικα τα βρηκα. Για να τα βρεις ευκολα πας, start -> run -> %appdata% και εκει θα βρεις εναν φακελο με ονομασια THETA. Κανεις τον φακελο οπως ειναι back up και εισαι ετοιμος.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 το χα βρεί και το χα κάνει πριν λίγες μέρες.παρόλα αυτα ευχαριστώ για τον κόπο σου
gavros10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 παιδια συγνωμη αλλα αυτο το εκτρομα δεν μπορω να το παιξω. θα προσπαθησω να δω την ιστορια απο βιντεακια μονο και μονο για την ιστορια του desmond. αν εχετε κανενα υποψη ποσταρετε το
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Γουστα είναι αυτά ιμο...Εμένα μ αρέσει
JohnVani18 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Αν κάνω ένα μικρό overclock (απο 2.8 στα 3.4) θα δώ κανένα frame παραπάνω? Επίσης, το παιχνίδι υποστηρίζει crossfire? Γιατί κάτι μου λέει πως η 2η είναι idle..
polonos1313 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Παίδες καλησπέρα !! Ξεκίνησα και εγώ σήμερα το παιχνίδι και με το σύστημα μου μόλις μπήκα στην Βοστώνη σέρνεται στα 20 Fps με όλα στο full στα 1680χ1050 εκτός του Antializing που το έχω στην μέση διότι στο full μου χαλάνε τα γραφικά και δεν ξέρω τον λόγο..... Έχω τους Catlyst 12.10.Δοκίμασα και με όλα στο Low και εκει πιάνω 32-35 fps..... Τι φταίει ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα