Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εγω επαιζα τρ 2 ωρες και χθες αλη 1 και ακομα να βαλει την στολη.. τι στο ... ποτε θα την βαλει στο τελος? :P

ασε, και οταν την βαλει ουτε ιεροτελεστιες ουτε τιποτα. μπηκε δωματιο αλλαξε και μας πηγε 3 χρονια μετα. ελεος

ξεχασα να αναφερω οτι η AI ειναι απαισια. αν δειτε τι κανουν οι εχθροι αλλα και οι πολιτες θα τρελαθητε

• Απαντ. 526
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οπως ειπε καποιος το game γαμει

ειμαι στο δασος με τους ινδιανους και κυνηγαω ελαφακια απιστευτο τοπιο,ολα ultra :-D

Επεξ/σία από saiz
Δημοσ.

η λογικη μου που το ειπα βαρετο ειναι η εξης. παιζουμε assassins creed. μεχρι το sequence 6 που ειμαι τωρα νομιζω οτι παιζω farming simulator. οι διαλογοι ειναι τερμα απλοι, παρα πολλα cutscences που δεν ξερεις αμα τα κανεις σκιπ τι θα κανεις οποτε μενεις στα αυγα σου και το τρως στην μαπα. στο συστημα μαχης πατας μια φορα 2 φορες το αριστερο κλικ και ξαφνικα κανει ενα τρελο κομπο που σε αλλα παιχνιδια θα ηταν πολυ δυσκολο να γινει. τα κτιρια δεν ειναι τιποτα το φοβετο. μια ταβερνα της ιταλιας ηταν καλυτερη στο σκαρφαλωμα απο το καλυτερο ξενοδοχειο της βοστονης. Παιζουμε assassins creed και το συμβολο το βλεπουμε μια φορα στο menu, μια φορα στο intro (που εκει ειναι και τελειως ακυρο με βαση την ιστορια του hatham), και αρχιζουμε και το βλεπουμε σταδιακα απο το 5; sequence και μετα. μην σχολιασω το γεγονος οτι ακομα δεν φοραμε στολη assassin και οτι ο ηρωας μας ειναι 15 χρονων αξεστος ινδιανος. ερχεται σε αντιθεση με την ολη ιδεα του ταγματος.

Για τη μάχη ψιλοσυμφωνώ. Πατάς 2 κουμπιά και μετά παρακολουθείς τη χορογραφία. Σχετικά με το χαρακτήρα, και στην αλλαγή από τον Bad-ass Altair στοn playboy Ezio θυμάμαι ότι είχε ξενερώσει πολύς κόσμος.

Από κει και πέρα είναι και θέμα του τι θέλει ο καθένας από το παιχνίδι. Εμένα πχ δεν είναι η προτεραιότητά μου να πηδάω από κτίριο σε κτίριο, οπότε δε με χαλάει τόσο. Για το σήμα και τη στολή, όπως είπαμε είναι θέμα του story. Κάπου επίσης αναφέρεται στα κείμενα ότι γύρω στα μέσα του 1760 (ή του 1750; δεν είμαι σίγουρος)

οι Αμερικάνοι Assassins δέχονται τρομερή επίθεση από τους Templars οπότε εξαιτίας αυτού βρίσκονται σε βαθιά παρακμή.

Τέλος πάντων, πιο πολλά θα μπορώ να συζητήσω όταν τελειώσει το game. Προς το παρόν το πάω σιγά για να το ευχαριστηθώ.

Δημοσ.

Για τη μάχη ψιλοσυμφωνώ. Πατάς 2 κουμπιά και μετά παρακολουθείς τη χορογραφία. Σχετικά με το χαρακτήρα, και στην αλλαγή από τον Bad-ass Altair στοn playboy Ezio θυμάμαι ότι είχε ξενερώσει πολύς κόσμος.

ναι μονο αυτοι που καταφεραν να τελειωσουν το πρωτο AC χωρις να πεθανουν απο βαρεμαρα..

τεσπα μπηκα στην 7 sequence και το παιχνιδι δεν ειναι κακο ισα ισα ειναι ευχάριστο.ο conor δεν ειναι εντελος αντιπαθητικός,ενταξει τρωγεται..καλα οι "βαρκαδες" ειναι ενα απο τα ποιο γαματα πραγματα που εχω παιξει!!δεν παιζεται!!αντε τωρα που τελειωσαν και τα χαζοtutorials θα το καθαρίσω πιστευω γρηγορα για να ξεκινησω και το hitman επιτελους!

Δημοσ.

Εγω το τερματισα σημερα! Καλο ηταν δεν λεω αλλα σε συγκριση με τα προηγουμενα ειναι πολυ πιο ευκολο και απλοποιημενο. Θα βγει και αλλο assasin creed η αυτο ηταν το τελευταιο? Αυριο ξεκιναω το hitman!!!

Δημοσ.

Εγω το τερματισα σημερα! Καλο ηταν δεν λεω αλλα σε συγκριση με τα προηγουμενα ειναι πολυ πιο ευκολο και απλοποιημενο. Θα βγει και αλλο assasin creed η αυτο ηταν το τελευταιο? Αυριο ξεκιναω το hitman!!!

χαζοι ειναι να το σταματησουν εδω; σαν το cod θα γινει. καθε χρονο και ενα

• Like 2
Δημοσ.

Eχει ηδη γινει σαν το cod

• Like 1
Δημοσ.

με τετοιο τελος αποκλειεται να ηταν το τελευταιο, αυτο ειναι το μονο βεβαιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...