Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι χαλια φτιαγμενο για αυτο δεν παιζει καλα. εδω ολοκληρο battlefield με γραφικαρες ολα φουλ παιζω μια χαρα χωρις να κολλαει

Δημοσ.

ρε παιδια δεν αντεxω να παιξω. ειναι μεγαλη βλακεια. πολυ βαρετο και προβλεψιμο. το αλογο οχι μονο δεν τρεχει αλλα αν πηγαινω με τα ποδια παω πιο γρηγορα. με εκνευριζουν παρα πολλα πραγματα στο παιχνιδι και να φανταστητε οτι ηταν στην λιστα μου για αγορα. παλι καλα που τα δοκιμαζω. μονο και μονο για να δω τι θα γινει με τον desmond θα το τερματισω, θα παει να κρυφτει στο χωριου του ο κονορ και ο αλλος ο αγγλος. ειμαι στο sequence 3 και μου εχει φανει αιωνας. το χειροτερο ac κατα την γνωμη μου. ελπιζω να μην ειναι και το far cry 3 ετσι γιατι απο αντιδραση θα παω να προ παραγγειλω τα επομενα 4 call of duty

Εγώ το βρίσκω τρομέρο game! Επειδή, είμαι φαν του Assassins Creed μπορώ να πω ότι το βάζω μετά το AC II. Πάντα με αξιολόγηση ιστορίας. Είναι πολύ ρεαλιστικό και οι κινήσεις του χαρακτήρα είναι γαμάτες και το ωραίο είναι πως μπορεί να προσαρμόζεται άψογα στο περιβάλλον. Δεν το έχω τερματίσει ακόμα. Είμαι seqeunce 6, αλλά παίζω πολύ δευτερεύοντες αποστολές μπας και ξεκλειδώσω καμιά outfit :P Μέχρι στιγμής είναι τέλειο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το βρίσκω τρομέρο game! Επειδή, είμαι φαν του Assassins Creed μπορώ να πω ότι το βάζω μετά το AC II. Πάντα με αξιολόγηση ιστορίας. Είναι πολύ ρεαλιστικό και οι κινήσεις του χαρακτήρα είναι γαμάτες και το ωραίο είναι πως μπορεί να προσαρμόζεται άψογα στο περιβάλλον. Δεν το έχω τερματίσει ακόμα. Είμαι seqeunce 6, αλλά παίζω πολύ δευτερεύοντες αποστολές μπας και ξεκλειδώσω καμιά outfit :P Μέχρι στιγμής είναι τέλειο.

αξιολογη ιστορια; ο hathaway πως τον λενε ειναι

te...

(καταλαβες τι λεω) ο γιος του ειναι χτυπημενος απο τον θεο. που την ειδες την καλη ιστορια; εγω θεωρω μεγαλο φαουλ το γεγονος οτι διαλεξαν σαν ιστορια την αμερικανικη επανασταση. ενταξει, ξερουμε οτι ειστε αμερικανοι αλλα οχι και ετσι.

Επεξ/σία από Hal9000
Δημοσ.

αξιολογη ιστορια; ο hathaway πως τον λενε ειναι

te...

(καταλαβες τι λεω) ο γιος του ειναι χτυπημενος απο τον θεο. που την ειδες την καλη ιστορια; εγω θεωρω μεγαλο φαουλ το γεγονος οτι διαλεξαν σαν ιστορια την αμερικανικη επανασταση. ενταξει, ξερουμε οτι ειστε αμερικανοι αλλα οχι και ετσι.

Η Ubisoft γαλλικη εταιρια ειναι και το στουντιο που εφτιαξε το παιχνιδη ειναι στο Καναδά. Θα προτιμουσα να ειχαν κανει τη Γαλλικη Επανασταση παντος για να πω την αληθεια

Δημοσ.

Η Ubisoft γαλλικη εταιρια ειναι και το στουντιο που εφτιαξε το παιχνιδη ειναι στο Καναδά. Θα προτιμουσα να ειχαν κανει τη Γαλλικη Επανασταση παντος για να πω την αληθεια

θα ειχαν και καλυτερα κτιρια να σκαρφαλωνουμε κιολας

Δημοσ.

Εγώ θέλω να έκαναν το 1821 και να είχαμε κανέναν που να βοηθάει τον Κολοκοτρώνη. :)

θα ξεμπροστιαζε τους ελληνες επαναστατες πατριωτες οπως κανει και στο συγκεκριμενο παιχνιδι με τους αμερικανους και το αποτελεσμα θα ηταν να καινε dvd του παιχνιδιου η ΧΑ και η λουκα στη πλατεια συνταγματος :P

εδω δεν αρεσε σε μερικους που παρουσιαζε κακους τους βυζαντινους το προηγουμενο..

+ οτι δε θα χαμε και κανα κτιριο της προκοπης

+1 για τη γαλλικη επανασταση

• Like 1
Δημοσ.

εδω δεν αρεσε σε μερικους που παρουσιαζε κακους τους βυζαντινους το προηγουμενο..

Έλα, μπορεί να έχουν κάνει διάφορες στρεβλώσεις στην ιστορία, αλλά αυτό ήταν εντελώς άκυρο. Εκτός κι αν σου φαίνεται λογικό να παρουσιάζονται κακοί/ καθάρματα (!?) κάποιοι που θέλουν να πάρουν πίσω την πόλη τους.

Εμένα πάντως δε μου έβγαλε κανένα άλλο νόημα εκτός από το να μη δυσαρεστηθούν οι παρόντες κάτοικοι που παρεμπιπτόντως είναι και πολλοί οι άτιμοι (=πελατεία).

Κατά τα άλλα, το AC3 μέχρι τώρα (sequence 6) μου φαίνεται εξαιρετικό! Είχα ξενερώσει πολύ με την ιδέα του ότι θα αφήναν την Ιταλική Αναγέννηση για να καταλήξουν στην Αμερική, αλλά τελικά η υλοποίηση μέχρι τώρα φαίνεται πολύ καλή. Ο δε κόσμος που έχουν σχεδιάσει, νομίζεις ώρες ώρες ότι είναι ζωντανός, αναπνέει. Ο χαρακτήρας κινείται τόσο ρεαλιστικά που όταν τρέχει σχεδόν με αγχώνει από τη νευρικότητά του! Δεν μπορώ να καταλάβω και κάποιες απόψεις ότι είναι πολύ βαρετό στην αρχή κλπ. Ίσα ίσα που μου άρεσε πολύ ο τρόπος που σε προετοιμάζει και σε τοποθετεί στην άλλη ήπειρο. Σαν να παρακολουθείς ταινία.

Στα αρνητικά πάντως μέχρι τώρα νομίζω πως είναι το ότι η μάχη, αν και εντυπωσιακή όπως πάντα (φοβερές κινήσεις κλπ) φαίνεται να έχει κονσολοποιηθεί/αυτοματοποιηθεί ακόμα περισσότερο από τα προηγούμενα. Μου τη σπάνε και οι επαναλαμβανόμενες "αυτοκτονίες" (τύπου drama queen) των αλόγων όταν πας να ξεφύγεις από εχθρούς.

Δημοσ.

ρε παιδες να ρωτησω.

Εχει διαβασει/ακουσει κανεις γιατι υπαρχει καθυστερηση στο να ερθει το παιχνιδι ελλαδα;

το εχω παραγγειλει απο φιλικο καταστημα(dvdclub)ο οποιος κανει εισαγωγες απο εξω.Ενω το περιμενα 2-7 του μηνα με παιρνει τηλεφωνο κατα τις 6 νοεμβρη και μου λεει οτι υπαρχει καθυστερηση 2+εβδομαδων ωστε να ερθει εδω.Υστερα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι το παιχνιδι αντι για 30οκτωβρη στην ευρωπη θα ερθει τελικα 23νοεμβρη!

και οχι τιποτα δεν μου κανει καρδια να το δανειστω ωστε να παιξω,πραγματικα!

Δημοσ.

Έλα, μπορεί να έχουν κάνει διάφορες στρεβλώσεις στην ιστορία, αλλά αυτό ήταν εντελώς άκυρο. Εκτός κι αν σου φαίνεται λογικό να παρουσιάζονται κακοί/ καθάρματα (!?) κάποιοι που θέλουν να πάρουν πίσω την πόλη τους.

Εμένα πάντως δε μου έβγαλε κανένα άλλο νόημα εκτός από το να μη δυσαρεστηθούν οι παρόντες κάτοικοι που παρεμπιπτόντως είναι και πολλοί οι άτιμοι (=πελατεία).

Κατά τα άλλα, το AC3 μέχρι τώρα (sequence 6) μου φαίνεται εξαιρετικό! Είχα ξενερώσει πολύ με την ιδέα του ότι θα αφήναν την Ιταλική Αναγέννηση για να καταλήξουν στην Αμερική, αλλά τελικά η υλοποίηση μέχρι τώρα φαίνεται πολύ καλή. Ο δε κόσμος που έχουν σχεδιάσει, νομίζεις ώρες ώρες ότι είναι ζωντανός, αναπνέει. Ο χαρακτήρας κινείται τόσο ρεαλιστικά που όταν τρέχει σχεδόν με αγχώνει από τη νευρικότητά του! Δεν μπορώ να καταλάβω και κάποιες απόψεις ότι είναι πολύ βαρετό στην αρχή κλπ. Ίσα ίσα που μου άρεσε πολύ ο τρόπος που σε προετοιμάζει και σε τοποθετεί στην άλλη ήπειρο. Σαν να παρακολουθείς ταινία.

Στα αρνητικά πάντως μέχρι τώρα νομίζω πως είναι το ότι η μάχη, αν και εντυπωσιακή όπως πάντα (φοβερές κινήσεις κλπ) φαίνεται να έχει κονσολοποιηθεί/αυτοματοποιηθεί ακόμα περισσότερο από τα προηγούμενα. Μου τη σπάνε και οι επαναλαμβανόμενες "αυτοκτονίες" (τύπου drama queen) των αλόγων όταν πας να ξεφύγεις από εχθρούς.

η λογικη μου που το ειπα βαρετο ειναι η εξης. παιζουμε assassins creed. μεχρι το sequence 6 που ειμαι τωρα νομιζω οτι παιζω farming simulator. οι διαλογοι ειναι τερμα απλοι, παρα πολλα cutscences που δεν ξερεις αμα τα κανεις σκιπ τι θα κανεις οποτε μενεις στα αυγα σου και το τρως στην μαπα. στο συστημα μαχης πατας μια φορα 2 φορες το αριστερο κλικ και ξαφνικα κανει ενα τρελο κομπο που σε αλλα παιχνιδια θα ηταν πολυ δυσκολο να γινει. τα κτιρια δεν ειναι τιποτα το φοβετο. μια ταβερνα της ιταλιας ηταν καλυτερη στο σκαρφαλωμα απο το καλυτερο ξενοδοχειο της βοστονης. Παιζουμε assassins creed και το συμβολο το βλεπουμε μια φορα στο menu, μια φορα στο intro (που εκει ειναι και τελειως ακυρο με βαση την ιστορια του hatham), και αρχιζουμε και το βλεπουμε σταδιακα απο το 5; sequence και μετα. μην σχολιασω το γεγονος οτι ακομα δεν φοραμε στολη assassin και οτι ο ηρωας μας ειναι 15 χρονων αξεστος ινδιανος. ερχεται σε αντιθεση με την ολη ιδεα του ταγματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...