Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ο Q6600 στα 3.4 λέτε να το σηκώνει? Γιατί η 6770 είναι άστα να πάνε, 17 FPS ακόμα και στην 1366x768 :o

σιγουρα, εδω το σηκωνει ο δικος μου ο C2D E6300 (1,86)

Δημοσ.

Όταν λες το σηκώνει εννοείς με 10 fps; :P Γιατί με Ε8400 στα 3.7 μόλις πήγα βοστώνη είχα περίπου 17-20 fps ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις των γραφικών.

Δημοσ.

Οσοι λοιπον εχετε προβλημα στη Βοστωνη,δειτε το gpu usage..ειδικα οταν τα fps πεφτουν στα 15-20.Κατι μου λεει πως η καρτα σας θα παιζει γυρω 50% και κατω..

Λογικα θα βγει καποιο patcaki..

Δημοσ.

Assassin’s Creed III – PC Performance Analysis

Άλλο ένα unoptimized game από την ubisoft..

Οσοι λοιπον εχετε προβλημα στη Βοστωνη,δειτε το gpu usage..ειδικα οταν τα fps πεφτουν στα 15-20.Κατι μου λεει πως η καρτα σας θα παιζει γυρω 50% και κατω..

Λογικα θα βγει καποιο patcaki..

Bottleneck λέγεται αυτό, προφανώς το παιχνίδι είναι CPU Limited του κερατά..

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά έχω γύρω στο 35-50% gpu usage , και στον επεξεργαστή ο ένας πυρήνας είναι μόνιμα 99% και ο άλλος παίζει γύρω στο 80-90. Εντάξει είναι διπύρηνος και παλιός , αλλά μέχρι και το revelations σπάνια έπεφτε κάτω απο 30 fps σε μέρη με πολύ κόσμο κλπ.

Δημοσ.

Assassin’s Creed III – PC Performance Analysis

Άλλο ένα unoptimized game από την ubisoft..

Bottleneck λέγεται αυτό, προφανώς το παιχνίδι είναι CPU Limited του κερατά..

Θα υπηρχε Bottleneck αν ο cpu δουλευε στο 100%,στην περιπτωση αυτη δεν συμβαινει ομως..

Δεν γινεται αυτος εδω με i7-2600k στα 4,2 και με 7950 να εχει 30 fps..εκτος και αν θελει κανενα Sequoia για να παιξει..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lkiSdFCwdbM

Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι βαρυ, αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα σε σημειο που να μη μπορεις να το παιξεις και να το ευχαριστηθεις

παντως μου εκανε εντυπωση που διαβασα για pop-ups , δεν παρατηρησα ποτε κατι τετοιο

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω πώς μέτρησαν τα fps στο review τους, αλλά αν είναι με τη μέθοδο που μισοφαίνεται στο youtube video τους (με fraps, κάτω αριστερά δείχνει το fps) τότε το fraps μπορεί να ευθύνεται για σημαντική μείωση στα fps (αν ήταν σε recording mode φυσικά).

Δημοσ.

εγω με τους τελευταιους beta nvidia driver στην βοστωνη κατω απο 48 frame δν πεφτει κ συνηθως παει 48 οταν εχει πολλους στρατιωτες για λιγα δευτερολεπτα αλλιως ειναι 55-60 frame,ολα τερμα τα γραφικα με FHD αναλυση κ ο επεξεργαστης μου στα 4.2

κατι που παρατηρησα ειναι οταν εχω 48 frames η gpu δουλευει 80% ενω οταν εχω 60 frames δουλευει 90-95%,κανονικα δν θα επρεπε να ειναι το αναποδο?

Δημοσ.

Όταν λες το σηκώνει εννοείς με 10 fps; :P Γιατί με Ε8400 στα 3.7 μόλις πήγα βοστώνη είχα περίπου 17-20 fps ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις των γραφικών.

τσεκ το μηνυμα μου μερικες σελιδες πιο πισω

http://www.insomnia.gr/topic/435118-assassins-creed-iii/page__st__300#entry5081857

Δημοσ.

ρε παιδια κατι ασχετο εγω το πεζω με ολα στο high ακουω μουσικη και τα λοιπα αλλα δεν ακουω τις φωνες τους τι φτεει???

(edit) ακιρο παιδια εκανα update την καρτα γραφικων και ειναι μια χαρα τωρα :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...