Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλοοοοοοος

Στάχτη και μπούρμπερη ο Desmond, κρίμα πρέπει να ομολογήσω αφού τον συμπαθούσα. Μεγάλος μ@λ@κ@ς ο Conor, πραγματικά, πιο κομπλεξικός πεθαίνεις, έλεος, Haytham και πάλι Haytham πολύ πιο cool τυπάκι. Το μόνο που άξιζε ήταν ότι ξεκαθάρισε το τοπίο με Minerva & Juno και το τέλος αυτού του κύκλου. Αλλά να πω την αλήθεια δεν με άφησε με ανυπομονισία για το "to be continued" αφού σαν παιχνίδι τέλειωσε, μετά αν το κάνουν σε φάση post apocalyptic & parkour assassin (που αυτό μου έδωσε να καταλάβω ότι έρχεται) δεν μου αρέσει σαν σκεπτικό να πω την αλήθεια.

Δημοσ.

λογω υποχρεώσεων το παιζω το παιχνιδι με ρυθμους χειροτερους και απο χελωνας.ειμαι ακομα με τον Haytham και ειναι οντως πολυ classy γαμαουα στυλακι και μου αρεσει αλλα ολο σκεφτομαι οτι θα τελειωσει η ιστορια του και θα παω στο Conor και εκει θα ξενέρωσω καργα..ίδωμεν..

Δημοσ.

αμα οταν σκοτωνει δε λεει "Requiescat in pace" τι να λεει :-D

μην ξυνεις πληγες λεμε!!βλεπεις οτι κανω μια φιλότιμη προσπαθεια να δεθω με το παιχνιδι...

• Like 1
Δημοσ.

Altair = Master δάσκαλος, ήρεμος, τίμιος.

Ezio = Από μικρό αμούστακο παιδάκι, έγινε ο master assassin που πήδαγε ότι κυκλοφορούσε και κατέληξε σαν ο master δασκαλος που έκανε train ολόκληρες ορδές από νέους assassins.

Conor = ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Politics? Diplomacy? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

• Like 6
Δημοσ.

τι εννοεις κολλαει? να μην παιζει καθολου?

εμενα οχι , αλλα εχει αναφερθει το προβλημα στα ιντερνετς , πρεπει να καταβασεις ενα αρχειο (boston forge ή κατι τετοιο) και δουλευει

Δημοσ.
εμενα οχι , αλλα εχει αναφερθει το προβλημα στα ιντερνετς , πρεπει να καταβασεις ενα αρχειο (boston forge ή κατι τετοιο) και δουλευει

Μηπως εχεις κανα λινκ, επειδη δεν βρηκα τιποτα. Εγω το περιμενω να ερθει απο το αμαζον αλλα δεν θελω να ειμαι στο περιμενε οταν ερθει λογω καποιου κολληματος.
Δημοσ.

ρε παιδια δεν αντεxω να παιξω. ειναι μεγαλη βλακεια. πολυ βαρετο και προβλεψιμο. το αλογο οχι μονο δεν τρεχει αλλα αν πηγαινω με τα ποδια παω πιο γρηγορα. με εκνευριζουν παρα πολλα πραγματα στο παιχνιδι και να φανταστητε οτι ηταν στην λιστα μου για αγορα. παλι καλα που τα δοκιμαζω. μονο και μονο για να δω τι θα γινει με τον desmond θα το τερματισω, θα παει να κρυφτει στο χωριου του ο κονορ και ο αλλος ο αγγλος. ειμαι στο sequence 3 και μου εχει φανει αιωνας. το χειροτερο ac κατα την γνωμη μου. ελπιζω να μην ειναι και το far cry 3 ετσι γιατι απο αντιδραση θα παω να προ παραγγειλω τα επομενα 4 call of duty

Δημοσ.

Καλησπέρα, μήπως έχει κανείς savegame να μου δώσει απο sequence 8 (και 7 κοντά είναι)

Μου έκανε reset το pc και έκανε corrupt το δικό μου !

p.s. εγώ το βρίσκω πολύ καλό το game

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...