Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά άντεξα και το συνέχισα και έχω να πω οτι άξιζε.Ειδικά τα naval battles που είναι σχεδόν ένα παιχνίδι μόνο του!!

Το μόνο που θα ήθελα είναι να βγει κάποιο mod/trainer που να αυξάνει το damage που δέχομαι τουλάχιστον 4 ή 5x. Δεν είναι δυνατόν να τρώω σφαίρες απο μια ολόκληρη φάλαγγα με καραμπίνες και η ζωή μου να μην πέφτει σχεδόν καθόλου.Επίσης οι κανονικοί εχθροί δεν φαίνεται να μπορούν να σου κάνουν damage, είναι τόσο μηδαμινό που ουσιαστικά είναι αδιάφορο.

επισης κατι που σχεδον ποτε δε καταφερνω ειναι να χρησιμοποιησω καποιον σαν ασπιδα οταν πανε να με πυροβολησουν τι ακριβως πρεπει να πατησω (και υπο ποιες συνθηκες) , εχει καταλαβει κανεις ? χρησιμοποιω χειριστηριο xbox, στο πρωτο "tutorial" δε το πολυεπιασα :whistle:

δες εδώ!

Δημοσ.

τελικα το προσεξα λιγο παραπανω και τη συγκεκριμενη στιγμη σου βγαζει στο Α την επιλογη

απλα μου φαινεται οτι το ειχα κανει και με Β (counter ) , αλλα μαλλον μου φανηκε

τεσπα, επειδη οπως ειπες δε σου τρωνε και πολλη ενεργεια , δεν ειχα δωσει σημασια στο tutorial και ορμηξα κατα μετωπο επιθεση :P

λιγο πιο δυσκολο συστημα μαχης να ειχε το παιχνιδι και θα ηταν σχεδον τελειο

Δημοσ.

Σεναριακα πειραζει που δεν εχω παιξει τα προηγουμενα 2 ?

χανεις την βασικη ιδεα ολων των assassin creed. ειναι το τελευταιο κομματι του παζλ σεναριακα. το επομενο παιχνιδι θα εχει αλλη ιστορια

επαιξα κανα 45λεπτο. βαρετη εισαγωγη. μεχρι να φτασω στην βοστονη εφριξα. οταν κουναω το ποντικι κολλαει λιγο και ειναι εκνευριστικο. το πρωτο ac ειναι αυτο που δεν μου παιζει καλα με max settings

εχω cpu intel core i7 920 2.67ghz, 11gb ram, ati radeon 6850 1gb. εχω να κανω καιρο update στους drivers αλλα δεν νομιζω να φτιαχνει αυτο το κολλημα.

Δημοσ.

εχει βεβαια και πολυ καλυτερα γραφικα απο τα προηγουμενα ac

εγω πιστευω οτι ειναι λογικο σε απαιτησεις (παρολο που δε το τρεχω με ολες τις ρυθμισεις τερμα) , μου χει τυχει σε προηγουμενα να εχω frame drops χωρις λογο σε καποια σημεια πραγμα που εδω δεν εχω ποτε

και φυσικα περα απο καλυτερα γραφικα ειναι το πιο ομορφο , παρολο που δεν εξελισσεται σε καποια απο τις ομορφες πολεις που εξελισσονταν τα προηγουμενα

Δημοσ.

. το πρωτο ac ειναι αυτο που δεν μου παιζει καλα με max settings

εχω cpu intel core i7 920 2.67ghz, 11gb ram, ati radeon 6850 1gb. εχω να κανω καιρο update στους drivers αλλα δεν νομιζω να φτιαχνει αυτο το κολλημα.

η 6850 φταίει .

Δημοσ.

η 6850 φταίει .

τι εννοεις; ειναι τοσο παλια καρτα που δεν το σηκωνει ας πουμε;

το συστημα μαχης θα συμφωνησω οτι ειναι χαλια. ειναι πολυ απλοικο, 2 κουμπακια πατας και εισαι κομπλε. οπως και το σκαρφαλομα στα κτιρια ειναι απλοικο. εκει που για να κανεις διπλο αλμα επρεπε να πατησεις δυο φορες το space και μετα δεξι κλικ τωρα τα κανει ολα μονο του. τον πρωταγωνιστη μας ειχα ακουσει οτι τον ελεγαν conor. αυτον γιατι τον λενε Haytham?

Δημοσ.

Gavros10, ερώτηση

Τελειώνει η ιστορία του Desmond στο ΙΙΙ;

ναι. το εχουν δηλωσει αρκετο καιρο πριν βγει το παιχνιδι. η λογικη τους ειναι οτι δεν μπορουν να κρατησουν μια ιστορια 5 χρονια (απο το 2007 που βγηκε το 1) γιατι δεν γινεται να μας κρατησουν το ενδιαφερον για τοσα χρονια και ξεχναμε και γεγονοτα, τι εγινε δηλαδη πιο παλια. σωστη λογικη παντως

Δημοσ.

Το ξεκινησα σημερα και το εφτασα το sequense 6. Το συστημα μαχης ειναι απλοικο και ευκολο και τους νικαω ολους με την μια. Σε max settings 1280χ1024 που το παιζω παιζει τελεια χωρις frame drops η κολληματα. Ποσα seuquense εχει ακομα μεχρι να το τερματισω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...