zeniath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 NAVAL BATTLES nuff said... το παιχνίδι τα σπάει απλά είναι αργή η εξέλιξη του story όντως 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Τελικά άντεξα και το συνέχισα και έχω να πω οτι άξιζε.Ειδικά τα naval battles που είναι σχεδόν ένα παιχνίδι μόνο του!! Το μόνο που θα ήθελα είναι να βγει κάποιο mod/trainer που να αυξάνει το damage που δέχομαι τουλάχιστον 4 ή 5x. Δεν είναι δυνατόν να τρώω σφαίρες απο μια ολόκληρη φάλαγγα με καραμπίνες και η ζωή μου να μην πέφτει σχεδόν καθόλου.Επίσης οι κανονικοί εχθροί δεν φαίνεται να μπορούν να σου κάνουν damage, είναι τόσο μηδαμινό που ουσιαστικά είναι αδιάφορο. επισης κατι που σχεδον ποτε δε καταφερνω ειναι να χρησιμοποιησω καποιον σαν ασπιδα οταν πανε να με πυροβολησουν τι ακριβως πρεπει να πατησω (και υπο ποιες συνθηκες) , εχει καταλαβει κανεις ? χρησιμοποιω χειριστηριο xbox, στο πρωτο "tutorial" δε το πολυεπιασα δες εδώ!
qsis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 τελικα το προσεξα λιγο παραπανω και τη συγκεκριμενη στιγμη σου βγαζει στο Α την επιλογη απλα μου φαινεται οτι το ειχα κανει και με Β (counter ) , αλλα μαλλον μου φανηκε τεσπα, επειδη οπως ειπες δε σου τρωνε και πολλη ενεργεια , δεν ειχα δωσει σημασια στο tutorial και ορμηξα κατα μετωπο επιθεση λιγο πιο δυσκολο συστημα μαχης να ειχε το παιχνιδι και θα ηταν σχεδον τελειο
Sed22 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Σεναριακα πειραζει που δεν εχω παιξει τα προηγουμενα 2 ?
gavros10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Σεναριακα πειραζει που δεν εχω παιξει τα προηγουμενα 2 ? χανεις την βασικη ιδεα ολων των assassin creed. ειναι το τελευταιο κομματι του παζλ σεναριακα. το επομενο παιχνιδι θα εχει αλλη ιστορια επαιξα κανα 45λεπτο. βαρετη εισαγωγη. μεχρι να φτασω στην βοστονη εφριξα. οταν κουναω το ποντικι κολλαει λιγο και ειναι εκνευριστικο. το πρωτο ac ειναι αυτο που δεν μου παιζει καλα με max settings εχω cpu intel core i7 920 2.67ghz, 11gb ram, ati radeon 6850 1gb. εχω να κανω καιρο update στους drivers αλλα δεν νομιζω να φτιαχνει αυτο το κολλημα.
qsis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 εχει βεβαια και πολυ καλυτερα γραφικα απο τα προηγουμενα ac εγω πιστευω οτι ειναι λογικο σε απαιτησεις (παρολο που δε το τρεχω με ολες τις ρυθμισεις τερμα) , μου χει τυχει σε προηγουμενα να εχω frame drops χωρις λογο σε καποια σημεια πραγμα που εδω δεν εχω ποτε και φυσικα περα απο καλυτερα γραφικα ειναι το πιο ομορφο , παρολο που δεν εξελισσεται σε καποια απο τις ομορφες πολεις που εξελισσονταν τα προηγουμενα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 . το πρωτο ac ειναι αυτο που δεν μου παιζει καλα με max settings εχω cpu intel core i7 920 2.67ghz, 11gb ram, ati radeon 6850 1gb. εχω να κανω καιρο update στους drivers αλλα δεν νομιζω να φτιαχνει αυτο το κολλημα. η 6850 φταίει .
gavros10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 η 6850 φταίει . τι εννοεις; ειναι τοσο παλια καρτα που δεν το σηκωνει ας πουμε; το συστημα μαχης θα συμφωνησω οτι ειναι χαλια. ειναι πολυ απλοικο, 2 κουμπακια πατας και εισαι κομπλε. οπως και το σκαρφαλομα στα κτιρια ειναι απλοικο. εκει που για να κανεις διπλο αλμα επρεπε να πατησεις δυο φορες το space και μετα δεξι κλικ τωρα τα κανει ολα μονο του. τον πρωταγωνιστη μας ειχα ακουσει οτι τον ελεγαν conor. αυτον γιατι τον λενε Haytham?
qsis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 αυτον γιατι τον λενε Haytham? υπομονη ριξε σκιες και ΑΑ για αρχη παντως
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 τι εννοεις; ειναι τοσο παλια καρτα που δεν το σηκωνει ας πουμε; Ε ναι στα max settings γονατίζει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Gavros10, ερώτηση Τελειώνει η ιστορία του Desmond στο ΙΙΙ;
gavros10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Gavros10, ερώτηση Τελειώνει η ιστορία του Desmond στο ΙΙΙ; ναι. το εχουν δηλωσει αρκετο καιρο πριν βγει το παιχνιδι. η λογικη τους ειναι οτι δεν μπορουν να κρατησουν μια ιστορια 5 χρονια (απο το 2007 που βγηκε το 1) γιατι δεν γινεται να μας κρατησουν το ενδιαφερον για τοσα χρονια και ξεχναμε και γεγονοτα, τι εγινε δηλαδη πιο παλια. σωστη λογικη παντως
OROKUSAKI Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Το ξεκινησα σημερα και το εφτασα το sequense 6. Το συστημα μαχης ειναι απλοικο και ευκολο και τους νικαω ολους με την μια. Σε max settings 1280χ1024 που το παιζω παιζει τελεια χωρις frame drops η κολληματα. Ποσα seuquense εχει ακομα μεχρι να το τερματισω?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εχεις φτάσει στην Νέα Υορκη? Για αυτο που ρωτάς δε ξέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα