Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενημερωτικα να πω οτι παιζει κανονικα και στο παλαιο πισι μου με specs στα ορια των required, πλην του επεξεργαστη που ειναι C2D E6300 (1,86MHz) :-D

παιζω ολα τα settings στο normal και αναλυση 1600x900

βεβαια τα frames δεν ειναι υψηλα, κυμαινονται στις περισσοτερες περιπτωσεις περι τα 25, ενω σε περιοχες με πολυ κοσμο κλπ πεφτουν γυρω στα 17

• Απαντ. 526
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

του έριξα και εγω μια κλεφτη ματια χθες παιζει οκ στο δεινοσαυρo-pc μου.γαμωτο τi ειναι αυτα τα ασπρα που πεταει καθε φορα που αποθηκεύει/αλλαζει σκηνη?μιλαμε μου εκαψε τ ματια!αα και εξακολουθω να μισω τον desmond...

(ezio we love you!!come back please! :cry: )

Δημοσ.

του έριξα και εγω μια κλεφτη ματια χθες παιζει οκ στο δεινοσαυρo-pc μου.γαμωτο τi ειναι αυτα τα ασπρα που πεταει καθε φορα που αποθηκεύει/αλλαζει σκηνη?μιλαμε μου εκαψε τ ματια!αα και εξακολουθω να μισω τον desmond...

(ezio we love you!!come back please! :cry:)

Τα κομματια της σκηνης που συνδεονται.Ενταξει δεν ειναι δα και τοσο εκθαμβωτικα. Φαε στην μαπα τον Desmond τωρα, αν καταφερεις βεβαια και συνεχισεις να παιζεις μιας και το παιχνιδι ειναι μια χρυση μετριοτητα.

• Moderators
Δημοσ.

Ααα... μην αρχίζεις κι εσύ αυτές τις ερωτήσεις.

Παίξε, δες και πες. (και μην πεις "τρέχει νερό" αν δεν δώσεις screenshot με 60 που δεν κοιτάει τον ουρανό :P).

• Like 1
Δημοσ.

Τί στο καλό,με HD7950 είμαι και μόλις μπαίνω Βοστώνη τα fps παίρνουν την κατηφόρα...

λογικο δεν ειναι ? μεχρι πριν ησουν σε πολυ περιορισμενο χωρο

Δημοσ.

wtf μαν? To υπόλοιπο σύστημα σου απο τι αποτελείται?

Τον ίδιο επεξεργαστή με σένα έχω,αυτό είναι το παράξενο...Βάζω νέους drivers τώρα να δω...

Δημοσ.

Τον ίδιο επεξεργαστή με σένα έχω,αυτό είναι το παράξενο...Βάζω νέους drivers τώρα να δω...

Και δοκιμασε να κατεβασεις shadows και aa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...