OROKUSAKI Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Το παιχνιδι κυκλοφορει αυριο στην Ευρωπη η μονο στην Αμερικη? Στο steam γραφει οτι βγαινει στις 22 του μηνα αυτο σημαινει οτι αυριο βγαινει μονο στην Αμερικη και την Πεμπτη θα βγει σε Ευρωπη? Το οτι δεν εχει προβληματα στο framerate η pc εκδοση ηταν ηδη σιγουρο απο πριν κυκλοφορησει το παιχνιδι. Αυτο ελειπε με τετοια θηρια pc που εχουμε να ειχαμε χαμηλο framerate!!!! Και τα γραφικα πως ειναι στην pc εκδοση σε συγκριση με τις κονσολες? Ειδατε μεγαλη διαφορα? Κατάφερα και το έπαιξα .Πωωω μαμάει το παιχνίδι!Καμία σχέση με το PS3.Ούτε framedrops όυτε τίποτα ...παίζει τέλεια. Υ.Γ.Μην μου αρχίσετε τα πμ πως το παίζω κτλ... είναι ολόκληρη διαδικασία και δεν έχω όρεξη να τα γράφω όλα αυτα. Τρεχει σταθερα στα 60 fps στο pc1 της υπογραφης σου? Με ολα φουλ σε dx11? και σε τι αναλυση?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Σταθερά τρέχει 60fps στο Pc της υπογραφής μου.Αλλά με όλα τα γραφικά στο Normal εκτός απο ένα που το χα βάλει στο high.σε dx11.H Ανάλυση που το τρέχω είναι 1920:1080 60 HZ
OROKUSAKI Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Το δοκιμασες και με ολα στο high να δεις πως τρεχει? Εγω θα το παιξω με ολα στο high σε dx11 και αναλυση 1280χ1024 60hz
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 κι εγώ στο κινητό με 100X100, τέρμα όλα όμως! 17
fever25 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ο επομενος που θα πει για κατι απο τον θειο η οτι βγηκε ## θα παει μια μικρη βολτα.Διαβαζουμε και λιγο τους κανονες του forum Παντως εχω να σημειωσω το εξης: σε ολα τα ποστ γινεται τουλαχιστον μια αναφορα στο θειο ανα σελιδα. Τις περισσοτερες φορες περνα στα ψιλα. Απο τη στιγμη ωστοσο που στους κανονες του φορουμ δεν υπαρχουν κατηγοριες αναλογα με τη συγγενεια του εκαστοτε θειου, θα ηταν καλο ή να κοπει τελειως η συζητηση περι 'μπαρμπα' , 'θειου' κλπ και να σβηνεται το ποστ ή να 'νομιμοποιηθει' η συγκεκριμενη κουβεντα. Αυτο που γινεται τωρα, δηλαδη να καυτηριαζουμε ενα στα δεκα ποστ που αναφερονται στην πειρατεια και να μην βλεπουμε ολα τα υπολοιπα ιδια ποστ, θυμιζει στρουθοκαμηλισμο. Η' τα κοβουμε ολα και εφαρμοζουμε οσα προβλεπονται, ή τα επιτρεπουμε και σταματανε τα ποστ τυπου " ο επομενος που...". Αφου καθε μια ωρα υπαρχει ενας "επομενος" και το ξεροτμε ολοι... 4
naruto14 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Το δοκιμασες και με ολα στο high να δεις πως τρεχει? Εγω θα το παιξω με ολα στο high σε dx11 και αναλυση 1280χ1024 60hz Εσύ που περηφανεύεσαι με το "τούμπανο" PC σου, μια οθόνη της προκοπής δεν βρήκες να πάρεις? 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Επίσης 60 Hz δεν σε ζαλίζει λίγο; Εγώ με 75 είμαι.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχει μεγαλύτερη περίπτωση να βάλει δύο GTX690 παρά να πάρει νέα οθόνη. 8
gatokoritso Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 λοιπον για να τελειωνει το θεμα:κανεις δεν προωθει τη πειρατια ουτε βαζει λινκς προς πειρατικα site.το οτι κανουμε μια απλη αναφορα στο θειο ειναι συνηθως για τον αν εχει σκασει μυτη και το πως παιζει πραγμα που δεν το βρισκω να παραβιαζει καποιο κανονα.αρα no problem... σε ζηλευω ρεεεεε πανθηρααααααα!θελω και εγω να παιξω
>-Nosakos<- Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Λυπάμαι που το λέω αλλά έχοντας παίξει 3 ώρες έχω σκυλοβαρεθεί και δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω...Ωραία γραφικά αλλά μάλλον θα προτιμήσω να περάσω αλλιώς τον χρόνο μου. Και ήμουν μεγάλος fan της σειράς. btw το παίζω με όλα στο full σε 1920x1080.
brickman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Λυπάμαι που το λέω αλλά έχοντας παίξει 3 ώρες έχω σκυλοβαρεθεί και δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω... Και ήμουν μεγάλος fan της σειράς. btw το παίζω με όλα στο full σε 1920x1080. Εισαι πολυ αρχη ακομα....... μετα αρχιζουν τα ωραια!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Το δοκιμασες και με ολα στο high να δεις πως τρεχει? Εγω θα το παιξω με ολα στο high σε dx11 και αναλυση 1280χ1024 60hz Το δοκίμασα με όλα στα high αλλά είχε πολύ framedrops(φταίει η κάρτα γραφικών μου γι αυτό) Επίσης 60 Hz δεν σε ζαλίζει λίγο; Εγώ με 75 είμαι. η τηλεοραση μου έχει όριο 60 Hz και δε μπορώ να βάλω παραπάνω .Και όχι δε με ζαλίζει καθόλου
duffyduck Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 δοκιμασε το update 1.01 RUSSIAN: >http://static3.cdn.ubi.com/ac3/AssassinsCreed3Updater1.01_RUS.exe WORLDWIDE: >http://static3.cdn.ubi.com/ac3/AssassinsCreed3Updater1.01_WW.exe ειναι official links, οποτε δεν παραβιαζουμε κανονες του φορουμ. Note: το δευτερο ισως δεν τρεξει (προς το παρον)
polonos1313 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 κι εγώ στο κινητό με 100X100, τέρμα όλα όμως! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!!
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ειμαι στο 4% του παιχνιδιου και μεχρι στιγμης δε μου φαινεται κακο.. ελπιζω στη συνεχεια να καλυτερεψει βεβαια το πραγμα και να μην κυλαει ετσι αργα, ομως μεχρι στιγμης μου αφησε καλες εντυπωσεις και κυριως (αν και δε το περιμενα) μου αρεσει αυτη τη αλλαγη τοπιου απο την αναγεννηση και το μεσαιωνα ελπιζω να μη σκυλοβαρεθω στη συνεχεια btw οι ρυθμισεις που το παιζω εγω ειναι ολα τερμα (σε 1080p @60) με εξαιρεση το ΑΑ (αν και με αυτο θα ηταν playable , απλα στο normal υπηρχε μια επιπλεον ομαλοτητα και απο οπτικη αποψη δεν αλλαζε κατι φοβερο) και τις σκιες που τις εχω απλα high και οχι very high ( με διαφορα το πιο βαρυ εφφε του παιχνιδιου) και κινουμαι στα 39-60 fps , τις περισσοτερες φορες ειμαι ανετα πανω απο 45 και σε καποιες περιοχες ανετα πανω απο 50 (σε κλειστους χωρους καρφωμενος στο 60 εννοειται) patch ειπα να μην περασω.. αλλωστε μου φαινεται λογικα βαρυ για τη λεπτομερεια του , δε νομιζω οτι θα αλλαζε κατι σε αυτο το τομεα YΓ τα παραπανω νουμερα ειναι απο Βοστωνη, οχι θεατρο και καραβι.. μολις φτασετε μεσα στη πολη γινεται η φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα