Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κέρδισα και άλλο μπλουζάκι, από CD Media αυτή την φορά :D Μια φορά είπα κ εγώ να μπω σε κανα διαγωνισμό να κερδίσω κανα game και έπηξα στα μπλουζάκια

Πόσο τυχερός παίζει να είσαι. :P

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κέρδισα και άλλο μπλουζάκι, από CD Media αυτή την φορά :D Μια φορά είπα κ εγώ να μπω σε κανα διαγωνισμό να κερδίσω κανα game και έπηξα στα μπλουζάκια

ξοδεύεις την τύχη σου σε μλκιες :P

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 4
Δημοσ.

Χαχαχα δε πειράζει ρε πήρα αμάξι χθες, τα μπλουζάκια τα κάνω δώρο :D (και μόλις γύρισα που έβαλα νέες ζάντες, λάστιχα, ραδιο-cd-usb), την δευτέρα αναρτήσεις και φύγαμεεεε :DDD

Δημοσ.

Χαχαχα δε πειράζει ρε πήρα αμάξι χθες, τα μπλουζάκια τα κάνω δώρο :D (και μόλις γύρισα που έβαλα νέες ζάντες, λάστιχα, ραδιο-cd-usb), την δευτέρα αναρτήσεις και φύγαμεεεε :DDD

Καλοτάξιδο φίλε! :) Φέρε τα μπλουζάκια τώρα :P

Δημοσ.

ο επομενος που θα πει για κατι απο τον θειο η οτι βγηκε $#$#$ θα παει μια μικρη βολτα.Διαβαζουμε και λιγο τους κανονες του forum

• Super Moderators
Δημοσ.

έπρεπε να υπάρχει επεξήγηση στο να μην χρησιμοποιούμε "υποκοριστικά" δλδ για warez? :P

• Like 1
Δημοσ.

Κατάφερα και το έπαιξα .Πωωω μαμάει το παιχνίδι!Καμία σχέση με το PS3.Ούτε framedrops όυτε τίποτα ...παίζει τέλεια.

Υ.Γ.Μην μου αρχίσετε τα πμ πως το παίζω κτλ... είναι ολόκληρη διαδικασία και δεν έχω όρεξη να τα γράφω όλα αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...