zvarthangalos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Γιά όσους το παίξανε έχει όπως τα προηγούμενα underground missions;
gavros10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 το συστημα μαχης γιατι ειναι τοσο χαλια οσο λενε; δεν ειναι το ιδιο με τα προηγουμενα;
chill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το σύστημα μάχης βασικά πρέπει να είναι bugged..... Π.χ. στο sequence 2 σου λέει ως additional goal να killάρεις 3 από γωνία. Το κάνεις.....δεν μετράει το kill. Δεν υπάρχει σωστή καθοδήγηση ως προς τα goals γενικότερα. Πάλι στο sequence 2 σε μια φάση σου λέει να μην φύγουν οι rats και ειδοποιήσουν άλλους βρετανούς. Το κάνεις.....fail!!! Δεν το κάνεις success Βγάλαν patch day1 and still feel like I'm playing alpha ούτε καν beta...... Ειλικρινά αν δεν είχα σκάσει 95 ευρώ......και δεν είχα καυλώσει με το book που περιέχει και με το άγαλμα του Conor το παιχνίδι θα είχε γίνει ή φρίσμπι ή σουβέρ. Απογοήτευση!!!! Αν κρίνω από τα 2 πρώτα sequence είναι μακράν το χειρότερο ξεκίνημα σε AC.....πιο βαρετό ακόμα και από την αρχική περιπέτεια του Altair (η οποία ωστόσο σε κρατούσε λόγω του ότι δεν το είχες ξαναδεί το έργο). Κοντεύω τις 3 ώρες - αργώ γιατί διαβάζω additional infos και γενικά γουστάρω να χαζολογώ στην πόλη - και ακόμα περιμένω αυτό το τσαφ που θα το απογειώσει όπως διαβάζω. Κρατάω χαμηλό καλάθι ωστόσο.
fearwhatnow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το σύστημα μάχης βασικά πρέπει να είναι bugged..... Π.χ. στο sequence 2 σου λέει ως additional goal να killάρεις 3 από γωνία. Το κάνεις.....δεν μετράει το kill. Δεν υπάρχει σωστή καθοδήγηση ως προς τα goals γενικότερα. Πάλι στο sequence 2 σε μια φάση σου λέει να μην φύγουν οι rats και ειδοποιήσουν άλλους βρετανούς. Το κάνεις.....fail!!! Δεν το κάνεις success Βγάλαν patch day1 and still feel like I'm playing alpha ούτε καν beta...... Ειλικρινά αν δεν είχα σκάσει 95 ευρώ......και δεν είχα καυλώσει με το book που περιέχει και με το άγαλμα του Conor το παιχνίδι θα είχε γίνει ή φρίσμπι ή σουβέρ. Απογοήτευση!!!! Αν κρίνω από τα 2 πρώτα sequence είναι μακράν το χειρότερο ξεκίνημα σε AC.....πιο βαρετό ακόμα και από την αρχική περιπέτεια του Altair (η οποία ωστόσο σε κρατούσε λόγω του ότι δεν το είχες ξαναδεί το έργο). Κοντεύω τις 3 ώρες - αργώ γιατί διαβάζω additional infos και γενικά γουστάρω να χαζολογώ στην πόλη - και ακόμα περιμένω αυτό το τσαφ που θα το απογειώσει όπως διαβάζω. Κρατάω χαμηλό καλάθι ωστόσο. Πιο πιθανο βλεπω να απογειωθει η collector's σου απο το μπαλκονι παρα το παιχνιδι.. 2
chill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Αν συνεχίσει έτσι και όταν σκάσει μύτη ο Conor..... Βγάλε το γαμωπαίχνιδο ένα 6μηνο μετά μωρή Ubi αφού βλέπεις ότι δεν είναι έτοιμο ffs
Infant Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδια ποτε θα βγει στον θειο να το κατεβασουμε το περιμενω 3 μερες ακομα θελει;
zeniath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δε ξέρω τι λέτε αλλά εγώ κέρδισα «μπλουζάκι-σημειωματάριο-μπρελόκ» δε μπορούσε να κερδίσω και ένα game να το πουλήσω
chill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Οχι....το θαβω επίτηδες επειδή είμαι Templar Δεν εχω παίξει πάλι απότομα τελευταίο post και δεν προβλέπεται σύντομα μιας και το βράδυ που θα γυρίσω θα έρθω παρέα με το cod Sent from my iPad using Insomnia
mtifosi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Οχι....το θαβω επίτηδες επειδή είμαι Templar Δεν εχω παίξει πάλι απότομα τελευταίο post και δεν προβλέπεται σύντομα μιας και το βράδυ που θα γυρίσω θα έρθω παρέα με το cod Sent from my iPad using Insomnia Με το AC3 δεν εχω ασχοληθει αλλα σε τετοιου ειδους games δεν μπορεις να πεις αν ειναι καλο ή κακο απο 2 κεφαλαια.Οταν με το καλο το ολοκληρωσεις τοτε μπορεις να κρινεις τον τιτλο.
chill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δεν διαφωνώ αυτό έγραψα εξάλλου.... Τα bugs είναι bugs ωστόσο :s 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Έχω δει μερικά gameplay videos. Γενικά δεν βλέπω σημαντικές αλλαγές, πέρα από βελτίωση γραφικών, κάποια πρόσθετα ακροβατικά και την αλλαγή στην περίοδο (που είναι και η πιο ενδιαφέρουσα αλλαγή) και στον playable character (meh). Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί αλλάξαν (πάλι; ) το σχεδιασμό των χαρακτήρων (κυρίως του Desmond - μάλλον έληξε κάποιο συμβόλαιο αν και θα περίμενε κανείς να έχουν προβλέψει για κάτι τέτοιο για όσο θα συνεχίζεται η σειρά). Τέλος πάντων, γενικά μέχρι το Brotherhood (στο οποίο βρίσκομαι αυτό τον καιρό) δεν με κούρασε (εκτός κάποιων περιστάσεων) η σειρά. Το Revelations από όσο έχω δει/και διαβάσει σχόλια, ίσως ήταν κάπως pointless (είδα και κάποια "memory sequences" του Desmond που δεν ξέρω τί σκεφτόντουσαν όταν τα σχεδίασαν).
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ubisoft details huge Assassin's Creed 3 patch Around a hundred bugs stabbed. http://www.eurogamer.net/articles/2012-11-16-huge-assassins-creed-3-patch-detailed
zeniath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Κέρδισα και άλλο μπλουζάκι, από CD Media αυτή την φορά Μια φορά είπα κ εγώ να μπω σε κανα διαγωνισμό να κερδίσω κανα game και έπηξα στα μπλουζάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα