BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Προφανως το παίξανε σε κονσόλες που τα γραφικά και τα frame per sec(κάπου 15 fps πρέπει να πιάνει) είναι τραγικά σε σχέση με του υπολογιστή που θα βγεί σε 20 μέρες .Και γω το παίζω σε PS3 αυτη την στιγμή και το έχω παρατήσει λόγω των άθλιων γραφικών και κυρίως των Frame per Second(FPS) είναι τραγικα τα frame per second στο PS3 .Αλλα όταν βγεί για PC θα είναι άλλο πράμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 μόνο που αν πρόσεξες το post του fearwhatnow θα έβλεπες ότι δεν έκρινε βάση γραφικών...
qsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ποιος το λεει αυτο?Το ΑC2 παραμενει το κορυφαιο της σειρας.Αυτο ειναι μετριο ο,τι και να λες.Δεν ξερω καν αν το εχεις παιξει. Το τερματισα χτες κ ειναι ενα μπαχαλο. Η ιστορια ειναι ο,τι να'ναι, οι μαχες πανευκολες, χωρις λογο γρηγορες και γεματες τσαπατσουλια.Η χρηση των οπλων απαραδεκτη.Αντι να φτιαξουν ενα combat system σαν το Sleeping Dogs χειροτερευσαν το ηδη υπαρχον συστημα. ξενερωσα απιστευτα τωρα.. περιμενα κατι καλο και φρεσκο μετα τα απανωτα "expansion" (συμφωνω οτι το 2 ηταν το καλυτερο απο ολα τα προηγουμενα που τουλαχιστον εχω παιξει) στο metacritic βλεπω καλα review απο τους reviewers , αλλα οι χρηστες δε συμφωνουν στον ιδιο βαθμο.. κριμα παντως επρεπε να βγαλουν κατι κορυφαιο.. cod θα το κανουν στο τελος και αυτο..
zvarthangalos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Εγώ εναποθέτω τις ελπίδες μου στο Hitman Absolution που είναι το μοναδικό που περιμένω με ανυπομονησία και πιστεύω πως δεν θα με προδώσει και κατόπιν στο FarCry 3 που απο όσα λένε κάποιοι θα είναι σχεδόν ισοδύναμο με το 1ο της σειράς σε λίγες μέρες θα τα δούμε και θα τα αξιολογήσουμε.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Εγω πάντως το θεωρώ το καλύτερο της σειράς.
JohnVani18 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αν έπιανε μόνο 15FPS στις κονσόλες θα ηταν Unplayable. Mε 30 τρέχει στις κονσόλες. Και πέρα των γραφικών, κάτι άλλο δεν αλλάζει στην PC έκδοση. Αν το story, gameplay κλπ είναι άθλια στις κονσόλες, θα είναι άθλια και στο PC. Και όντως, είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσει το AC2.
zeniath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 κατάλαβα, θα είναι πάλι του στυλ "Ubisoft delivers again a DRM filled turd", και μετά σου λένε μην τα κατεβάζεις, αγόραζέ τα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αν έπιανε μόνο 15FPS στις κονσόλες θα ηταν Unplayable. Mε 30 τρέχει στις κονσόλες. Και πέρα των γραφικών, κάτι άλλο δεν αλλάζει στην PC έκδοση. Αν το story, gameplay κλπ είναι άθλια στις κονσόλες, θα είναι άθλια και στο PC. Και όντως, είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσει το AC2. Δε ξέρω εμένα πάντως μου δίνει αυτήν την αίσθηση ,οτι παίζει με 15 καρε /δευτ ίσως φταίει βέβαια οτι το κατέβασα απο τον"θειο". μπορεί το αγορασμένο να τρέχει κανονικά
qsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Εγώ εναποθέτω τις ελπίδες μου στο Hitman Absolution που είναι το μοναδικό που περιμένω με ανυπομονησία και πιστεύω πως δεν θα με προδώσει και κατόπιν στο FarCry 3 που απο όσα λένε κάποιοι θα είναι σχεδόν ισοδύναμο με το 1ο της σειράς σε λίγες μέρες θα τα δούμε και θα τα αξιολογήσουμε. καπως ετσι το σκεφτομαι κι εγω με τη διαφορα οτι θελω να πιστευω λιγο παραπανω στο far cry 3 αυτα τα 2 παντως μας εμειναν για το υπολοιπο '12 , αλλη ελπιδα δεν υπαρχει , απο του χρονου πλεον βλεπουμε 1
gavros10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 καπως ετσι το σκεφτομαι κι εγω με τη διαφορα οτι θελω να πιστευω λιγο παραπανω στο far cry 3 αυτα τα 2 παντως μας εμειναν για το υπολοιπο '12 , αλλη ελπιδα δεν υπαρχει , απο του χρονου πλεον βλεπουμε το καλο ειναι οτι αυτα τα παιχνιδια κανουν γυρω στο 20αρικο στα σιτε που σου δινουν μονο το κλειδι, χωρις να ειναι ρωσικο
Vag.93 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αν το δειτε σαν sequel ισως να μην σας αρεσει γιατι συμφωνω και γω πως το 2 ηταν αριστουργημα και αφησε εποχη... Μεμονομενα σαν τιτλος ομως ειναι πολυ καλος! Το παρατησα στο τελευταιο seq στο xbox...Ανυποφορα bugs και frame rates στα πατωματα... Το εκανα ξεπετα ευτυχως και δεν αφιερωσα πολυ χρονο, ΕΛΠΙΖΩ σε καλο port στο pc!!! Αμην
JohnVani18 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δε ξέρω εμένα πάντως μου δίνει αυτήν την αίσθηση ,οτι παίζει με 15 καρε /δευτ ίσως φταίει βέβαια οτι το κατέβασα απο τον"θειο". μπορεί το αγορασμένο να τρέχει κανονικά Συνήθησε το μάτι σου σε ανώτερο framerate λόγω PC και τώρα τα 30 φαίνονται ανεπαρκή. Δεν έχει διαφορά αν είναι απο τον θείο ή όχι, το ίδιο τρέχει.
zvarthangalos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 το καλο ειναι οτι αυτα τα παιχνιδια κανουν γυρω στο 20αρικο στα σιτε που σου δινουν μονο το κλειδι, χωρις να ειναι ρωσικο Για πες μας αν θές ποιά site είναι αυτά να πάρουμε κανα κλειδάκι κι εμείς.
gavros10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 η καλυτερη τιμη για το ac3. το σιτε ειναι αξιοπιστο αν και τουρκικο. με 28 ευρω αγοραζετε την deluxe edition που στο steam κανει 74.99 http://www.gamekeystore.net/store/assassins-creed-3-retail-cdkey?tracking=5023d802eee8d¤cy=EUR το far cry 3 το ειχα δει σε αξιοπιστο παλι site 19.90. το ειχαν προσφορα. τωρα εχει ανεβει η τιμη του απο οτι βλεπω καπου στα 30 ευρω
chill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ετοιμαστείτε για το πιο dull intro σε assassins game. Πρώτη φορά βαριέμαι τόσο πολύ στην εκκίνηση..... Απο άποψης γραφικών....θέλω να το δω και στο pc. Σε μια απο τις αρχικές σκηνές και ενώ είσαι με τον Desmond τα εξωτερικά γραφικά είναι....ανύπαρκτα!!!! Κάτι σκιές που με το ζόρι φαντάζουν δέντρα.... Ο δε χειρισμός είναι στην καλύτερη περίεργος. Εχω παίξει όλα τα AC με το six axis, πρώτη φορά αντιμετωπίζω θέμα.... Το frame rate είναι ok για τα δεδομένα του ps3. Παίζεις ικανοποιητικά. Είμαι στην Boston και δεν μπορώ να πω πως εχω frame issues. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα