Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δλδ εγω με την gtx 550 ti μου δεν θα μπορω να το τρεξω σε ολα φουλ και 1080p? :shock:

Μαλλον οχι γιατι χρησιμοποιει νεα μηχανη γραφικων ενω μεχρι τωρα ολα τα προηγουμενα χρησιμοποιουσαν μηχανη του 2007. Καλο ειναι αυτο γιατι πρεεπει επιτελους να αρχισουν να βγαινουν παιχνιδια με τοσο καλα γραφικα οσο μπορει να αποδωσει ενα συγχρονο pc αντι να μενουμε με γραφικα πενταετιας.

Δημοσ.

Μαλλον οχι γιατι χρησιμοποιει νεα μηχανη γραφικων ενω μεχρι τωρα ολα τα προηγουμενα χρησιμοποιουσαν μηχανη του 2007. Καλο ειναι αυτο γιατι πρεεπει επιτελους να αρχισουν να βγαινουν παιχνιδια με τοσο καλα γραφικα οσο μπορει να αποδωσει ενα συγχρονο pc αντι να μενουμε με γραφικα πενταετιας.

εγω παντως πιστευω θα το σηκωσει η καρτα μου, βασικα σε πολλα παιχνιδια εχουμε παρατηρησει να δινουνε λανθασμενα system requairments.

Δημοσ.

Όλα full μπορεί να μην τραβήξει (αν και κάπως δύσκολο), πάντως 1080p medium σίγουρα θα το παίζει και με ικανοποιητικό framerate.

Και γενικά τα System Requirements είναι όπως είπες λανθασμένα όσο δεν πάει..

υγ : HD5770/GTX260 έχει στα recommended

Δημοσ.

Θα δειξει η νεκροψια δλδ.

το περιμενω απο νοεμβριο, εχω κανει pre order στα 80Ε την Freedom edition απο τον Γερμανο, ας ελπισω πως θα μου την στειλουν (δεν ξερω γιατι αλλα απο την στιγμη που την εκανα pre order μου εχει κολλησει το μυαλο και πιστευω πως δεν θα μου την στειλουν :/ ).

Δημοσ.

εμενα το πσ μου core 2 duo E6750 και μια ατι 2600xt :devil: (καινούρια:D χαχα) έπαιζε το crysis 2 στο medium...πιστεύω και αυτό θα το τρεχει στο medium

εγω παντως πιστευω θα το σηκωσει η καρτα μου, βασικα σε πολλα παιχνιδια εχουμε παρατηρησει να δινουνε λανθασμενα system requairments.

Συμφωνώ

Δημοσ.

Θα δειξει η νεκροψια δλδ.

το περιμενω απο νοεμβριο, εχω κανει pre order στα 80Ε την Freedom edition απο τον Γερμανο, ας ελπισω πως θα μου την στειλουν (δεν ξερω γιατι αλλα απο την στιγμη που την εκανα pre order μου εχει κολλησει το μυαλο και πιστευω πως δεν θα μου την στειλουν :/ ).

Ναί, αλλά να 'σαι σίγουρος πως θα το τρέχεις 1080p medium σίγουρα.

Χαχα, αποκλείεται να μην σου την στείλουν. Αυτοί ρευστό θέλουν, όχι να τους μείνουν κομμάτια. :P

80€..? Αν σκεφτείς οτι άλλες κι άλλες συλλεκτικές αγγίζουν τα 150, είναι πάρα πολύ καλή τιμή.

Δημοσ.

Ναί, αλλά να 'σαι σίγουρος πως θα το τρέχεις 1080p medium σίγουρα.

Χαχα, αποκλείεται να μην σου την στείλουν. Αυτοί ρευστό θέλουν, όχι να τους μείνουν κομμάτια. :P

80€..? Αν σκεφτείς οτι άλλες κι άλλες συλλεκτικές αγγίζουν τα 150, είναι πάρα πολύ καλή τιμή.

ρε συ ευτυχως ηταν ο ναρουτακος και μου εστειλε το link, εγω ειχα ψαξει σε ebay και amazon και ολες οι freedom (οσες ειχαν απομεινει δλδ) εφταναν τα 170Ε μαζι με τα μεταφορικα, αφου μολις ειδα την τιμη απτον γερμανο (φαντασου και απο καταστημα της αγορας μας) εκανα τον σταυρο μου, λεω πιο φθηνο το ελληνικο καταστημα απο amazo/ebay?

βασικα ελεγα ενδεικτικη τιμη 79.90Ε, λογικα θα λεω θα ειναι οπως στις δημοπρασιες που θα αναιβαινουν οι τιμες, παταω να κανω αγορα να δω μηπως γινει τιποτε αλλο και λεω κατσε να την παραγγειλω αν ειναι για 80Ε.

κρατησα και μια φωτογραφια απο την τιμη του μην γινει τιποτα αναιβει η τιμη του και μου πουν μα μου.

οριστε και η φωτογραφια.

post-220615-0-16364900-1351443796_thumb.png

Δημοσ.

Τελικα δεν μου απαντησατε ακριβως...για μενα ολα τα υπολοιπα ειναι οκ καρτες ηχου γραφικων κτλ εκτως απο τον επεξεργαστη οσο γιαυτο που λετε oτι τα system requirements ειναι συνηθως λαθος μαλλον ειναι αληθεια γιατι συμφωνα με αυτα ουτε το black ops θα μπορουσα να παιξω αλλα το παιζω...επισης εχω παιξει και το crysis 2 που απο οσο ξερω εχει πολυ καλα γραφικα και θελει καλο συστημα...και το ΑC3 δεν με νοιαζει να το παιζω στα καλυτερα γραφικα που υπαρχουν θελω απλως να παιζει γιατι ειμαι μεγαλος φαν της σειρας και ειναι κριμα να χασω αυτο....

Δημοσ.

ρε συ ευτυχως ηταν ο ναρουτακος και μου εστειλε το link, εγω ειχα ψαξει σε ebay και amazon και ολες οι freedom (οσες ειχαν απομεινει δλδ) εφταναν τα 170Ε μαζι με τα μεταφορικα, αφου μολις ειδα την τιμη απτον γερμανο (φαντασου και απο καταστημα της αγορας μας) εκανα τον σταυρο μου, λεω πιο φθηνο το ελληνικο καταστημα απο amazo/ebay?

βασικα ελεγα ενδεικτικη τιμη 79.90Ε, λογικα θα λεω θα ειναι οπως στις δημοπρασιες που θα αναιβαινουν οι τιμες, παταω να κανω αγορα να δω μηπως γινει τιποτε αλλο και λεω κατσε να την παραγγειλω αν ειναι για 80Ε.

κρατησα και μια φωτογραφια απο την τιμη του μην γινει τιποτα αναιβει η τιμη του και μου πουν μα μου.

οριστε και η φωτογραφια.

Οντως πολυ καλη τιμη ρε συ...εγω περιμενω 2-7 του μηνος την join or die απ εξω.. 59.90 μου εβγαινε και απο εδω οποτε μια η αλλη ειναι..

Δημοσ.

xristaras12 εκανα ενα τεστ για να δω αν θα παιζει το assassins creed 3 και ηταν fail οπως και πολλα αλλα που τελικα ομως τα παιζω. αυτο που θελω να πω ομως ειναι οτι ολα περνανε το minimum εκτως απο τον επεξεργαστη...για την καρτα γραφικων που με ρωτησατε εκει γραφει πως εχω ASUS EAH6670 Series .Εκανα και ενα benchmark test του PassMark Performance αλλα δεν ξερω πως αυτο θα με βοηθησει να δω αν ο επεξεργαστης μου θα ειναι ενταξει...καμια βοηθεια;

Δημοσ.

80 ευρω για την συλλεκτικη Freedom στο PC φυσιολογικη τιμη μου φαινεται...εδω στις κονσολες κανει 95 ευρω.

που την βρηκες 95Ε για τις κονσολες? :confused:

Δημοσ.

gameland... γιατι εσυ ποσο νομιζες ειχε?

το εγραψα και παραπανω, σε ελληνικα καταστηματα δεν πολυ ελεγξα τιμες, ειδα τις τιμες του amazon/ebay και εφταναν μεχρι και 170Ε με τα μεταφορικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...