Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την εκανα προχτες παραγγελια!!!Περιμενω πως και πως!

Κι εγω την εχω κανει καιρο τωρα κι ανυπομονώ. 35 λιρες λιγες ειναι για την join or die....
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Minimum system requirements
  • Supported OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
  • Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
  • RAM: 2 GB (4 GB recommended)
  • Video Card: 512 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)*
  • Sound Card: DirectX 9.0c-compliant (5.1 surround sound recommended)
  • DVD-ROM: Dual-layer drive
  • Hard Drive Space: 17 GB
  • Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
  • Multiplayer: 256 kbps or faster broadband connection

Supported Video Cards at Time of Release:

AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series or better

NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 series or better

Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί λίγο με την ημερομηνία κυκλοφορίας για PC 30 Οκτωβρίου λέει στο gamespot κυκλοφορεί η join or die και η απλή 20 Νοέμβρη έτσι είναι η υπάρχει κάποιο λάθος;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας.

Ο χειροτερος επεξεργαστης που μπορει να "παιξει" το Assassins Creed 3 ειναι "Core 2 Duo E6700 2,66GHz" και ο επεξεργαστης του υπολογιστη μου ειναι "Platinum® Dual-Core CPU E5700 3,00GHz".

ολα τα υπολοιπα η ram καρτα γραφικων και ηχου ειναι ενταξει αλλα αναριωτειεμε αν θα μπορω να το παιξω με αυτον τον επεξεργαστη...ξερει κανεις να μου απαντησει;

Δημοσ.

Moυ εχεουν πει πως το Ε ειναι απλως για το μοντελο και οτι δεν θα υπαρχει προβλημμα που το δικο μου ειναι 5700 και εκει λεει 6700 παρολαυτα επειδη εχω σκοπο να προπαραγγειλω το παιχνιδι δεν θελω να χαλασω τσαμπα τα λεφτα μου οποτε μπορει καποιος να βοηθησει;

Δημοσ.

platinum δεν παιζει να ειναι Pentium μπορει...

εγω τρεχω ολα τα AC με core 2 duo E6600 κ δεν μπορω σχεδον σε κανενα να βαλω τερμα γραφικα γιατι τρωει μπουκαλι ο επεξεργαστης.

Το παιχνιδι δυστυχως περα απο μια "μετρια" καρτα γραφικων θελει επεξεργαστικη ισχυ.Αν προβληματιζεσαι τσεκαρε ειτε τιποτα benchmarks ειτε κατεβαζεις το παιχνιδι απο τον θειο κ το δοκιμαζεις(να και μερικες φορες που ειναι καλος ο θειος)

Δημοσ.

platinum δεν παιζει να ειναι Pentium μπορει...

εγω τρεχω ολα τα AC με core 2 duo E6600 κ δεν μπορω σχεδον σε κανενα να βαλω τερμα γραφικα γιατι τρωει μπουκαλι ο επεξεργαστης.

Το παιχνιδι δυστυχως περα απο μια "μετρια" καρτα γραφικων θελει επεξεργαστικη ισχυ.Αν προβληματιζεσαι τσεκαρε ειτε τιποτα benchmarks ειτε κατεβαζεις το παιχνιδι απο τον θειο κ το δοκιμαζεις(να και μερικες φορες που ειναι καλος ο θειος)

τα assasin creed 1 2 brotherhood& revelations εχουν χαμηλες απαιτησεις αλλα το 3 οπως βέπεις θελει gtx 560ti για ολα στο φουλ και δεν ειναι ''μετρια'' καρτα η gtx 560 ti. Ναι θελει και δυνατο επεξεργαστη αλλα οχι και πολυ δυνατο.

Δημοσ.

τα assasin creed 1 2 brotherhood& revelations εχουν χαμηλες απαιτησεις αλλα το 3 οπως βέπεις θελει gtx 560ti για ολα στο φουλ και δεν ειναι ''μετρια'' καρτα η gtx 560 ti. Ναι θελει και δυνατο επεξεργαστη αλλα οχι και πολυ δυνατο.

δλδ εγω με την gtx 550 ti μου δεν θα μπορω να το τρεξω σε ολα φουλ και 1080p? :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...