Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτος ειναι ο assassin μας; αυτος ο κακασχημος; που ειναι το στυλ του ezio?

ΡΕ δεν ειναι κακασχημος. Απλα ειναι λατινος. BTW Connor τον λενε.

• Moderators
Δημοσ.

Αν στο τέλος της ιστορίας του Desmond φέρουν τα φαντάσματα Altair, Ezio, Connor και όποιου άλλου Assassin το μυαλό δει, μόνο τότε νομίζω. ;)

Δημοσ.

Αν στο τέλος της ιστορίας του Desmond φέρουν τα φαντάσματα Altair, Ezio, Connor και όποιου άλλου Assassin το μυαλό δει, μόνο τότε νομίζω. ;)

αλλα και παλι, εχουμε παιξει σχεδον ολη την ιστορια του exio, τι αλλο να μας δειξει;

• Moderators
Δημοσ.

αλλα και παλι, εχουμε παιξει σχεδον ολη την ιστορια του exio, τι αλλο να μας δειξει;

Εννοώ ότι μόνο έτσι (μάλλον) θα ξαναδούμε Ezio γενικώς.

Δημοσ.

Εννοώ ότι μόνο έτσι (μάλλον) θα ξαναδούμε Ezio γενικώς.

Πιστευω οτι στο τελος θα βρεθουνε ολοι μαζι (και ο Ντεσμοντ) και θα καταστρεψουν το AOE

Αν και θα ηθελα να βγαλουν κι αλλα παιχνιδια με τον Connor.

Δημοσ.

ειναι μεχρι να μπεις στο κλιμα βασικα..

πραγματικα δημιουργουνται ωραια γκρουπακια αν υπαρχουν 2-3 παικτες με μεγαλα lvl κ οι υπολοιποι "μικροι"

το multiplayer στο revelations Κυριως ειναι για να σου ξεκλειδωθει περισσοτερη ιστορια(βιντεο οχι πιστες)μεχρι να φτασεις το lvl50 οπου ανοιγε ολη η ιστορια.

Δημοσ.

Γουσταρω!

Ποτε δεν το πολύ κατάλαβα το online του AC... :huh:

δεν χρειαζεται. Just Assassinating other guys!

ειναι μεχρι να μπεις στο κλιμα βασικα..πραγματικα δημιουργουνται ωραια γκρουπακια αν υπαρχουν 2-3 παικτες με μεγαλα lvl κ οι υπολοιποι "μικροι"το multiplayer στο revelations Κυριως ειναι για να σου ξεκλειδωθει περισσοτερη ιστορια(βιντεο οχι πιστες)μεχρι να φτασεις το lvl50 οπου ανοιγε ολη η ιστορια.

αν και δεν εχω παιξει online σε καποιο απο τα προηγουμενα παιχνιδια πιστευω οτι αυτο θα ειναι κατα πολυ καλυτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...