Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλοι μου καλσπερα!!! εχω προβλημα με το internet οταν χτυπαει το τηλεφωνο!!! εχω router linksys wag320n και κανει αποσυνδεση!!! εχω splitter κανονικα στη γραμμη μου και φιλτρα σε ολα τα τηλεφωνα!!! στην αρχη σκεφτικα πως εχει το splitter προβλημα και το αλλαξα με ενα αλλο, αλλα το ιδιο προβλημα!!! δοκιμασα ενα τριτο και δεν γινεται τιποτα!!! και κατι περιεργο, οταν χτυπαει το τηλεφωνο ειναι ok, οταν το σηκωνεις κοβεται!! οταν μιλας για ωρα καποια στιγμη επανερχεται και μολις το κλεισεις, ξανακοβεται!!!! τι να κανω??? καμια λυση???

Δημοσ.

και βεβαια εχω!!! αυτη τη στιγμη, εχω μονο ενα τηλεφωνο συνδεδεμενο που ειναι πανω στο splitter αλλα κανει παλι τα ιδια

Δημοσ.

Συνδεσμολογία έχεις δει; Μπορεί να έχεις κάνει κάνα λάθος στο πως έχεις βάλει τα καλώδια και να σου κάνει αυτά τα προβλήματα. Καλύτερα μίλα με τον πάροχο σου για να το σιγουρέψετε.

Δημοσ.

οτι εχει σχεση με καλωδιο, ειναι οκ!!! λογικα ειναι θεμα του οτε!!!! θα τους παρω το μεσημερι και ας ελπισουμε να το λυσουν!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια φορα που το ειχα παθει αυτο, ητανε οταν ειχα κανει λαθος συνδεσμολογια. ξανα κοιτατα γαιτι εγω το καταλαβα μετα απο πολλες δοκιμες :D

Δημοσ.

εχω δει να γινεται αυτο απο ελλειψη φιλτρου σε τηλεφωνο,

β.ελλειψη φιλτρου σε συναγερμο.

γ.προβληματικο φιλτρο.

δ.αναποδα φιλτρο.

ε.οξειδωμενα καλωδια σε καποιο σημειο.

σπανια εχω δει να φταιει ο οτε οταν γινεται αυτο.συνηθως οταν φταιει ο οτε υπαρχουν και αλλα παρατραγουδα.μονιμο φυσημα στο τηλ ακομα και με φιλτρο.

να φταιει ο παροχος δηλαδη καποιο προβλημα σε splitter card επισης πολυ πολυ σπανιο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, έχω τηλεφωνική πρίζα με 2 υποδοχές (δε χρησιμοποιώ splitter)

Αρκεί ένα φίλτρο στο τηλέφωνο για να μην αποσυνδέεται το adsl?

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω τηλεφωνική πρίζα με 2 υποδοχές (δε χρησιμοποιώ splitter)

Αρκεί ένα φίλτρο στο τηλέφωνο για να μην αποσυνδέεται το adsl?

Yes.αμα ειναι διπλη η πριζα τοτε και οι 2 δεν ειναι φιλτραρισμενες οποτε εκει που εχεις τηλ ειτε σε αυτην την πριζα ειτε σε αλλη πριζα πρεπει να μπει φιλτρο.γενικα μπαινει φιλτρο παντου εκτος απο το σημειο που θα μπει το adsl router.και συναγερμο αν εχεις θελει φιλτρο και αυτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...