redalkis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 φιλοι μου καλσπερα!!! εχω προβλημα με το internet οταν χτυπαει το τηλεφωνο!!! εχω router linksys wag320n και κανει αποσυνδεση!!! εχω splitter κανονικα στη γραμμη μου και φιλτρα σε ολα τα τηλεφωνα!!! στην αρχη σκεφτικα πως εχει το splitter προβλημα και το αλλαξα με ενα αλλο, αλλα το ιδιο προβλημα!!! δοκιμασα ενα τριτο και δεν γινεται τιποτα!!! και κατι περιεργο, οταν χτυπαει το τηλεφωνο ειναι ok, οταν το σηκωνεις κοβεται!! οταν μιλας για ωρα καποια στιγμη επανερχεται και μολις το κλεισεις, ξανακοβεται!!!! τι να κανω??? καμια λυση???
kostaks3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 στο καλωδιο που παιρνει το ρουτερ τη γραμμη σου εχεις splitter;
redalkis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 και βεβαια εχω!!! αυτη τη στιγμη, εχω μονο ενα τηλεφωνο συνδεδεμενο που ειναι πανω στο splitter αλλα κανει παλι τα ιδια
anta_n Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Συνδεσμολογία έχεις δει; Μπορεί να έχεις κάνει κάνα λάθος στο πως έχεις βάλει τα καλώδια και να σου κάνει αυτά τα προβλήματα. Καλύτερα μίλα με τον πάροχο σου για να το σιγουρέψετε.
redalkis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 οτι εχει σχεση με καλωδιο, ειναι οκ!!! λογικα ειναι θεμα του οτε!!!! θα τους παρω το μεσημερι και ας ελπισουμε να το λυσουν!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Aggeluska Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 μια φορα που το ειχα παθει αυτο, ητανε οταν ειχα κανει λαθος συνδεσμολογια. ξανα κοιτατα γαιτι εγω το καταλαβα μετα απο πολλες δοκιμες
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 εχω δει να γινεται αυτο απο ελλειψη φιλτρου σε τηλεφωνο, β.ελλειψη φιλτρου σε συναγερμο. γ.προβληματικο φιλτρο. δ.αναποδα φιλτρο. ε.οξειδωμενα καλωδια σε καποιο σημειο. σπανια εχω δει να φταιει ο οτε οταν γινεται αυτο.συνηθως οταν φταιει ο οτε υπαρχουν και αλλα παρατραγουδα.μονιμο φυσημα στο τηλ ακομα και με φιλτρο. να φταιει ο παροχος δηλαδη καποιο προβλημα σε splitter card επισης πολυ πολυ σπανιο.
lalalal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλημέρα, έχω τηλεφωνική πρίζα με 2 υποδοχές (δε χρησιμοποιώ splitter) Αρκεί ένα φίλτρο στο τηλέφωνο για να μην αποσυνδέεται το adsl?
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλημέρα, έχω τηλεφωνική πρίζα με 2 υποδοχές (δε χρησιμοποιώ splitter) Αρκεί ένα φίλτρο στο τηλέφωνο για να μην αποσυνδέεται το adsl? Yes.αμα ειναι διπλη η πριζα τοτε και οι 2 δεν ειναι φιλτραρισμενες οποτε εκει που εχεις τηλ ειτε σε αυτην την πριζα ειτε σε αλλη πριζα πρεπει να μπει φιλτρο.γενικα μπαινει φιλτρο παντου εκτος απο το σημειο που θα μπει το adsl router.και συναγερμο αν εχεις θελει φιλτρο και αυτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα