Stefanoukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, Το λάπτοπ μου δεν αναγνωρίζει το touchpad ούτε οποιοδήποτε ενσύρματο ποντίκι (USB). Το πρόβλημα εμφανίστηκε ,νομίζω, σβήνοντας κατά λάθος τον driver από το touchpad. Έχω κάνει όμως εγκατάσταση πολλές φορές τον ίδιο (ή και άλλους) driver , κάτι που λογικά θα επανέφερε το λάπτοπ στην "αρχική" κατάσταση αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Στις Ιδιότητες , στην κατάσταση συσκευής γράφει "Τα Windows δεν είναι δυνατό να φορτώσουν το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό. Το πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή να λείπει. (Κωδικός 39) " . Μπορώ να γνωρίζω αν είναι πρόβλημα λογισμικού ή υλικού και πόσο κοστίζει η επισκευή; Εδώ και δύο μήνες χρησιμοποιώ το λάπτοπ μόνο με το πληκτρολόγιο (tab, ctrl, shift) και το Numpad ως ποντίκι. Έχω στείλει ε-μέιλ σε διάφορες εταιρείες/ειδικούς, αλλά επειδή το πρόβλημα είναι σπάνιο (κάτι που κατάλαβα μέσα από το google) φοβάμαι μήπως η τιμή της επισκευής που θα μου πουν δεν θα ανταποκρίνεται στην δουλεία που θα κάνουν. Στέφανος
*Kezar* Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 απο control panel διαχειριση συσκευων βρες της συσκευηιδιοτητες ενημερωση λογισμικου και ασε να κατεβασει μονο του οτι θελει.. επαννεκινηση και θα ειναι κομπλε.
Stefanoukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 απο control panel διαχειριση συσκευων βρες της συσκευηιδιοτητες ενημερωση λογισμικου και ασε να κατεβασει μονο του οτι θελει.. επαννεκινηση και θα ειναι κομπλε. Την έχω ξανα κάνει αυτήν την διαδικασία και (όπως και αυτήν την φορά) δεν έδωσε λύση (βλ. φώτο). Αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα οφείλεται στο υλικό του υπολογιστή? Και εμένα στην αρχή μου φάνηκε απλό αλλά έχει δυό μήνες που τρώω τα μούτρα μου σε καθε απόπειρα. Ειδικευμένες γνώσεις σε λάπτοπ ΔΕΝ έχω, για αυτό οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
makhs5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Λυπαμαι φιλε μου αν θα σε απογοητευσω αλλα η μονη λυση σου (για μενα) ειναι να κανεις Format. Μονο ετσι θα ξερεις αν ειναι hardware η software προβλημα. Αν ειναι software προβλημα θα διορθωθει (που εγω πιστευω κατα 99.9% οτι αυτο ειναι).
Stefanoukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Λυπαμαι φιλε μου αν θα σε απογοητευσω αλλα η μονη λυση σου (για μενα) ειναι να κανεις Format. Μονο ετσι θα ξερεις αν ειναι hardware η software προβλημα. Αν ειναι software προβλημα θα διορθωθει (που εγω πιστευω κατα 99.9% οτι αυτο ειναι). Δεν έχω ξανακάνει ποτέ φορμάτ. Αυτό γίνεται εύκολα (δηλαδή μπορώ με μερικές οδηγίες να το κάνω μόνος μου) ή πρέπει να το δώσω σε ειδικό? Χρειάζεται τα CD των Windows, έτσι?
makhs5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δεν ειναι τιποτα το φορματ, δεν εχεις κανενα φιλο σου που να ξερει? Αν δεν εχεις, μπορεις και μονος σου. Διαβασε αυτο. http://ronin.gr/how-to-install-windows-7 . Απλο ειναι
Stefanoukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δεν ειναι τιποτα το φορματ, δεν εχεις κανενα φιλο σου που να ξερει? Αν δεν χρειάζεται τα CD των Windows, μπορώ να ψάξω να βρω κάποιον να με βοηθήσει. Διαφορετικά , επειδή είμαι φοιτητής και δεν έχω τα CD μαζί μου, δεν παίζει κάτι πιο άμεσο?
*Kezar* Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 δεν χρειαζεται φορματ.. καταρχας το touch pad το λεγομενο ποντικι επρεπε να δουλευε απο μονο του χωρις τπτ.. αφου εκανε και την ενημερωση μεσω control panel και δεν εκανε τπτ.. μου βρωμαει hardware.
makhs5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Αν εχει ενσωματωμενο recovery ο υπολογιστης σου, τοτε μπορεις πανευκολα χωρις cd, αν δεν εχει, τοτε χρειαζεσαι οπσδηποτε το cd των windows. Βρες ενα φιλο σου που να ξερει απο φορματ να στο κανει, καλυτερα αυτο δεν χρειαζεται φορματ.. καταρχας το touch pad το λεγομενο ποντικι επρεπε να δουλευε απο μονο του χωρις τπτ.. αφου εκανε και την ενημερωση μεσω control panel και δεν εκανε τπτ.. μου βρωμαει hardware. Φιλε μου *Kezar* μου ειχε συμβει το ιδιο με τον φιλο, με την ενσωματωμενη συσκευη bluetooth, και μονο με φορματ που του εκανα φτιαχτηκε. Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα, ειχα δοκιμασει τα παντα πριν
Stefanoukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 δεν χρειαζεται φορματ.. καταρχας το touch pad το λεγομενο ποντικι επρεπε να δουλευε απο μονο του χωρις τπτ.. αφου εκανε και την ενημερωση μεσω control panel και δεν εκανε τπτ.. μου βρωμαει hardware. Ναι όμως, γιατί δεν λέιτουργούν ούτε τα ενσύρματα ποντίκια? Όταν μετά την ενημέρωση προσπαθώ να μπω στο "Ποντίκι" μου βγάζει αυτό στην φώτο. Μπορεί να μου κάνει κάποιος πιο λιανά τι σημαίνει "Συσκεύη κατάδειξης"¨(Το touch pad εννοεί?). Υπάρχει περίπτωση να έχω εγκατεστημένο παραπάνω από έναν driver για μια συσκευή και να μην λειτουργεί κανονικά; Αν ναι γνωρίζετε ποιοί είναι αυτοί να τους απεγκαταστήσω όλους ώστε να κάνω μετά κανονικά ενημέρωση? Αν είναι hardware, πόσο κοστίζει στο περίπου? Ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες απαντήσεις
makhs5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ναι όμως, γιατί δεν λέιτουργούν ούτε τα ενσύρματα ποντίκια? Όταν μετά την ενημέρωση προσπαθώ να μπω στο "Ποντίκι" μου βγάζει αυτό στην φώτο. Μπορεί να μου κάνει κάποιος πιο λιανά τι σημαίνει "Συσκεύη κατάδειξης"¨(Το touch pad εννοεί?). Υπάρχει περίπτωση να έχω εγκατεστημένο παραπάνω από έναν driver για μια συσκευή και να μην λειτουργεί κανονικά; Αν ναι γνωρίζετε ποιοί είναι αυτοί να τους απεγκαταστήσω όλους ώστε να κάνω μετά κανονικά ενημέρωση? Αν είναι hardware, πόσο κοστίζει στο περίπου? Ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες απαντήσεις Φιλε μου ξεκινας με φορματ. Ολα αυτα που λες ειναι σημαδια "χτυπημενου λειτουργικου". Μην το πας για επισκευη και σου παρει κανεις επιτηδειος τσαμπα λεφτα χωρις να κανει τιποτα. Ακουσε με. Κανε πρωτα φορματ.
Stefanoukos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μου ξεκινας με φορματ. Ολα αυτα που λες ειναι σημαδια "χτυπημενου λειτουργικου". Μην το πας για επισκευη και σου παρει κανεις επιτηδειος τσαμπα λεφτα χωρις να κανει τιποτα. Ακουσε με. Κανε πρωτα φορματ. Οκ, αυτό θα κάνω. Να σαι καλά, ευχαριστώ.
kostas_tech Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πριν κάνεις format κατέβασε το Driver Sweeper και διέγραψε όλους τους drivers από το touchpad. Μετά δοκίμασε να τους ξαναβάλεις και πές μας τα αποτελέσματα.
*Kezar* Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 αν θελεις δωσε μου σε πμ το μαιλ σου να μιλησουμε στο μσν να μπω με team viewer να δω τι παιζει..μηπως κανω τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα