kostaks3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον σημερα περασα στο android μου το Smartlucky rom 2.5 .Εκει ψαχνωντας το,ειδα οτι εχει "Διαχειρηση CPU No-Frills. Και ρωταω τωρα εγω: Εκει που λεει "μεγιστη συχνοτητα χρονισμου εχει 600MHz.Να το ανεβασω ή ειναι καλα (εχει μεχρι 729). Επισης στην ελαχιστη συχνοτητα χρονισμου εχει 61MHz.Να το πειραξω και αυτο ή το αφηνω; Αυτα ήθελα να ρωτησω. Ευχαριστω για το χρονο σας (για ακομη μια φορα!!!!)
Meraklis56 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μετά απο κάποιο όριο,μετά απο κάποια mhz,αρχίζει ο επεξεργαστής να είναι ασταθής.Δηλαδή στο ξαφνικό θα σου κάνει restart.Βέβαια όσο πιο πολύ το ανεβάζεις,τόσο πιο γρήγορο θα είναι το κινητό. Είναι δικιά σου επιλογή και πόσο σε ενοχλεί. Όσο για την ελάχιστη,εγώ το έχω στην μικρότερη δυνατή.
kostaks3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 εγω μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι.Απλα ελεγα μηπως ανεβαζε τις επιδοσεις,αλλα αμα ειναι να κανει restart απο υπερθερμανσεις αστο καλυτερα.
orlox Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 το θεμα του overclock ειναι περιεργη υποθεση για καποιον που μπαινει τωρα στα νερα. Συνηθως restart κανει απο undervold και οχι απο overvolt. Τα 600 μπορει να ειναι λιγα για τον επεξεργαστη σου οποτε να εισαι ανετα στα 700+. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πας στα 729 και να δεις αν εχεις προβλημα θερμοκρασιας η random restart. Αν δεν κανει restart ανεβασε λιγο τα mV και δοκιμασε παλι. Αν ανεβαζει θερμοκρασια δεν ειναι για το κινητο σου τα 729. ΑΝτε και καλα καψιματα
kostaks3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια.θα πειραματιστω με την συχνοτητα και θα δειξει που θα το αφησω.αλλα εχω ακομη μια ερωτηση.σε μια επιλογη governor το εχει στο smartassv2 (η καπως ετσι).να το πειραξω εκεινο,πχ να το βαλω στο interactivex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα