Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω conn-x με το router crypto f360. Επειδη κανει πολλα χαζα τελευταια θελω να συνδεσω ενα wifi modem-router dlink.

Εχω φαει ομως τον τοπο και δεν μπορω να βρω τον κωδικο. Υπαρχει καποιος τροπος να βρω το κωδικο και να τον περασω στο καινουριο router;

Απο τον ΟΤΕ μου ειπαν πρεπει να στειλω φαξ την ταυτοτητα μου να δηλωσω λεει απωλεια κωδικου - επειτα θα απενεργοποιηθει το ιντερνετ για 2 ωρες και μετα θα μου δωσουν καινουριο εντος της ημερας...

Για εμενα αυτο ειναι πολυ ταλαιπωρια. Ασε που πρεπει να τρεχω να υποχρεωθω να βρω και ΦΑΞ.

Εαν υπαρχει λυση ας μου πει καποιος - διαφορετικα σιγουρα δεν θα την αποφυγω την διαδικασια του ΟΤΕ.

Τι καλα παντως wind + hol που παιζουν χωρις username + passwd..

Δημοσ.

αν βρεις προγραμμα να κανει reveal τα αστερακια τον βλεπεις τον κωδικο.αμα σωσεις το config file και ο κωδικος δεν ειναι masked/encrypted παλι τον βρισκεις.αλλιως fax>εγω γιατι θυμαμαι οτι ο οτε δεν ηθελε φαξ και απλα εκανε τηλεφωνικως επιβεβαιωση στοιχειων.εμ τα κρατανε σε κανα αρχειο ολα αυτα Passwords,pins δεν ξερω αν μπορεις μεσα απο το my.otenet.gr να βαλεις κωδικο ενεργοποιησης τι σου ειχαν δωσει στην αρχη και αν αλλαξεις το Pass απο εκει.(αν σε αφησει).ειναι και καλο και κακο το οτι παιζουν χωρις username/password Μερικες εταιρειες.αναλογως τι χρηση θελει ο καθενας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...