giorgakhs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια .ελπιζω να εχει τυχη και σε αλλον να με κατατοπισει.χαζευα κατι σεξ βιντεο στο διαδυκτιο και ωπος χαζευα ανεμελα και αρακτος το αντιβιοτικο μου (avg) επιασε 3 spywhere και τα διεγραψε.απο τοτε ωμος που εκλεισα τον υπολογιστη και καθε φορα που τον ανοιγω μου εμφανιζει ενα σφαλμα συστηματος που λεει....(cyb2k exe- σφαλμα συστηματος) σας παρακαλω επειδη απο υπολογιστες δεν γνωριζω πολλα, μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτο και αν εχει προβλημα η αν παθει κατι ο υπολογιστης μου? πως φευγει αυτο βαρεθηκα να το βλεπω παντα.ευχαριστω για τον χρονο σας παιδες..
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνα με αυτο, προκειται για μερος του προγραμματος CYBERsitter. Eχεις κατι τετοιο εγκατεστημενο στο pc σου?
giorgakhs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ειχα προσπαθισει να περασω καποιο προγραμα για να μην μπαινω σε πορνο και κολαω πιο ευκολα ιους ετσι μου εχαν πει καποιοι γνωστοι. αλλα οταν το κατευασα δεν ετρεχε και το αφαιρεσα απο τα προγραματα και δυνατοτιτεσ του υπολγιστη αλλα ακομα το εμφανιζει.και μολις σκαναρα με το αντιβιοτικο επιασε 3 spywhere ωπος ανεφερα και παραπανω και απο τοτε εμφανιζει αυτο το σφαλμα ενω το αντιβιοτικο τα διεγραψε εγραφε τουλαχιστον..
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ειχα προσπαθισει να περασω καποιο προγραμα για να μην μπαινω σε πορνο και κολαω πιο ευκολα ιους ετσι μου εχαν πει καποιοι γνωστοι. Ο στοχος του συγκεκριμενου προγραμματος δεν ειναι να "κοψει" τους ιους και τα λοιπα spyware, αλλα να "κοψει" την προσβαση στις ιστοσελιδες που αναφερεις. Απο τα συμφραζομενα πιστευω πως δεν θελεις κατι τετοιο. Οποτε σου ειναι αχρηστο. αλλα οταν το κατευασα δεν ετρεχε και το αφαιρεσα απο τα προγραματα και δυνατοτιτεσ του υπολγιστη αλλα ακομα το εμφανιζει. Tην αφαιρεση την εκανες με τον κανονικο τροπο (Απεγκατασταση προγραμματος κλπ,κλπ)? και μολις σκαναρα με το αντιβιοτικο επιασε 3 spywhere ωπος ανεφερα και παραπανω και απο τοτε εμφανιζει αυτο το σφαλμα ενω το αντιβιοτικο τα διεγραψε εγραφε τουλαχιστον.. Το antivirus πιθανοτατα διεγραψε κατι αλλο που δεν του αρεσε και οχι το συγκεκριμενο, εαν οντως μιλαμε για Cybersitter. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να ελεγψεις εαν οντως εχει αφαιρεθει το συγκεκριμενο προγραμμα απο την προσθαφαιρεση προγραμματων, στον πινακα ελεγχου. Εαν εχει αφαιρεθει οντως, πιθανοτατα εχει μεινει καποια συντομευση που ξεκιναει με το boot των windows και πρεπει να αφαιρεθει. Το συγκεκριμενο μπορει να γινει με το msconfig. Διαβασε τι ειναι το msconfig και απενεργοποιησε το CyberSitter εαν υπαρχει σ αυτο. Επομενο βημα που προτεινω να κανεις ειναι κατεβασεις το MalwareBytes και να κανεις ενα full scan. Εαν το τελευταιο το κανεις και σε Safe mode, ακομα καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα