Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οτι λεει ο τιτλος εστειλα ηδη στον πωλητη γραφοντας του για αυτο!! αλλα σε 30 λεπτα τελειωνει παρακαλω απαντηστε γρηγορα

Δημοσ.

Αν ο λόγος που θες να το ακυρώσεις είναι ότι δε στέλνει Ελλάδα νομίζω θα τα βρείτε. Και πάλι με τον πωλητή μιλάς.

Αν πάλι έβαλες 100ευρώ στο Bid αντί 10ευρώ (typo δηλαδή) στη θέση του πωλητή δε θα το ακύρωνα :D

• Moderators
Δημοσ.

'Η αν δεν εχει αλλα bids κατω απο σενα, θα δωσεις κατιτις εξτρα για τα εξοδα αποστολης και θα το παρεις.

Μου εχει τυχει τουλαχιστον 3-4 φορες πωλητες που δεν εστελναν Ελλαδα, να στειλουν μετα απο συννενοηση. Οποτε δεν χανεις τιποτα αν το δοκιμασεις κ αυτο

• Moderators
Δημοσ.

Παω στοιχημα πως θα προσεχεις καλυτερο το "Posts to" απο δω και περαsmile.gif

Ρωτησε τον, εαν εχεις πεσει σε νορμαλ ανθρωπο και εισαι ευγενικος, θα την βρεις την ακρη.

Δημοσ.

δυο φορες εγραψα 'sorry for the inconvenience' ελπιζω να βοηθησει !! Και μολις τελειωσε η δημοπρασια και αυτος αφαντος !!!

Δημοσ.

δυο φορες εγραψα 'sorry for the inconvenience' ελπιζω να βοηθησει !! Και μολις τελειωσε η δημοπρασια και αυτος αφαντος !!!

ατυχος ή τυχερος

φιλε με γεια!!!!

Δημοσ.

δε μπορεί να σε αναγκάσει να πληρώσεις , αλλά μπορεί να σου αφήσει αρνητικό feedback, στις 3-4 φορές που το κανείς το ίδιο και δε πληρώσεις σου κλείνουν το λογαριασμό

Δημοσ.

ατυχος ή τυχερος

φιλε με γεια!!!!

Ευχαριστω φιλε να εισαι καλα :-D

δε μπορεί να σε αναγκάσει να πληρώσεις , αλλά μπορεί να σου αφήσει αρνητικό feedback, στις 3-4 φορές που το κανείς το ίδιο και δε πληρώσεις σου κλείνουν το λογαριασμό

Αμα ειναι ετσι και να μην τα βρω μαζι του μου μενουν δυο ζωες ακομα :P

Δημοσ.

δεν είναι σίγουροι πως θα σου αφήσει αρνητικό feedback , μπορεί και να μην ασχοληθεί καθόλου

είχα δώσει το λογαριασμό μου στο ebay σε ένα φίλο που έψαχνε για iphone και κέρδισε 6-7 δημοπρασίες από τις οποίες μόνο τη μια πλήρωσε και πήρε το iphone και οι υπόλοιποι μου αφήσανε αρνητικό feedback και μου κλείσανε το λογαριασμό :cry:

Δημοσ.

είχα δώσει το λογαριασμό μου στο ebay σε ένα φίλο που έψαχνε για iphone και κέρδισε 6-7 δημοπρασίες από τις οποίες μόνο τη μια πλήρωσε και πήρε το iphone και οι υπόλοιποι μου αφήσανε αρνητικό feedback και μου κλείσανε το λογαριασμό :cry:

Γυναίκα

Αμάξι

Πιστωτική

Λογαριασμοί

Δεν δανείζονται :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...