nikster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 οτι λεει ο τιτλος εστειλα ηδη στον πωλητη γραφοντας του για αυτο!! αλλα σε 30 λεπτα τελειωνει παρακαλω απαντηστε γρηγορα
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Περα απο την επικοινωνια με τον πωλητη που ηδη εκανες, δεν υπαρχει κατι αλλο
nikster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 αμα δεν το δεχτει τι γινετε του δινω λεφτα χωρις να το παρω?(δεν στελνει Ελλαδα)
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Αν ο λόγος που θες να το ακυρώσεις είναι ότι δε στέλνει Ελλάδα νομίζω θα τα βρείτε. Και πάλι με τον πωλητή μιλάς. Αν πάλι έβαλες 100ευρώ στο Bid αντί 10ευρώ (typo δηλαδή) στη θέση του πωλητή δε θα το ακύρωνα
nikster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 το πρωτο παιζει στην δευτερη περιπτωση ουτε εγω θα το ακυρωνα
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 'Η αν δεν εχει αλλα bids κατω απο σενα, θα δωσεις κατιτις εξτρα για τα εξοδα αποστολης και θα το παρεις. Μου εχει τυχει τουλαχιστον 3-4 φορες πωλητες που δεν εστελναν Ελλαδα, να στειλουν μετα απο συννενοηση. Οποτε δεν χανεις τιποτα αν το δοκιμασεις κ αυτο
nikster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 πφφφ η ειρωνεια ειναι οτι θα ειναι το πρωτο αντικειμενο που κερδιζω σε δημοπρασια !!
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Παω στοιχημα πως θα προσεχεις καλυτερο το "Posts to" απο δω και περα Ρωτησε τον, εαν εχεις πεσει σε νορμαλ ανθρωπο και εισαι ευγενικος, θα την βρεις την ακρη.
nikster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 δυο φορες εγραψα 'sorry for the inconvenience' ελπιζω να βοηθησει !! Και μολις τελειωσε η δημοπρασια και αυτος αφαντος !!!
parasaser Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 δυο φορες εγραψα 'sorry for the inconvenience' ελπιζω να βοηθησει !! Και μολις τελειωσε η δημοπρασια και αυτος αφαντος !!! ατυχος ή τυχερος φιλε με γεια!!!!
pOLoS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 δε μπορεί να σε αναγκάσει να πληρώσεις , αλλά μπορεί να σου αφήσει αρνητικό feedback, στις 3-4 φορές που το κανείς το ίδιο και δε πληρώσεις σου κλείνουν το λογαριασμό
nikster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ατυχος ή τυχερος φιλε με γεια!!!! Ευχαριστω φιλε να εισαι καλα δε μπορεί να σε αναγκάσει να πληρώσεις , αλλά μπορεί να σου αφήσει αρνητικό feedback, στις 3-4 φορές που το κανείς το ίδιο και δε πληρώσεις σου κλείνουν το λογαριασμό Αμα ειναι ετσι και να μην τα βρω μαζι του μου μενουν δυο ζωες ακομα
pOLoS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 δεν είναι σίγουροι πως θα σου αφήσει αρνητικό feedback , μπορεί και να μην ασχοληθεί καθόλου είχα δώσει το λογαριασμό μου στο ebay σε ένα φίλο που έψαχνε για iphone και κέρδισε 6-7 δημοπρασίες από τις οποίες μόνο τη μια πλήρωσε και πήρε το iphone και οι υπόλοιποι μου αφήσανε αρνητικό feedback και μου κλείσανε το λογαριασμό
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 είχα δώσει το λογαριασμό μου στο ebay σε ένα φίλο που έψαχνε για iphone και κέρδισε 6-7 δημοπρασίες από τις οποίες μόνο τη μια πλήρωσε και πήρε το iphone και οι υπόλοιποι μου αφήσανε αρνητικό feedback και μου κλείσανε το λογαριασμό Γυναίκα Αμάξι Πιστωτική Λογαριασμοί Δεν δανείζονται
nikster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Γυναίκα Αμάξι Πιστωτική Λογαριασμοί Δεν δανείζονται Ακριβως ετσι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα