disqualified Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Να ρωτήσω κάτι; Demo είναι οι συσκευές που βλέπουμε να κρέμονται στις βιτρίνες; Που έχουν περιορισμένες λειτουργείες; στις βιτρινες συνηθως βαζουν και εντελως ψευτικες. Demo π.χ. μπορει να ειναι μια συσκευη μεσα στο μαγαζι που μπορεις να τη δοκιμασεις.
orlox Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Σκεφτομαι οτι αν μου τυχει κατι τετοιο και δεν συμορφωθει το μαγαζι βουταω 5-6 συσκευες ομηρους και τιν κανω
deker Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Απορία #2... Υπάρχει δυνατότητα να περάσω τις επαφές απ' το παλιό μου τηλέφωνο (συγκεκριμένα απ' το sony ericsson aino) στο iphone; Αν ναι, παρακαλώ να μου τα πείτε όοοοοοοοοοοσο πιο αναλυτικά γίνεται διότι είδα κάποια πράγματα στο διαδίκτυο και δεν κατάλαβα γρι!!! Εκτός αν στην τελική θα πρέπει να το κάνω με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο...χειροκίνητα!!!
diabola5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Γίνεται αν τις συγχρονισεις με το Outlock.Πρεπει να υπάρχουν παρα πολλοί οδηγοί.Εγώ τις είχα περάσει χειροκινητα,κάθε βράδυ περνούσα 20 ή όσες μπορουσα…
E-BoundDF857 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Kατι ασχετο!Εμενα παιζει μονο το ενα ηχειο, το παρατηρησα σημερα! Τι μπορει να φταιει?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Kατι ασχετο!Εμενα παιζει μονο το ενα ηχειο, το παρατηρησα σημερα! Τι μπορει να φταιει? ΕΝΑ ηχείο έχει το iphone. Στο κάτω μέρος η μια έξοδος είναι το ηχείο και από την άλλη μερια το μικρόφωνο.
E-BoundDF857 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ουφ!Ηρεμησα ο αρχαριος! Να σαι καλα!
diabola5 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Χαχα δεν φαντάζεται πόσοι την έχουν πατήσει και με το ηχειο χαχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα