Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Demo είναι οι συσκευές που βλέπουμε να κρέμονται στις βιτρίνες; Που έχουν περιορισμένες λειτουργείες;

στις βιτρινες συνηθως βαζουν και εντελως ψευτικες. Demo π.χ. μπορει να ειναι μια συσκευη μεσα στο μαγαζι που μπορεις να τη δοκιμασεις.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκεφτομαι οτι αν μου τυχει κατι τετοιο και δεν συμορφωθει το μαγαζι βουταω 5-6 συσκευες ομηρους και τιν κανω devil.png

Δημοσ.

Απορία #2...

Υπάρχει δυνατότητα να περάσω τις επαφές απ' το παλιό μου τηλέφωνο (συγκεκριμένα απ' το sony ericsson aino) στο iphone; Αν ναι, παρακαλώ να μου τα πείτε όοοοοοοοοοοσο πιο αναλυτικά γίνεται διότι είδα κάποια πράγματα στο διαδίκτυο και δεν κατάλαβα γρι!!!

Εκτός αν στην τελική θα πρέπει να το κάνω με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο...χειροκίνητα!!!

Δημοσ.

Γίνεται αν τις συγχρονισεις με το Outlock.Πρεπει να υπάρχουν παρα πολλοί οδηγοί.Εγώ τις είχα περάσει χειροκινητα,κάθε βράδυ περνούσα 20 ή όσες μπορουσα…

• Super Moderators
Δημοσ.

Kατι ασχετο!Εμενα παιζει μονο το ενα ηχειο, το παρατηρησα σημερα! Τι μπορει να φταιει?

ΕΝΑ ηχείο έχει το iphone. Στο κάτω μέρος η μια έξοδος είναι το ηχείο και από την άλλη μερια το μικρόφωνο.

cool.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...