Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φυσικα και δεν ειναι δικο σου θεμα.αφου δεν σου εχουν πει απο την αρχη σου πουλαμε demo!που να ηξερες οτι κανουν τετοιες λαμογιες!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά, τώρα το είδα στο κουτί του iphone...πίσω, κάτω κάτω, οι μπ@στ@ρδοι έχουν σβήσει με μαρκαδοράκι την εξής φρασούλα:

"Demo - not for resale".

Θεωρείτε πως μπορεί να είναι και δικό μου το φταίξιμο που δεν το είδα εξ' αρχής στο κατάστημα;

Δεν εχεις κανενα προβλημα. Το πας και δεν λες πολλά πράγματα παρά μόνο το να σου δώσουν άλλη ΣΦΡΑΓΙΣΤΗ συσκευή. Για οτιδήποτε άλλο τους ενημερώνεις πως θα τους καλέσει ο δικηγόρος σου!

Σημείωσε και το ΙΜΕΙ της συσκευής που έχεις τώρα για να μη σου δώσουν το ίδιο σε άλλη συσκευασία (*#06#)

B)

Δημοσ.

Για οτιδήποτε άλλο τους ενημερώνεις πως θα τους καλέσει ο δικηγόρος σου!

B)

Γιατί είστε τόσο σίγουροι ότι θα φοβηθούν αν τους απειλησεις με δικηγόρους κλπ; Το διαβάζω συνέχεια αυτό.. Κανείς δε φοβάται. Γελάνε κιόλας. Μη σου πω τι μου απαντούσαν εμένα (σε καποιο αντικείμενο με το οποιο ασχολουμαι) όταν τους απειλούσα με μυνηση: Αφού γελαγανε, μου λεγανε, τραβα εσι θα χάσεις.

Μυνηση στο Ελλαντα σημερα σημαίνει 1000 € κοστος, και 3-10 χρονια στα δικαστήρια. Ακόμα και αν δικαιωθείς, αμα γουστάρει πραγματικά ο αλλος να μη σε εξυπηρετήσει, ούτε τοτε δεν το κανει, και δεν υπαρχει απολύτως κανένας να τον αναγκάσει.

Αυτή ειναι η δικαιοσύνη σημερα.

Περίπου οφτοπικ, με αφορμή το παραπάνω, μιας και το διαβάζω συνέχεια.

android.png

Δημοσ.

λιγο ασχετο αλλα σχετικο πηρα ενα μπ3 πλειερ απο ενα μεγαλο καταστημα εδω θεσσαλονικη. οταν το ανοιξα ειδα πως πολλες λειτουργιες ηταν κλειδωμενες και εγραφε στο μενου πανω ντεμο.οταν πηγα στο καταστημα με αποδειξη μου παν να το ξαναφερω γιατι εκαναν λαθος να μου το αλλαζαν.την επομενη φορα που πηγα οχι μονο δε θελησαν να μου αλλαξουν τη συσκευη επειδη εχα ανοιξει το κουτι και δεν το χα πλεον σφραγισμενο αλλου παπα ευαγγελιο και αυτο αλλα και με ειρονευοταν και απο πανω περνα μεθυαυριο και οχι αυριο και κατι τετια.τελικα η σονυ μου το εφτιαξε χωρις να πληρωσω ευτηχως αλλα δυστηχως το μπ3 δεν εχει τη μπαταρια των 50 ωρων που κανονικα θα πρεπε να εχει..ευτηχως δεν ηταν πολλα τα λεφτα αλλα ηταν ομως καπια λεφτα..ΑΡΑ κυνηγησε το....ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ επιτελους να μας περνανε για κοροιδα..θα πρεπε να ντρεπονται ιδιως σε τετιες εποχες.εγω θα τους εκανα μυνηση μιας και μιλαμε για συσκευη 650 ευρων :shock:

Δημοσ.

εχει δικιο ο προηγουμενος φιλος,με κολοσσους εταιριες δεν θελεις να μπλεξεις, ειδικα οταν μιλαμε για το Ελλαδισταν!

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί είστε τόσο σίγουροι ότι θα φοβηθούν αν τους απειλησεις με δικηγόρους κλπ; Το διαβάζω συνέχεια αυτό.. Κανείς δε φοβάται. Γελάνε κιόλας. Μη σου πω τι μου απαντούσαν εμένα (σε καποιο αντικείμενο με το οποιο ασχολουμαι) όταν τους απειλούσα με μυνηση: Αφού γελαγανε, μου λεγανε, τραβα εσι θα χάσεις.

Μυνηση στο Ελλαντα σημερα σημαίνει 1000 € κοστος, και 3-10 χρονια στα δικαστήρια. Ακόμα και αν δικαιωθείς, αμα γουστάρει πραγματικά ο αλλος να μη σε εξυπηρετήσει, ούτε τοτε δεν το κανει, και δεν υπαρχει απολύτως κανένας να τον αναγκάσει.

Αυτή ειναι η δικαιοσύνη σημερα.

Περίπου οφτοπικ, με αφορμή το παραπάνω, μιας και το διαβάζω συνέχεια.

android.png

Ναι σωστά! Γιατί να αντιδράσει νόμιμα και λογικά! Ας μπουκάρει λοιπόν στο μαγαζί, να τα σπάσει όλα, να βρίσει τη μάνα του υπεύθυνου κλπ και μετά βλέπουμε!

cool.png

Δημοσ.

Ναι σωστά! Γιατί να αντιδράσει νόμιμα και λογικά! Ας μπουκάρει λοιπόν στο μαγαζί, να τα σπάσει όλα, να βρίσει τη μάνα του υπεύθυνου κλπ και μετά βλέπουμε!

cool.png

Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι μυνησεις κλπ, δεν φοβιζουν απολύτως καθόλου κανέναν. Τραβα καντου μυνηση για κινητό 650€ . Ακόμα και αν δικαιωθείς μετα απο πολλά χρονια (εφέσεις αναβολές απεργειες κλπ), θα σου δώσουν τοτε 300-600€ μετα απο τόσα χρονιά. Μειων τουλάχιστον 1000€ που θα έχεις χαλάσει, είσαι μέσα μεχρι τα τσαρούχια.Αντίθετα αυτοι έχουν δικηγόρο/υπάλληλο της εταιρίας. Δεν έχουν κοστος ιδιαίτερό. Οι καταστηματάρχες, μεχρι και τον ποιο ηλιθιο το ξερουν αυτό. Δεν ιδρώνουν ούτε στο ελάχιστο. Απο μέσα τους (πολοι και απο εξω τους) γελάνε κιόλας.

Εσι ειρωνικά γράφεις να μπουκαρει και να τα σπασει όλα, αλλα σε πληροφορώ στο σημερινό Ελαδισταν ειναι η μοναδική 100% σίγουρη λυση να βγάλεις άκρη. Ούτε αυτος θα σου κανει μυνηση αν τα σπάσεις όλα, για τους ιδιους λογους. Αν καταφερεις να πει, πληρωσε τον τον μαλακα να φύγει να μη τον ξαναδούμε, έχεις κερδίσει το παιχνιδι. Σε αυτά τα πλαίσια, του λες και για μυνησεις, όχι για να φοβηθεί.

Αφού βλέπεις, έχουν γίνει τόσο αρχιδιστες οι άνθρωποι που πουλάνε demo.. Δεν ειναι τυχαίο. Ξερουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ειδικά για τέτοιο θεμα, είναι πολυ αμφίβολο αν θα δικαιωθείς καν. Αντε να καταλαβει ο δικαστής τι ειναι demo..

Για οικονομική διαφορα (την οποία αναγνώριζε πληρως εγγραφως, απλα δεν πληρωνε η άλλη πλευρα), μου πηρε 8 χρονιά στα δικαστήρια και τελικά εξωδικαστικως βγάλαμε άκρη. (Μια μερα πριν εφαρμογή απόφασής για κατασχεση). Εννοείται ότι είχε αποδεδειγμένα χρηματα. Αν δεν είχε, δεν θα έπαιρνες πάλι τίποτα. Μεχρι τοτε μου είχαν φύγει 3-4 χιλιάδες ευρώ. Φυσικά η διαφορα ήταν 50.000 και όχι 650...

android.png

Δημοσ.

Παίδες, ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε για τις απαντήσεις σας. Το θέμα θεωρείται λήξαν.

Πήρα στην apple πρωί πρωί να σιγουρευτώ πως είναι demo κι από το s/n και απ' το IMEI και μου το επιβεβαίωσαν. Ύστερα πήρα στην cosmote και καπάκι στο συνήγορο του καταναλωτή και μου είπαν το ίδιο και οι δύο. Ας προσπαθήσω να τα βρω με τον υπάλληλο στο κατάστημα κι αν δεν γίνει κάτι προχωράμε και νομικά (ναι ακόμα και η cosmote η ίδια θα έκανε κίνηση στον υπάλληλο του καταστήματος).

Τελικά, αυτή τη στιγμή έχω μπροστά μου ένα iphone 4s 64 GB μιας και δεν υπήρχε στην αγορά ούτε για δείγμα το 16άρι. Μου έδωσε και την αποδειξούλα, του έδωσα τη μούφα πίσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Όλα καλά τελικά, βγήκα και κερδισμένος απ' την όλη φάση...κι όλα αυτά, γιατί δεν μπορούσα αρχικά να βρω τον τρόπο να κλειδώνω το κινητό με κωδικό :mrgreen: :mrgreen: .

Καλή συνέχεια σε όλους!!!

Δημοσ.

Καλά, τώρα το είδα στο κουτί του iphone...πίσω, κάτω κάτω, οι μπ@στ@ρδοι έχουν σβήσει με μαρκαδοράκι την εξής φρασούλα:

"Demo - not for resale".

Θεωρείτε πως μπορεί να είναι και δικό μου το φταίξιμο που δεν το είδα εξ' αρχής στο κατάστημα;

οχι δεν ειναι δικο σου το φταιξιμο πηγαινε και ζητα αμεση αντικατασταση αλλιως τα χρηματα σου πισω

Δεν ειδα οτι ειχες κανει ποστ το αποτελεσμα. Τελος καλο ολα καλα

Δημοσ.

Μπράβο ρε μεγαλε! Πρέπει να είσαι περήφανος που τα εβγαλες πέρα με τα αρπακτικά !

Το 64 αρι σου αξίζει και ελπίζω να μάθεις να το χρησιμοποιείς :).

Καλη συνέχεια. :D

Δημοσ.

Μπράβο ρε μεγαλε! Πρέπει να είσαι περήφανος που τα εβγαλες πέρα με τα αρπακτικά !

Το 64 αρι σου αξίζει και ελπίζω να μάθεις να το χρησιμοποιείς :).

Καλη συνέχεια. :D

Με μεγάλη μου έκπληξη, μπαίνοντας στο μαγαζί και λέγοντάς του τα προφανή, ήταν πολύ ευγενικός και δεκτικός (παρόλο που ήμουν λιγουλάκι εριστικός ως προς τον τόνο της φωνής μου) και προθυμοποιήθηκε αμέσως να μου το αλλάξει αν περίμενα λιγάκι μέχρι να βρει καινούριο και δέχτηκα. Περίμενα στην απέναντι καφετέρια για λίγα λεπτά και με κάλεσε στο τηλέφωνο ώστε να μπω πάλι μέσα να μου πει τα αποτελέσματα απ' το ψάξιμο.

Όπως ήταν το αναμενόμενο, δεν υπήρχε ούτε για δείγμα σ' όλη την αγορά το 16άρι 4s και τελικά μου έδωσε το τελευταίο που είχε μέσα στο μαγαζί. Ένα ολοκαίνουριο σφραγισμένο 64άρι.

Φυσικά έκανα όλες τις δοκιμές μπροστά του μετά την ενεργοποίηση, για να μην έχουμε πάλι παρατράγουδα.

Και οι φωτογραφίες κομπλέ μετά από απενεργοποίηση - ενεργοποίηση και το κλείδωμα με κωδικό οκ κι όλα προσωρινά μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...