Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μπαίνω απ'ευθείας στο ζουμί.

Μετά από πολλά χρόνια αποχής από το ψάξιμο των κινητών, είπα κι εγώ να αγοράσω ένα iphone (που είναι και της μοδός :) ) γιατί στην τελική τόσα έχω ακούσει, αν και ήμουν προβληματισμένος διότι δεν είχα καμιά ιδέα περί του πως χειρίζονται το itunes και τις σχετικές με το iphone λειτουργίες.

Έτσι λοιπόν από εχθές, έχω στην κατοχή μου (δεν ξέρω αν έχει σημασία, είναι αγορασμένο από κατάστημα της cosmote)ένα λευκό iphone 4s 16gb. Οι απορίες μου προφανώς και είναι άπειρες, αλλά μόλις πριν λίγο έμαθα κούτσα κούτσα μετά από λίγο ψάξιμο να χειρίζομαι το itunes.

Αυτό που με καίει άμεσα, είναι πως στο καλό μπορεί να προστατευθεί η αρχική οθόνη με κωδικό.

Είχα δει πριν μερικές ημέρες ένα θέμα κάπου εδώ μέσα (που δεν μπορώ να το βρω πλέον) όπου έλεγε πως με το siri υπάρχει ένα θέμα και θα πρέπει τελικά να κλειδώνεις την οθόνη με κωδικό, αλλά δυστυχώς, αυτή η επιλογή δεν φαίνεται να υπάρχει στις γενικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου παρά μόνο μία επιλογή που να σου λέει "κλείδωμα τηλεφώνου ανά 1 λεπτό, 2 λεπτά, 5 λεπτά" κοκ.

Να πω μόνο πως είναι επιθυμία μου να μην "σπάσω" το λογισμικό του iphone (όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά είμαι εξαιρετικά άσχετος με αυτά και θα τα κάνω θάλασσα), οπότε αν η λύση βρίσκεται στο jailbreaking ίσως να μην με καλύπτει. Ίσως αν γνωρίζει κάποιος κάποια εφαρμογή να την μοιραστεί μαζί μου.

Αυτά προς το παρόν παίδες, ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.

ΥΓ: Σίγουρα θα έρθουν άπειρες ερωτήσεις, be ready!!!

ΥΓ2: Δεν θέλω να μπλέξω σε συζήτηση του τύπου "έκανες μλκία που πήρες iphone, υπάρχουν καλύτερα και πιο εύχρηστα σε android, α είσαι άχρηστος, τι δουλειά έχεις με ios" κλπ κλπ.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον κανε αυτα που σου λεω.

πας ρυθμισεις,γενικα,κλειδωμα με συνθηματικο=> ενεργοποιηση συνθηματικου.

αυτο απο iphone 4 σε iOS 4,3,3.ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσ.

Λοιπον κανε αυτα που σου λεω.

πας ρυθμισεις,γενικα,κλειδωμα με συνθηματικο=> ενεργοποιηση συνθηματικου.

αυτο απο iphone 4 σε iOS 4,3,3.ελπιζω να βοηθησα.

Τσου...δυστυχώς...

Δεν υπάρχει η επιλογή κλείδωμα με συνθηματικό, αυτό είναι το πρόβλημά μου. Παίζει να είναι ελαττωματικό το προϊόν όσον αφορά το λογισμικό του; Ίσως στο 4s με ios5 να μην υπάρχει καθόλου αυτή η επιλογή...είναι δυνατόν; Θέλω να το επιστρέψω το συντομότερο στο κατάστημα της cosmote, αλλά πριν το χώσω πολύ βαθειά στον πάτο του υπαλλήλου που στην ουσία δεν φταίει, θέλω να έχω εξαντλήσει όλα τα περιθώρια δικής μου χαζομάρας.

Δημοσ.

οπα κατσε γιατι εσυ στο s εχεις το iOS 5 μην βιαζεσαι. . . αλλα μου φαινεται παραξενη η ολη φαση . . . να σου πω βγαλε μια φωτογραφια,δες την.μετα κλεισε το κινητο.ανοιξε το παλι και πες μου αν χαλασε η ποιοτητα της.(ειναι ασχετο το ξερω αλλα υπαρχει μια μικρη περιπτωση να σου εδωσαν demo . .. το λεω αυτο για να μην αρχισουν να κραζουν αλλοι χρηστες οτι λεω ασχετα).

μπορεις βεβαια να το δεις και με αλλο τροπο.δες στις ρυθμισεις αν εχει την επαναφορα. . .

η διαδικασια να βρεις την επαναφορα στο δικο μου ειναι η ακολουθη (iPhone 4 iOS 4,3,3 jb)

ρυθμισεις=>γενικα=>(τερμα κατω) επαναφορα.

Δημοσ.

Για τον κωδικό δες το παραπάνω

Για το Siri

Πας Settings -> General -> Passcode Lock

και εκεί που λεει SIRI βάλε το OFF.

Για να μου το λέτε όλοι, καταλαβαίνω πως έχει πρόβλημα το λογισμικό μου (εχθές το βράδυ έκανα και την αναβάθμιση στο 5.1).

Δυστυχώς, δεν έχω τέτοια επιλογή. Το μόνο που μου βγάζει είναι :

Αυτόματο κλείδωμα (Auto-Lock) και μου έχει τις επιλογές 1 λεπτό, 2 λεπτά κοκ.

Αν χρειάζεται βγάζω και φωτογραφία να δείτε πως είναι αλλά είναι όπως ακριβώς το εξηγώ. Δεν έχει την επιλογή για passcode.

Δημοσ.

Αγνόησε το.

Για κλείδωμα αρχική οθόνης

Πας Settings->General->Autolock screen και βάζεις 1 minute

μετά

Πας Settings->General->Passcode lock και βάλε ενα τετραψήφιο κωδικό

Τώρα κάθε φορά που θα σου ζητά τον τετραψήφιο κωδικό

Δημοσ.

οπα κατσε γιατι εσυ στο s εχεις το iOS 5 μην βιαζεσαι. . . αλλα μου φαινεται παραξενη η ολη φαση . . . να σου πω βγαλε μια φωτογραφια,δες την.μετα κλεισε το κινητο.ανοιξε το παλι και πες μου αν χαλασε η ποιοτητα της.(ειναι ασχετο το ξερω αλλα υπαρχει μια μικρη περιπτωση να σου εδωσαν demo . .. το λεω αυτο για να μην αρχισουν να κραζουν αλλοι χρηστες οτι λεω ασχετα).

μπορεις βεβαια να το δεις και με αλλο τροπο.δες στις ρυθμισεις αν εχει την επαναφορα. . .

η διαδικασια να βρεις την επαναφορα στο δικο μου ειναι η ακολουθη (iPhone 4 iOS 4,3,3 jb)

ρυθμισεις=>γενικα=>(τερμα κατω) επαναφορα.

Μάλιστα, πες μου και τέτοια τώρα να πάω ορεξάτος ορεξάτος στην cosmote...επαναφορά γιοκ. Δεν υπάρχει στο δικό μου τηλέφωνο!!!

Επίσης, όπως θα το περίμενες...η φωτογραφία που έβγαλα έγινε πραγματικά χάλια όταν απενεργοποίησα κι αμέσως ενεργοποίησα το τηλέφωνό μου.

Να πάω να τους τα χώσω άσχημα ή όχι ακόμα;

Δημοσ.

η συσκευη σου ειναι ντεμο με σιγουρια.

μπορει να γινει κανονικη (νομιζω) αλλα θελει developer λογαριασμο. . .

Επιβαλλεται να τους τα χωσεις και να τους καταγγειλεις. . .Δεν εισαι ο μονος που την πατησες,ενα σωρο κοσμο κοροιδευουν.Εφτασε ο κομπος στο χτενι πια!Ολα στο βωμο του χρηματος!!!

προσπαθησε πρωτα ομως να πας απο κει και να το συζητησεις εαν δεις, το πιο σιγουρο δηλαδη , να μην δινουν σημασια πας στον συνηγορο του πολιτη και στην προστασια καταναλωτων.

για κοιταξε λιγο εξωνυχιστικα την συσκευασια το λεει πουθενα οτι ειναι demo?καπου θα το γραφει. . .

Δημοσ.

Σαν τι μπορεί να γράφει δηλαδή; Δεν βλέπω κάτι παράξενο. Στο itunes πάντως έκανα register. Θα υπάρχει πρόβλημα αν στην τελική μου αλλάξουν τη συσκευή;

Δημοσ.

οχι αλλα το πιθανοτερο με τις ελλειψεις ειναι ή να παραλαβεις ανακατασκευασμενη ή ξανα demo. . .

καπου πρεπει να γραφει demo.

στο itunes φυσικα και εκανες κανονικα εγγραφη. . .

κυνηγησετο γιατι σιγουρα εδωσες πολλα λεφτα για αυτη τη συσκευη και επειδη τα κανει πηγαινε πρωι πρωι και ξηγησου,θελεις καινουργιο ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ και ΟΧΙ DEMO.αρχισε και απειλες αμα λαχει.ε,και αν σου πουν τις γνωστες αρλουμπες κανεις αιτηση φορητοτητας και το μεσημερι σε παιρνουν τηλεφωνο απο μονοι τους.εσυ μετα τους λες την ιστορια οτι ο υπαλληλος αρνηθηκε να σου το αλλαξει,ετοιμαζεσαι να κινηθεις νομικα και δεν θελεις να εχεις καμια σχεση με την εταιρια. . . ε βλεποντας και κανοντας.

ο Θεος και το Δικιο μαζι σου.

Α!!!

απο κοσμοτε αν παρουσιασει καποιο προβλημα το γυρνας στις πρωτες 10 ημερες. . . για προσπαθησε πρωτα αυτο. . .εαν το εχεις παρει δηλαδη προσφατα.

Δημοσ.

Μάλιστα...ξαφνικά μου χάλασε όλη η μέρα και η διάθεσή μου είναι στο 0. Τόση απατεωνιά πια κι ας έχουμε δώσει ένα σκασμό χρήματα;

Τέσπα, αύριο πρωί πρωί το βλέπω κι ενημερώνω.

ΥΓ: Το αγόρασα μόλις χτες (Σάββατο 28 Ιανουαρίου), οπότε ίσως να μπορώ και να το γυρίσω τελικά.

• Moderators
Δημοσ.

Topic starter ριξε μια ματια κι εδω.

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/85618-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82-iphone-4-demo-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-iphone-4/page__st__40

Κατα τη γνωμη μου μη μπεις στη διαδικασια να κανεις αυτο που λενε στο forum περι μετατροπης της συσκευης σε κανονικο 4s, το ποσταρω απλως ως reference.

Δημοσ.

Καλά, τώρα το είδα στο κουτί του iphone...πίσω, κάτω κάτω, οι μπ@στ@ρδοι έχουν σβήσει με μαρκαδοράκι την εξής φρασούλα:

"Demo - not for resale".

Θεωρείτε πως μπορεί να είναι και δικό μου το φταίξιμο που δεν το είδα εξ' αρχής στο κατάστημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...