kostas_tech Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ενδιαφέρομαι για την αγορά μίας τσάντας μεταφοράς για τον φορητό μου υπολογιστή που είναι 15΄6". Θέλω να είναι απλή, όσο το δυνατόν πιο ποιοτική και να η τιμή της να κυμαίνεται από 20 μέχρι 30-35 ευρώ. Θα προτιμούσα οι προτάσεις σας να μην είναι από eshop αλλά από κατάστημα π.χ. Public, Multirama, Πλαισιο.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ειχα παρει για ενα λαπτοπ acer 18αρι τη συγκεκριμενη http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/Bags/Sentio-18-4-Rapid-CB8091-CBB.htm η οποια χωραει τα παντα μεσα κ εχει και χωρο για βιβλια,καλωδια cd κλπ. μιας και το acer αλλαξε ιδιοκτητη,πλεον φιλοξενει το alienware μαζι με ολα του τα περιφεριακα(βιβλια εγγυησεων,manual,hdmi cable Display port adapter και μια εξωτερικη καρτα δικτυου ασυρματη)και χωραει και πραματα μεσα ακομα. Γνωμη μου ειναι αν θες να την τσεκαρεις. Η τσαντα εχει μεταφερθει παντου(μηχανακια,στον ωμο,λεωφορεια κλπ)και δεν εχει το παραμικρο απ εξω.
kostas_tech Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ειχα παρει για ενα λαπτοπ acer 18αρι τη συγκεκριμενη http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/Bags/Sentio-18-4-Rapid-CB8091-CBB.htm η οποια χωραει τα παντα μεσα κ εχει και χωρο για βιβλια,καλωδια cd κλπ. μιας και το acer αλλαξε ιδιοκτητη,πλεον φιλοξενει το alienware μαζι με ολα του τα περιφεριακα(βιβλια εγγυησεων,manual,hdmi cable Display port adapter και μια εξωτερικη καρτα δικτυου ασυρματη)και χωραει και πραματα μεσα ακομα. Γνωμη μου ειναι αν θες να την τσεκαρεις. Η τσαντα εχει μεταφερθει παντου(μηχανακια,στον ωμο,λεωφορεια κλπ)και δεν εχει το παραμικρο απ εξω. Πολύ καλή αλλά αρκετά μεγάλη...είναι 15" το λάπτοπ και θα "κολυμπάει" μέσα. Όπως είπες όμως έχει πολλές θήκες για διάφορα βιβλία, φορτιστές, εγχειρίδια κλπ. Θα την τσεκάρω και από κοντά!
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 κ εγω ετσι νομιζα οτι θα κολυμπαει αλλα οχι.Το δεξια (χρατς) που εχει σφιγγει αναλογα με την περισταση(το μεγεθος δλδ) οσο για τον χωρο μην νομιζεις οτι ειναι και τρομερα πραγματα αυτα που χωραει,αλλα συγκριτικα με τις υπολοιπες που εχω δει χωραει αρκετα. εχω μια των 12 ευρω για το dell και δεν χωραει καλα καλα ουτε ο φορτιστης στο μπροστινο θηκακι που εχει για τα "αξεσουαρ" στο alenware βαζω στην θεση ιδια θεση με αυτη του λαπτοπ και τον φορτιστη και το καλωδιο και ετσι στεκεται και περισσοτερο στη θεση του,αλλα και χωρις αυτα παλι δεν μετακινειται απο μεσα.
kostas_tech Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 κ εγω ετσι νομιζα οτι θα κολυμπαει αλλα οχι.Το δεξια (χρατς) που εχει σφιγγει αναλογα με την περισταση(το μεγεθος δλδ) οσο για τον χωρο μην νομιζεις οτι ειναι και τρομερα πραγματα αυτα που χωραει,αλλα συγκριτικα με τις υπολοιπες που εχω δει χωραει αρκετα. εχω μια των 12 ευρω για το dell και δεν χωραει καλα καλα ουτε ο φορτιστης στο μπροστινο θηκακι που εχει για τα "αξεσουαρ" στο alenware βαζω στην θεση ιδια θεση με αυτη του λαπτοπ και τον φορτιστη και το καλωδιο και ετσι στεκεται και περισσοτερο στη θεση του,αλλα και χωρις αυτα παλι δεν μετακινειται απο μεσα. Θα ακούσω και άλλες προτάσεις και θα δώ που θα καταλήξω. Ευχαριστώ πολύ!
GoldenEye Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Θα ακούσω και άλλες προτάσεις και θα δώ που θα καταλήξω. Ευχαριστώ πολύ! αυτη εδω http://www.msystems.gr/index.php?category=1104&product=11842 επισης οτι σ αρεσει απο tucano και belkin που ειναι πολυ καλες.
kostas_tech Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 αυτη εδω http://www.msystems.gr/index.php?category=1104&product=11842 επισης οτι σ αρεσει απο tucano και belkin που ειναι πολυ καλες. Πολύ καλή η συγκεκριμένη! Είναι και HP όπως το Laptop μου! Από msystems μπορώ να αγοράσω με αντικαταβολή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα