Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αγορασει μια εφαρμογη η οποια ερχεται σεταρισμενη σε μια καρτα sd το θεμα ειναι πως αυτη την εφαρμογη θελω να την βαλω σε μια καρτα μεγαλυτερης χωρητικοτητας αλλα μαλλον ειναι κλειδωμενη μονο με την συγκεκριμενη καρτα με την οποια ηρθε... υπαρχει καποιοσ τροποσς να μπορεσω να την αντιγραψω στην αλλη καρτα????

Δημοσ.

τι καρτα μνημης ειναι ;

την συνδεεις στον υπολογιστη σου με καποιον ανταπτορα που σου εχει σωσει η εταιρια αυτη ;

Δημοσ.

τι καρτα μνημης ειναι ;

την συνδεεις στον υπολογιστη σου με καποιον ανταπτορα που σου εχει σωσει η εταιρια αυτη ;

πιο συγκεκριμενα αγορασα απο ενα παιδι το mls deswtinator talk n drive gia android αυτο το διωει η mls σε μια 4αρα καρτα sd εγω θελω να το περασω σε μια 8αρα το θεμα ειναι πως με copy paste των αρχειων δεν τρεχει η εφαρμογη και απο οσο το εψαξα εχουν κανει με καποιο τροπο pairing του software με το hardware με αποτελεσμα το λογισμινκο να μην μπορει να τρεξει μεσα απο καποια αλλη sd

Δημοσ.

πιο συγκεκριμενα αγορασα απο ενα παιδι το mls deswtinator talk n drive gia android αυτο το διωει η mls σε μια 4αρα καρτα sd εγω θελω να το περασω σε μια 8αρα το θεμα ειναι πως με copy paste των αρχειων δεν τρεχει η εφαρμογη και απο οσο το εψαξα εχουν κανει με καποιο τροπο pairing του software με το hardware με αποτελεσμα το λογισμινκο να μην μπορει να τρεξει μεσα απο καποια αλλη sd

αυτην την καρτα την συνδεεις στον υπολογιστη σου ;

Δημοσ.

Επικοινωνείς με την mls και ζητάς να στο στείλουν σε μεγαλύτερη κάρτα.

Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος αντιγραφής παραβιάζει την προστασία του προγράμματος οπότε μιλάμε για cracking.

Δημοσ.

Επικοινωνείς με την mls και ζητάς να στο στείλουν σε μεγαλύτερη κάρτα.

Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος αντιγραφής παραβιάζει την προστασία του προγράμματος οπότε μιλάμε για cracking.

η περιπτωση αυτη(να αντιγραψουν το προγραμμα σε ΔΙΚΗ ΜΟΥ καρτα) ειναι συν 30ευρω ποσο μαλλον να τους το ζητησω σε μεγαλυτερη δικη τους καρτα... και επειδη το θεωρω κλεψια θελω να το αποφυγω...

με ανταπτορα ε ;

ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...