A_panM Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα στην διαχειριση συσκευων μου βγαζει κατι για συνεπεξεργαστη οπως φαινεται και στην φοτο.Τι οδηγος ειναι αυτος που πρεπει να εγκαταστησω? PC: http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=939N68PV-GLAN amd s939 X2 4800+
nikos903 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 NVIDIA all in 1 driver package, το έχεις περάσει;
A_panM Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 NVIDIA all in 1 driver package, το έχεις περάσει; Για nvidia εχω κατεβασει απο το site της nvidia επειδη εχω windows 7.Eπισης αυτα στο site asrock ειναι παλιες εκδοσεις.
nikos903 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Για δώσε λίνκ απο αυτό που κατέβασες. Παλιό ξεπαλιό αμα δουλεύει και δεν σου βγάζει θέματα... Άμα είναι κατέβασε αυτό για win $vista (32-64 ανάλογα τι έχεις) που λογικά θα κάνει.
A_panM Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Για δώσε λίνκ απο αυτό που κατέβασες. Παλιό ξεπαλιό αμα δουλεύει και δεν σου βγάζει θέματα... Άμα είναι κατέβασε αυτό για win $vista (32-64 ανάλογα τι έχεις) που λογικά θα κάνει. αυτο κατεβασα http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-285.62-whql-driver.html
nikos903 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Έχεις Nvidia κάρτα γραφικών; Anyway, δοκίμασε απο το site της εταιρίας να κατεβάσεις αυτό που σου είπα, για vista βάλε και πρέπει να παίξει. Άμα δεν το δέχεται πήγαινε και τρέξε το σκανάρισμα για drivers απο την nvidia.
A_panM Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Έχεις Nvidia κάρτα γραφικών; Anyway, δοκίμασε απο το site της εταιρίας να κατεβάσεις αυτό που σου είπα, για vista βάλε και πρέπει να παίξει. Άμα δεν το δέχεται πήγαινε και τρέξε το σκανάρισμα για drivers απο την nvidia. ναι nvidia εχω...οκ θα το προσπαθησω.σε ευχαριστω για τις απαντησεις. EDIT. Το προβλημα λυθηκε.Τελικα ηταν το nforce system management controller αυτο που δεν ειε περαστει. Και παλι σε ευχαριστω! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2012 από A_panM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα