dimpa16 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα σε ολους. Καθομουν πριν λιγο και χαζευα το version του bios της μητρικης μου (asrock 880G Pro3)απο το cpu-z και ειδα οτι εχω τωρα την 1.2 version. Απο το side της asrock,ειδα οτι εχει βγει και το 1.4 http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=880G%20Pro3&o=BIOS Και τωρα η ερωτηση...να κανω update στο 1.4, ή να το αφησω εκει που ειμαι (δεν εχω καποιο προβλημα)και να μην μπω σε τιποτα περιπετειες ??
kostaks3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 αυτο ειναι προτιμηση σου.Αν εισαι βολεμενος με αυτην την εκδοση τοτε μπορεις να κατσεις.Αν θες μπορεις να κανεις update αλλα ειναι καθαρα δικια σου επιλογη. (εγω θα σου ελεγα να κανεις αναβαθμιση)
dimpa16 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Σοβαρο λογο για update δεν εχω...μονο και μονο για να λεω οτι εχω την τελευταια version Απλα,ειναι σαν κατι να με γαργαλαει να κανω την κινηση (στο τελος ειναι αυτο που μπορει να πεις...τι μ@λ@κι@ πηγα και εκανα :-D ) Δωστε μου εναν λογο να το κανω ή κοψτε μου την ορεξη...
accipio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μείνε όπως είσαι και μη σκέφτεσαι την έκδοση του BIOS. Μόνο αν έχεις σοβαρό λόγο να κάνεις αναβάθμιση.
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Εχει καμια ουσιαστικη διαφορα η εκδοση του bios που θελεις να βαλεις απο αυτην που εχεις?εαν ειναι τιποτα Improve system stability κανε το.εαν ειναι τιποτα αλλες βλακειες μην το κανεις.
cabdik Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 απο οτι βλεπω, το 1,40 δινει συμβατοτητα με Βulldozer και το 1,30 με τους phenom 980!! αν εχεις υποψη σου να κανεις καμια αναβαθμιση επεξεργαστη, τοτε αναγκαστικα θα το κανεις. αν οχι, δεν εχει καμια διαφορα!!
dimpa16 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Η 1,3 εχει Update CPU code (δεν ξερω τι κανει) Η 1,4 εχει Update CPU code to support AM3+ CPU (οπως καταλαβαινω, για συμβατοτητα με Buldozer) Αν ειναι να κανω κατι,θα το κανω με την 1,4 λογο οτι περειεχει και την 1.3 (θελω να πιστευω) Οπως ειπα και πριν,δεν εχω καποιο προβλημα,απλα μου μπηκε ο διαολος... και επειδη δεν εχω ξανακανει ποτε στο παρελθον,bios update,την εχω βρει σαν ευκαιρια να κανω κατι σημερα, που σκυλοβαριεμαι...
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Χμ ε κανε το αλλα μην γινει καμια στραβη και λες μετα οτι εμεις φταιμε.κανε το να μαθαινεις κιολας.
dimpa16 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 απο οτι βλεπω, το 1,40 δινει συμβατοτητα με Βulldozer και το 1,30 με τους phenom 980!! αν εχεις υποψη σου να κανεις καμια αναβαθμιση επεξεργαστη, τοτε αναγκαστικα θα το κανεις. αν οχι, δεν εχει καμια διαφορα!! Μολις πηρα την απαντηση μου...οχι,δεν εχω ακοπο για καποια αναβαθμιση. Παιδια σας ευχαριστω ολους...παιζει και να με σωσατε απο καμια βλακεια που τυχον να εκανα...curiosity killed the cat... Χμ ε κανε το αλλα μην γινει καμια στραβη και λες μετα οτι εμεις φταιμε.κανε το να μαθαινεις κιολας. Με την καμια,δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω καποια ευθυνη σε σας,για δικη μου αποφαση,Θανο. Αλλα οπως ειδα,δεν υπαρχει καποιος λογος (περα απο την εμπειρια)που να χρειαζεται αναβαθμιση το bios. Χιλια ευχαριστω και παλι σε ολους σας,για την υπομονη σας... Που θα παει...κατι αλλο θα σκαρφιστω για να σας ξαναβασανισω λιγακι...
Greatape Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Κάτσε στα αυγά σου, εφόσον δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. ''We don't recommend users to update BIOS while the system is running well. For any damages caused by improper operation of downloading or updating BIOS, ASRock® assumes no responsibility''
dimpa16 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Κάτσε στα αυγά σου, εφόσον δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. ''We don't recommend users to update BIOS while the system is running well. For any damages caused by improper operation of downloading or updating BIOS, ASRock® assumes no responsibility'' κο κο κο κο ...έκανε η κότα η λυράτη... :-D
pantote Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Κάποιες εταιρίες (π.χ. msi) κάνουν αυτόματα update μέσω windows που είναι easy για αρχάριους. Άλλες εταιρίες (πχ Gigabyte) έχουν DUAL BIOS PROTECTION όποτε και στραβή να γίνει διορθώνεται. Εγώ περιμένω από όλες τις εταιρίες να ασχοληθούν περισσότερο με αυτό το θέμα, ώστε να γίνει τόσο απλό και ακίνδυνο όσο ή εγκατάσταση ενός driver. Πιστεύω ότι ακόμα και ο πιο προχωρημένος χρήστης, σε κάθε bios update, μια αγωνία την έχει.
Greatape Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Η gygabyte έχει σε όλα τα μοντέλα της dual-bios και all solid capacitors, ακόμα και στο πιο φτηνιάρικο. Θα έπρεπε όλες οι εταιρίες να το υιοθετήσουν αυτό. Από όσο ξέρω όλες έχουν την επιλογή να κάνεις bios update μέσω widows.
bluesattack Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Σοβαρο λογο για update δεν εχω...μονο και μονο για να λεω οτι εχω την τελευταια version Απλα,ειναι σαν κατι να με γαργαλαει να κανω την κινηση (στο τελος ειναι αυτο που μπορει να πεις...τι μ@λ@κι@ πηγα και εκανα :-D ) Δωστε μου εναν λογο να το κανω ή κοψτε μου την ορεξη... Παντα κανω στην asus που εχω , για τον ιδιο ακριβως λογο. Το μεγαλυτερο κερδος που θα εχεις ειναι η αισθηση του ρισκου που προσφερει ο τζογος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα