Duck Dodgers Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα έχω 1 χ8 και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις 1.υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για root και για τις rom? 2.αν κάτι πάει στραβά μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική του μορφή? 3.πως βάζω το χ8 στο πισι για να δω τα αρχεία του και σε ποιους φακέλους βάζω μουσική,ringtones κτλπ ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα έχω 1 χ8 και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις 1.υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για root και για τις rom? 2.αν κάτι πάει στραβά μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική του μορφή? 3.πως βάζω το χ8 στο πισι για να δω τα αρχεία του και σε ποιους φακέλους βάζω μουσική,ringtones κτλπ ευχαριστώ! 1. περιμενε να σου απαντησει καποιος αλλος 2. ναι γινεται 3. απλα το συνδεεις με usb καλωδιο και στο κινητο πατας ενεργοποιηση usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Sorry αναφέρομε στο Sony Ericsson xperia x8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Με μια απλή αναζήτηση στο google βγαίνουν πάρα πολλοί οδηγοί για rooting, πχ αυτός. Θέλω να ελπίζω ότι το έψαξες και απλά περιμένεις κάποιον στα ελληνικά ή δοκιμασμένο, οπότε αν δεν εμφανιστεί κάτι δοκιμάζεις αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα