Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορω να χρησιμοποιησω καπως αυτες τις δυο καρτες? δεν λεω για cf. εχω δυο οθονες. την dell και την syncmaster 710v. ελεγα μηπως γινοταν στην 5770 να βαλω την syncmaster και στην dell την 6950

Δημοσ.

Απο που και ως που βρισκεις spam την απαντηση μου ενας θεος το ξερει.

Μεχρι να βρεις και απαντηση κοιτα να βελτιωσεις και την κοινωνικη σου συμπεριφορα σε internetiκο περιβαλλον.

Δημοσ.

η ερωτηση που σου εκανε ο ThanosWF, δεν ειναι καθολου spam..!!!

η 6950 παιρνει και 3 οθονες, μονη της..!!

απαντησε πρωτα εσυ γιατι θες 2 καρτες, για 2 οθονες, και βλεπουμε!

Δημοσ.

overpower ο Thanos εννοούσε να βάλεις τις δύο οθόνες σε μία κάρτα, όχι τις δύο κάρτες σε μία κάρτα. (αν γι'αυτο εκνευρίστηκες)

CrossFire δεν γίνεται με αυτές τις δύο όπως θα ξέρεις. Θα ήθελες να κάνεις αυτό το εγχείρημα για ποιο λόγο; Αφού μπορείς να έχεις ξεχωριστές εικόνες και για τις δύο οθόνες με μία κάρτα.

Δημοσ.

το ηθελα για εκοικονομηση ενεργειας και αν αλλαζω καρτες οταν θελω πχ να το αφησω βραδυ και να κατεβασω ταινιες. τεσπα θα το βαζω ολο το pc σε εκοικονομηση ενεργεις.παντως ξερω οτι γινεται να βαλω μια nvidia για να παρω το physx χωρις ομως να υπαρχει προβλημα αν υπαρχουν 2 εντελως διαφορετικες καρτες.πιο πολυ για αυτο ρωταω γιατι ειχα ξαναρωτησει στο παρελθον αλλα δεν μου δωθηκε απαντηση.

by the way το physx σε τι βοηθαει?

Δημοσ.

και δηλαδη τι αν βαλω μια nvidia καρτα πχ καμια 285, θα το εχω ενω θα εχω συνδεδεμενη την οθονη στην 6950? αν ναι ενεργοποιητε μονο του ή πρεπει να κανω κατι εγω?

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα, οι διαφορές μεταξύ 5770/69750 σε idle είναι μικρές, μην μπαίνεις σε κόπο για κατι τετοιο. Αν βάλεις δεύτερη κάρτα nVidia ενώ έχεις ΑΤΙ δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις χωρίς tweaks.

Το PhysX ενεργοποιεί επιπλέον οπτικά εφέ στα παιχνίδια. Δες αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=-x9B_4qBAkk

Δημοσ.

αν εχεις μονο nvidia παιζει μονο του και ενεργοποιειται /απενεργοποιεται απο επιλογες.απο default ειναι on οσο θυμαμαι.

Δημοσ.

απλα καπου εχω δει οτι καποιοι ειχαν βαλει ατι+nvidia. αμα δεν γινετε μαλλον λαθος θα καταλαβα

Δημοσ.

στα faq στο γραφει κιολας

Can I use an NVIDIA GPU as a PhysX processor and a non-NVIDIA GPU for regular display graphics?

No. There are multiple technical connections between PhysX processing and graphics that require tight collaboration between the two technologies. To deliver a good experience for users, NVIDIA PhysX technology has been fully verified and enabled using only NVIDIA GPUs for graphics.

Δημοσ.

ναι το διαβασα αυτο. αλλα νομιζα οτι θα το ειχαν καταφερει καπως. τεσπα οκ αφου δεν γινετε....πλεον μετανιωσα που δεν πηγα σε 560 2gb :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...