Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχω δοκιμάσει να τρέξω σε linux.

Το είπα στους φωστήρες του πλαισίου. μήπως φταίει τπτ με το internet ή την κάρτα δικτύου και μου λένε.όχι όχι δεν έχει σχέση

Επειδή οι «φωστήρες» του πλαισίου δεν είναι παρόντες, θα ήταν καλύτερο απλώς να απαντας στις ερωτήσεις που σου γίνονται εδώ. Αυτό ίσως να βοηθούσε στην εύρεση του προβλήματος.

Δημοσ.

Επειδή οι «φωστήρες» του πλαισίου δεν είναι παρόντες, θα ήταν καλύτερο απλώς να απαντας στις ερωτήσεις που σου γίνονται εδώ. Αυτό ίσως να βοηθούσε στην εύρεση του προβλήματος.

Καλά ρε φίλος μη βαράς. Τον πόνο μου βγάζω που είχα αφήσει στο 24ωρο service , όπως γράφουν στο site τους, του πλαισίου τον υπολογιστή μου, τον είδαν μετά απο 2 μέρες και για 2 μέρες μου λέγαν ότι δεν τους κολλούσε ποτέ

Στο θέμα μου

Linux δεν έχω βάλει.Έχω όμως δοκιμάσει από δύο δίσκους τα windows,χωρίς να χω φορμάρει κανέναν επειδή έχω αρχεία μέσα.

Ο υπολογιστής μου χει κολλήσει και χωρίς να κάνω δουλειές στο ιντερνετ.Πριν κανα 2ωρο τον είχα ανοίξει και μετά από λίγο που πάω να τον δω.Είχε κολλήσει στην επιλογή προφίλ,πριν μπεις στα windows.Τραγικό!!!!!!

Από τα πρώτα που χα κάνει ήταν να εγκαταστήσω τα ξανά τα windows για να περάσω από την αρχή τους νέους drivers.

Δημοσ.

Από τα πρώτα που χα κάνει ήταν να εγκαταστήσω τα ξανά τα windows για να περάσω από την αρχή τους νέους drivers.

Και είχες τα ίδια κολλήματα ΧΩΡΙΣ να εχεις περάσει άλλα προγράμματα; Σου έκανε τα κολλήματα απο την αρχή;

Όταν λεω για «συνδεμένος στο internet» εννοώ να ΜΗΝ εισαι συνδεμένος. Βγάλε το καλώδιο δικτύου (ναι δεν θα εχεις facebook για λίγο) και κάνε διάφορα πράγματα. Διάβασε κάποιο pdf, δες κάποια ταινία, κλπ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ να εισαι συνδεμένος.

Linux δεν χρειάζεται να περάσεις. Αρκεί να το περάσεις σε ενα στικακι/dvd και να κανεις boot απο εκεί. Δεν κάνεις εγκατασταση στο δίσκο.

Τέλος θα σου πρότεινα να κάνεις και ενα 4ωρο έλεγχο μνήμης ram με τη χρήση του memtest. Άμα κατεβάσεις το Linux usb/dvd στην αρχική οθόνη (στο boot) εχει και έλεγχο μνήμης.

Δημοσ.

Ο υπολογιστης κολλαει στα χερια σου

και στο Πλαισιο λειτουργει κανονικα.

Πηγαινε ξανα εκει και ζητα τους να

δουλεψει ο υπολογιστης παρουσια σου

καμια ωρα.

Μαζι με καποιον τεχνικο

φυσικα.

Αν ξανακολλησει τοτε σημαινει οτι

την πρωτη φορα δεν ασχοληθηκαν.

Αν δεν κολλησει, τοτε ξεματιασε τον!

Περαν της πλακας ενημερωσε μας.

Την αναβαθμιση και την επιλογη του

hardware ποιος την εκανε;

Εσυ ή οι "φωστηρες";

Στο μεταξυ δουλεψε Linux για να δεις

συμπεριφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...