Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αναβάθμισα σήμερα το pc μου

επεξεργαστη:I5 2320

μητρική:Ζ68P-DS3

μνήμη: DDR3 Croasair 8GBKit Vengeance 1600C9

τροφοδοτικό: Coolmaster 500W extreme PPFC

και εκεί που χαρούμενος περνάω τα 64bita windows 7 και μετέπειτα τα driver, μετα από κανα 15λεπτο κολλάει το pc εντελώς απότομα.Λέω δε μπορεί κάνω restart,μπαίνω κανονικά μετά απο 10 λεπτά ξανά τα ίδια.Αυτό συνεχίζεται μέχρι τώρα.Τι να κάνω???Δε μπορώ να σκεφτώ τπτ.

Δημοσ.

Παιδιά αναβάθμισα σήμερα το pc μου

επεξεργαστη:I5 2320

μητρική:Ζ68P-DS3

μνήμη: DDR3 Croasair 8GBKit Vengeance 1600C9

τροφοδοτικό: Coolmaster 500W extreme PPFC

και εκεί που χαρούμενος περνάω τα 64bita windows 7 και μετέπειτα τα driver, μετα από κανα 15λεπτο κολλάει το pc εντελώς απότομα.Λέω δε μπορεί κάνω restart,μπαίνω κανονικά μετά απο 10 λεπτά ξανά τα ίδια.Αυτό συνεχίζεται μέχρι τώρα.Τι να κάνω???Δε μπορώ να σκεφτώ τπτ.

τσέκαρε θερμοκρασίες απο το bios...

κλασική περίπτωση

Δημοσ.

κανε ενα test τον σκληρο σου δισκο!

Να περάσω δηλαδή τα windows και σε αλλο σκληρό για να δω αν θα κολλαει ή κάνω τεστ με κάποιο πρόγραμμα???

Δημοσ.

πρωτα να κοιταξεις τις θερμοκρασιες...και αν δεις οτι ειναι normal...τοτε κανεις ενα test τον σκληρο με το hard disk sentinel..ειναι ατπτα καλυτερα!

Δημοσ.

τσέκαρε θερμοκρασίες απο το bios...

κλασική περίπτωση

To το system temperature ειναι γύρω στους 35 βαθμους ενω το CPU temperature φτάνει στους 60 βαθμους.Λες να φταιει αυτο???Και αν ναι τι να κανω???Να του βαλω κ αλλη παστα περα απο αυτη τη λιγη που χε πανω ο η ψύκτρα??

• Moderators
Δημοσ.

To το system temperature ειναι γύρω στους 35 βαθμους ενω το CPU temperature φτάνει στους 60 βαθμους.Λες να φταιει αυτο???Και αν ναι τι να κανω???Να του βαλω κ αλλη παστα περα απο αυτη τη λιγη που χε πανω ο η ψύκτρα??

60 βαθμους με απλο φορτωμα των windows?

Περισσοτερη παστα μην βαλεις οτι και να γινει, η καλυτερη απαγωγη θερμοκρασιας δεν ειναι αναλογη με την ποσοτητα. Εαν χρειαστει θα την καθαρισεις και θα βαλεις απτην αρχη μια στρωση.

Δημοσ.

60 βαθμους με απλο φορτωμα των windows?

Περισσοτερη παστα μην βαλεις οτι και να γινει, η καλυτερη απαγωγη θερμοκρασιας δεν ειναι αναλογη με την ποσοτητα. Εαν χρειαστει θα την καθαρισεις και θα βαλεις απτην αρχη μια στρωση.

Τωρα μου ξανακόλλησε και ηταν 33 η θερμοκρασια CPU.εχω σαφρακιασει μιλαμε

Δημοσ.

Αν θες δοκίμασε μια διανομή live cd Linux και δες αν σου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα..

σωστος.....!! ετσι θα δεις αν φταιει ο δισκος ή οχι!! και μετα, βλεπουμε!

Δημοσ.

Παιδιά το κατέβασα το Hard disk Sentinel και μου δείχνει performance και health 100% ενω η θερμοκρασια ειναι 22βαθμοι.Πρεπει να κοιταξω κ τπτ αλλο στο προγραμμα.

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν αντέχω άλλο ρε παιδιά.

Τον πήγα τη Δευτέρα στο πλαίσιο, από όπου είχα πάρει τα εξαρτήματα.

Τον κοιτάνε κ μου λένε ότι δεν τους έχει κολλήσει καθόλου,ότι ελέγξαν όλα τα εξαρτήματα και δε βρήκαν κανέναν πρόβλημα κ ότι το χουν όλη μέρα ανοιχτό κ δεν κόλλήσε καθόλου κ ότι μπορεί να φταίει κάποια usb συσκευή η κάποιο καλώδιο.

τον παίρνω σήμερα, έρχομαι πριν κανα 4ωρο σπίτι αλλάζω όλα τα καλώδια,βάζω άλλα mouse άλλα πληκτρολόγια.

Το αποτέλεσμα???

Να χω δώσει 25 ευρώ και να χει κολλήσει μέσα σε 5 λεπτά 3 φορές, περισσότερο και από πριν.

Δημοσ.

Τι κάνεις την ώρα που σου κολλάει;

Αν δεν είσαι συνδεμένος στο internet εχεις τα ίδια κολλήματα;

Εκείνο το τεστ με το linux τι έδειξε;

Τέλος εχεις περάσει όλους τους drivers;

Δημοσ.

Τι κάνεις την ώρα που σου κολλάει;

Αν δεν είσαι συνδεμένος στο internet εχεις τα ίδια κολλήματα;

Εκείνο το τεστ με το linux τι έδειξε;

Τέλος εχεις περάσει όλους τους drivers;

δεν έχω δοκιμάσει να τρέξω σε linux.

Το είπα στους φωστήρες του πλαισίου. μήπως φταίει τπτ με το internet ή την κάρτα δικτύου και μου λένε.όχι όχι δεν έχει σχέση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...