Requiem7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά αναβάθμισα σήμερα το pc μου επεξεργαστη:I5 2320 μητρική:Ζ68P-DS3 μνήμη: DDR3 Croasair 8GBKit Vengeance 1600C9 τροφοδοτικό: Coolmaster 500W extreme PPFC και εκεί που χαρούμενος περνάω τα 64bita windows 7 και μετέπειτα τα driver, μετα από κανα 15λεπτο κολλάει το pc εντελώς απότομα.Λέω δε μπορεί κάνω restart,μπαίνω κανονικά μετά απο 10 λεπτά ξανά τα ίδια.Αυτό συνεχίζεται μέχρι τώρα.Τι να κάνω???Δε μπορώ να σκεφτώ τπτ.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 κανε ενα test τον σκληρο σου δισκο!
poihths Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά αναβάθμισα σήμερα το pc μου επεξεργαστη:I5 2320 μητρική:Ζ68P-DS3 μνήμη: DDR3 Croasair 8GBKit Vengeance 1600C9 τροφοδοτικό: Coolmaster 500W extreme PPFC και εκεί που χαρούμενος περνάω τα 64bita windows 7 και μετέπειτα τα driver, μετα από κανα 15λεπτο κολλάει το pc εντελώς απότομα.Λέω δε μπορεί κάνω restart,μπαίνω κανονικά μετά απο 10 λεπτά ξανά τα ίδια.Αυτό συνεχίζεται μέχρι τώρα.Τι να κάνω???Δε μπορώ να σκεφτώ τπτ. τσέκαρε θερμοκρασίες απο το bios... κλασική περίπτωση
Requiem7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 κανε ενα test τον σκληρο σου δισκο! Να περάσω δηλαδή τα windows και σε αλλο σκληρό για να δω αν θα κολλαει ή κάνω τεστ με κάποιο πρόγραμμα???
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 πρωτα να κοιταξεις τις θερμοκρασιες...και αν δεις οτι ειναι normal...τοτε κανεις ενα test τον σκληρο με το hard disk sentinel..ειναι ατπτα καλυτερα!
Requiem7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 τσέκαρε θερμοκρασίες απο το bios... κλασική περίπτωση To το system temperature ειναι γύρω στους 35 βαθμους ενω το CPU temperature φτάνει στους 60 βαθμους.Λες να φταιει αυτο???Και αν ναι τι να κανω???Να του βαλω κ αλλη παστα περα απο αυτη τη λιγη που χε πανω ο η ψύκτρα??
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 To το system temperature ειναι γύρω στους 35 βαθμους ενω το CPU temperature φτάνει στους 60 βαθμους.Λες να φταιει αυτο???Και αν ναι τι να κανω???Να του βαλω κ αλλη παστα περα απο αυτη τη λιγη που χε πανω ο η ψύκτρα?? 60 βαθμους με απλο φορτωμα των windows? Περισσοτερη παστα μην βαλεις οτι και να γινει, η καλυτερη απαγωγη θερμοκρασιας δεν ειναι αναλογη με την ποσοτητα. Εαν χρειαστει θα την καθαρισεις και θα βαλεις απτην αρχη μια στρωση.
Requiem7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 60 βαθμους με απλο φορτωμα των windows? Περισσοτερη παστα μην βαλεις οτι και να γινει, η καλυτερη απαγωγη θερμοκρασιας δεν ειναι αναλογη με την ποσοτητα. Εαν χρειαστει θα την καθαρισεις και θα βαλεις απτην αρχη μια στρωση. Τωρα μου ξανακόλλησε και ηταν 33 η θερμοκρασια CPU.εχω σαφρακιασει μιλαμε
free@last Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Αν θες δοκίμασε μια διανομή live cd Linux και δες αν σου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα..
tilbellos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Κατέβασε το hard disk sentinel και δες το health του δίσκου σου
cabdik Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Αν θες δοκίμασε μια διανομή live cd Linux και δες αν σου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα.. σωστος.....!! ετσι θα δεις αν φταιει ο δισκος ή οχι!! και μετα, βλεπουμε!
Requiem7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά το κατέβασα το Hard disk Sentinel και μου δείχνει performance και health 100% ενω η θερμοκρασια ειναι 22βαθμοι.Πρεπει να κοιταξω κ τπτ αλλο στο προγραμμα. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια
Requiem7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δεν αντέχω άλλο ρε παιδιά. Τον πήγα τη Δευτέρα στο πλαίσιο, από όπου είχα πάρει τα εξαρτήματα. Τον κοιτάνε κ μου λένε ότι δεν τους έχει κολλήσει καθόλου,ότι ελέγξαν όλα τα εξαρτήματα και δε βρήκαν κανέναν πρόβλημα κ ότι το χουν όλη μέρα ανοιχτό κ δεν κόλλήσε καθόλου κ ότι μπορεί να φταίει κάποια usb συσκευή η κάποιο καλώδιο. τον παίρνω σήμερα, έρχομαι πριν κανα 4ωρο σπίτι αλλάζω όλα τα καλώδια,βάζω άλλα mouse άλλα πληκτρολόγια. Το αποτέλεσμα??? Να χω δώσει 25 ευρώ και να χει κολλήσει μέσα σε 5 λεπτά 3 φορές, περισσότερο και από πριν.
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Τι κάνεις την ώρα που σου κολλάει; Αν δεν είσαι συνδεμένος στο internet εχεις τα ίδια κολλήματα; Εκείνο το τεστ με το linux τι έδειξε; Τέλος εχεις περάσει όλους τους drivers;
Requiem7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Τι κάνεις την ώρα που σου κολλάει; Αν δεν είσαι συνδεμένος στο internet εχεις τα ίδια κολλήματα; Εκείνο το τεστ με το linux τι έδειξε; Τέλος εχεις περάσει όλους τους drivers; δεν έχω δοκιμάσει να τρέξω σε linux. Το είπα στους φωστήρες του πλαισίου. μήπως φταίει τπτ με το internet ή την κάρτα δικτύου και μου λένε.όχι όχι δεν έχει σχέση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα