Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα επιτέλους να ασχοληθώ με Joomla αλλα μάλλον δε με θέλει με τόσα στραβά που μου έχουν τύχει μέχρι τώρα! :lol:

Μετα κόπων και βασάνων έχω εγκατεστημένα σωστά Joomla 1.7 και xampp 1.7.3

Ξεκίνησα λοιπόν να διαβάζω οδηγούς και να βλέπω tutorials.

Είμαι σε αυτό το video και προσπαθώ να προσθέσω νέο στοιχείο μενού και νέο στοιχείο υπο-μενού όπως ο uploader στο 4:50+...

Αντιμετωπίζω όμως δύο προβλήματα.

Πρώτον τα υπο-μενού δε μου εμφανίζονται όταν πατάω πάνω σε κάποιο απο τα μενού που έχω φτιάξει, παρότι τα δημιουργώ χωρίς πρόβλημα.

Δεύτερον, αυτό που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω, κάτω απο το "Φίλτρο" μου εμφανίζονται πολλές "άχρηστες" πληροφορίες όπως επίσης και το "Joomla 1.5" το οποίο δε καταλαβαίνω γιατί εφόσον έχω βάλει την 1.7...

th_Untitled-1.jpg

Για το "COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE_ON" βρήκα κάποιες υποτιθέμενες λύσεις σκόρπια αλλα δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη όπως αυτό (δε καταλαβαίνω όμως σε ποιο template folder κάνει το edit):

Okay all, I've made a little progress on this. After the update, I noticed that in com_content >> views Joomla has changed COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE to COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE_ON.

Browse to your template folder and see if it overrides anything in com_content. If it does, search the files in your template for COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE and replace it with COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE_ON.

EDIT: Apparently, COM_CONTENT_PUBLISH_DATE_ON is nothing new, (I don't dig into Joomla's source often) but it did correct "Published Date" text to the actual published date in blog view of my category.

Όποιος μπορεί ας ρίξει ένα σωσίβιο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η λύση για το 2ο πρόβλημα βρέθηκε και είναι η εξής:

Πήγαινε στο φάκελο ../language/en-GB (GR στη περίπτωση μου) βρές το αρχείο en-GB.com_content.ini και άνοιξε το, κάνε αναζήτηση μέσα στο αρχείο για το "COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE" μόλις το βρείς αντικατέστησε το με το "COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE=”Published Date”

edit:

Επιτέλους βρήκα και τη λύση για τα sub menus κλπ

Πρώτον, για κάποιο λόγο το "Main Menu" είχε προεπιλογή το Module assignment - "No pages" γι αυτό όπως φαίνεται στην εικόνα στο 1ο post δε φαίνεται καθόλου στη σελίδα. Μόλις επέλεξα "ολες τις σελίδες" μου την εμφανισε κανονικά με τις υποκατηγορίες τις οποίες είχα φτιάξει και μεταφέρει απο το "This Site" το οποίο και διέγραψα μετά.

Δεύτερον, ο λόγος λοιπόν που η ενότητα "This Site" αρνιόταν να λειτουργήσει σωστά με τα sub menus είναι διότι στο "Module Manager: Modules" -> "βασικές ρυθμίσεις" το "Τελικό Επίπεδο" αντί για "Όλα" ως επιλογή απο default είχε "1"...

Επεξ/σία από Tomahawk
Δημοσ.

Άλλο θέμα που προέκυψε, στο βιβλίο που διαβάζω λέει για τα internal links:

"Click the Article button below the article.

If the article title is different from the text you selected, the article title will

be used. If you don’t want to use the article title, you can put your cursor

on the text and edit it."

Ok, επιλέγω τον τίτλο του άρθρου που έβαλα ως internal για να βάλω τη προηγούμενη λέξη, η οποία θέλω να εμπεριέχει το link αλλα όταν τη γράψω μόνο το πρώτο γράμμα θα είναι clickable.

Μόνο αν γράψω "μέσα" στο τίτλο του άρθρου και μετά σβήσω τα "περιττά" παραμένει η λέξη clickable.

Τι κάνω λάθος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...