Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά κανένα νεο απο το ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB? Στο site δείχνει πάντως εξαντλημένο και η εξέλιξη παραγγελίας έχει κολλήσει στην τιμολόγηση σε μένα Στην τιμολογηση; Νομιζω οτι εκει δεν κολλα, αλλα στην συγκεντρωση προιοντων οταν δεν υπαρχει αποθεμα. Μηπως ειναι ηδη σε καταστημα; Παραδοση στο χωρο σου εχεις βαλει; Μηπως αργουν απλα να κανουν το δρομολογιο; Εχω και καιρο να ψωνισω απο eshop...
gussgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Στην τιμολογηση; Νομιζω οτι εκει δεν κολλα, αλλα στην συγκεντρωση προιοντων οταν δεν υπαρχει αποθεμα. Μηπως ειναι ηδη σε καταστημα; Παραδοση στο χωρο σου εχεις βαλει; Μηπως αργουν απλα να κανουν το δρομολογιο; Εχω και καιρο να ψωνισω απο eshop... Οχι στην τιμολόγηση είναι απο χτές, λεει οτι προωθείται στο κατάστημα που έχω επιλέξει
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Οχι στην τιμολόγηση είναι απο χτές, λεει οτι προωθείται στο κατάστημα που έχω επιλέξει Ε, οκ, λιγη υπομονη, το ειπες σαν να ηταν μερες εκει. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι σημερα θα φτασει στο καταστημα σου. Εκτος αν εχουν πεσει οι ρυθμοι μεταφορας, κατι διαβασα για τους απληρωτους εργαζομενους τους σε διπλανο θεμα. Παντως το κομματι σου ειναι "κλεισμενο", δεν το χανεις.
cycomiko Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Και σε είναι στην τιμολόγηση έχει κολλήσει.... Sent from my iPad using Insomnia
vviolent Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μην ανησυχείτε, το NAS είναι καθ΄ οδό αν έφτασε η μπάρα στην τιμολόγηση.
Seaman72 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Για το NAS μου ήρθε sms να το παραλάβω από το κατάστημα Καλλιθέας που είχα επιλέξει, οπότε άρχισαν οι παραδόσεις από την επόμενη της παραλαβής του προϊόντος.
cycomiko Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Το παρέλαβα μόλις απο το κατάστημα Χαλανδρίου Sent from my iPhone using Insomnia
denexo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Είμαι στην φάση που το σετάρω για πρώτη φορά. Πρώτο μείον ότι ακούγεται ένας θόρυβος σαν τρίξιμο από το ανεμιστηράκι. Περισσότερα σε λίγο. EDIT 1: Σε αντιγραφή ματρόσκας το teracopy δείχνει 41-44 ΜΒ/s . Ο επεξεργαστής του χτύπησε 98% (Marvel kirkwood 1.2GHz) οπότε υπολογίστε ότι αν κάνετε και άλλα πράγματα ταυτόχρονα να πέσει η ταχύτητα.
gussgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Πρωτο μειον που το φοβομουνα... Σε DLNA δεν παιζει υποτιτλους απο srt! Αν μπορει καποιος να βοηθήσει.. Κατα τ' αλλα όλα φαίνονται οκ..
denexo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Πρωτο μειον που το φοβομουνα... Σε DLNA δεν παιζει υποτιτλους απο srt! Αν μπορει καποιος να βοηθήσει.. Κατα τ' αλλα όλα φαίνονται οκ.. Δεν είναι του zyxel μείον αλλά του πρωτοκόλου DLNA. Στο etrayz πάντως που έχω υπάρχει στο repository του ένας dlna server με το όνομα tvmobili o οποίος παίζει και υπότιτλους. Δεν έχω ψάξει αν υποστηρίζεται μέσω του fonz fun plug για το zyxel. Εσένα σου κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι;
gussgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είναι του zyxel μείον αλλά του πρωτοκόλου DLNA. Στο etrayz πάντως που έχω υπάρχει στο repository του ένας dlna server με το όνομα tvmobili o οποίος παίζει και υπότιτλους. Δεν έχω ψάξει αν υποστηρίζεται μέσω του fonz fun plug για το zyxel. Εσένα σου κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι; Και με το mezzmo και με το Samsung share μια χαρα επαιζα υποτιτλους. Θα το ψαξω.. Οσο για τον ηχο που λες τωρα που πηγα κοντα κατι ακουγεται ναι.. ενας περιοδικος ηχος καθε 1 δευτερολεπτο περιπου!
denexo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Επόμενος στόχος είναι να βάλουμε το FFP (Fonz Fun Plug) και να εκτοξευτούν οι δυνατότητες του ZyXEL !!!
gussgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά ποιο δίσκο φοράει το zyxel? WD 2TB Green (WD20EARX)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα