Προς το περιεχόμενο

e-shop crazy sundays 29-01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ το nas το παράγγειλα, μιάς και χρειάζομαι σκληρό, παρόλο που έχω το etrayz με θέση για 2 εσωτερικούς σκληρούς.

Θα το δοκιμάσω να δώ πώς τα πάει απο ταχύτητα στο δίκτυο γιατί όλα gigabit λένε άλλα τελικά μήν πώ τί πιάνουνε B) και απο κεί και πέρα ή θα κρατήσω το zyxel και θα δώσω το etrayz ή θα κρατήσω το etrayz και τον σκληρό του zyxel και θα δώσω το zyxel σκέτο (στο skroutz ξεκινάει απο 110€ και χωρίς διαθεσιμότητα, αν το δώσω κάνα 80άρι ολοκαίνουριο, όλοι κερδίζουμε!)

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο που πηρες ειναι το 210 και οντως η τιμη του εχει πεσει με την ελευση του 310.

για διαφορες μεταξυ τους, το ψαχνω

Δημοσ.

αυτο που πηρες ειναι το 210 και οντως η τιμη του εχει πεσει με την ελευση του 310.

για διαφορες μεταξυ τους, το ψαχνω

210

310

Στην αρχη νομιζα οτι ο 210 απλα ειναι ο 310 χωρις τον δισκο αλλα μαλλον κανω λαθος.. Με ενα γρηγορο ματι παντως δεν ειδα σημαντικες διαφορες εκτος του zPilot..

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πιάνει και ταχύτητες της προκοπής πάντως μέσω gbit ethernet, να το περιμένετε...

Δημοσ.

Δεν κρατήθηκα, παρήγγειλα και εγω ενα Zyxel!

Ξέρει κανείς αν θα υπάρχει πρόβλημα με dlna και υπότιτλους? Samsung τηλεόραση έχω

Δημοσ.

εγώ το nas το παράγγειλα, μιάς και χρειάζομαι σκληρό, παρόλο που έχω το etrayz με θέση για 2 εσωτερικούς σκληρούς.

Θα το δοκιμάσω να δώ πώς τα πάει απο ταχύτητα στο δίκτυο γιατί όλα gigabit λένε άλλα τελικά μήν πώ τί πιάνουνε B) και απο κεί και πέρα ή θα κρατήσω το zyxel και θα δώσω το etrayz ή θα κρατήσω το etrayz και τον σκληρό του zyxel και θα δώσω το zyxel σκέτο (στο skroutz ξεκινάει απο 110€ και χωρίς διαθεσιμότητα, αν το δώσω κάνα 80άρι ολοκαίνουριο, όλοι κερδίζουμε!)

1. Με την εγγύηση του σκληρού σε περίπτωση βλάβης τι ισχύει; μπορεί να επιστραφεί αυτόνομος στην κατασκευάστρια εταιρία ή όχι;

2. Σε περίπτωση που θέλεις να βγάλεις το δίσκο από το κουτί και να βάλεις άλλον στη θέση του εσωτερικά γίνετε εύκολα ή έχει τίποτα πατέντες όπως στους εξωτερικούς που φεύγουν κομμάτια από πλαστικό και χάνεις την εγγύηση;

Δημοσ.

Δεν κρατήθηκα, παρήγγειλα και εγω ενα Zyxel!

Ξέρει κανείς αν θα υπάρχει πρόβλημα με dlna και υπότιτλους? Samsung τηλεόραση έχω

αν ψάξεις στο νετ

το DLNA είναι άκρως ευαίσθητο για να δουλέψει καλά και είτε πρέπει να είσαι τυχερός, είτε να κάνεις υποχωρήσεις και να έχεις πολύ υπομονή για να δουλέψει

αφού έχεις samsung οι οποίες έχουν πολύ καλό media player παίζε τις ταινίες σου απο ένα στικάκι ή εξωτερικό δίσκο

εκτός αν έχεις παλιά τηλεόραση αλλά και πάλι δε θα είχε dlna!

Δημοσ.

Ο δίσκος που περιλαμβάνεται είναι σίγουρα ο Western Digital Caviar Green;;;

Το ρωτάω γιατί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το e-shop μου απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν να μου πουν τι δίσκο έχει μέσα. Συγκεκριμένα μου απάντησαν: "...ούτε ο κατασκευαστής δεν γνωρίζει. Συνήθως βάζουν καλούς δίσκους"!!!

• Moderators
Δημοσ.

1. Με την εγγύηση του σκληρού σε περίπτωση βλάβης τι ισχύει; μπορεί να επιστραφεί αυτόνομος στην κατασκευάστρια εταιρία ή όχι;

2. Σε περίπτωση που θέλεις να βγάλεις το δίσκο από το κουτί και να βάλεις άλλον στη θέση του εσωτερικά γίνετε εύκολα ή έχει τίποτα πατέντες όπως στους εξωτερικούς που φεύγουν κομμάτια από πλαστικό και χάνεις την εγγύηση;

1. 99.99% ΟΧΙ

Οι δισκοι αυτοι δινονται στον κατασκευαστη του "απο εξω" προιοντος και εσυ εχεις εγγυηση μονο απο αυτον (Zyxel)

Ο δίσκος που περιλαμβάνεται είναι σίγουρα ο Western Digital Caviar Green;;;

Το ρωτάω γιατί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το e-shop μου απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν να μου πουν τι δίσκο έχει μέσα. Συγκεκριμένα μου απάντησαν: "...ούτε ο κατασκευαστής δεν γνωρίζει. Συνήθως βάζουν καλούς δίσκους"!!! :X :mrgreen:

O δισκος που ειναι μεσα (τουλαχιστον στο αμαζον) ειναι αυτος "WD20EARX" http://www.amazon.co...l/dp/B004VFJ9MK o οποιος αυτη τη στιγμη εχει τελικη τιμη σπιτι σας 125 ευρω (και με 3 χρονια εγγυηση).

Δημοσ.

Καλήσπερα!Καθώς χρειάζομαι κι εγώ ένα δίσκο, βασικά για backup και απελευθέρωση χώρου στο pc, σκεφτόμουν την αγορά του WD 2TB που υπάρχει στο αντίστοιχο thread. Βέβαια η motherboard του υπολογιστή μου δεν υποστηρίζει usb 3.0, ούτε μέσω κάρτας απ' ό,τι είδα, καθώς έχει μόνο PCIEx1 slot.

Απ' την άλλη, το Zyxel NSA-310 ίσως ήταν καλή ιδέα καθώς θα μπορούσα( ; ) να το χρησιμοποιήσω με το media player (Egreat EG-R1) που έχω. Βέβαια πάλι, δεν έχω παρά μόνο το router της Forthnet αν και η δαπάνη για αγορά ενός gigabit switch δε νομίζω ότι είναι και τόσο μεγάλη.

Όσον αφορά τη διαφορά στην ταχύτητα μετάδοσης (ethernet/gigabit/usb 2.0) θα είναι πρακτικά τόσο μεγάλη ώστε να με αποτρέψει από την αγορά του Zyxel ή τελικά να το τολμήσω;

Ευχαριστώ!

• Super Moderators
Δημοσ.

με gigabit ethernet θα παίζει λίγο καλύτερο από usb2.0, δυστυχώς ο controller του zyxel δεν είναι αρκετά ισχυρός ώστε να βγάζει ταχύτητες της προκοπής σε gbit ethernet

Δημοσ.

Πιστεύω ότι για απλή χρήση σε οικιακό περιβάλλον (backup and media) σε καλύπτει απόλυτα, ακόμα και σε 100Mbps δίκτυο (δοκιμασμένο με WD MYBOOKWORLD 1TB Ethernet). Και ειδικά η τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει είναι πολύ καλή. Για χρήση περισσότερο επαγγελματική μάλλον δεν...

Παρείγγειλα και εγώ έναν Zyxel και θα ακυρώσω την αγορά από την προσφορά του Electroworld\Κωτσόβολου. Αν ενδιαφέρεται κανείς, ας μου στείλει ένα pm για να του το κρατήσω.

Δημοσ.

Αν ψάχνετε καλό και budget NAS, γιατί δεν κοιτάτε και το D-Link DNS-320; Το έχω από το καλοκαίρι και είμαι πολύ ικανοποιημενος.

Του βαζεις δυο δισκους SATA 3,5" 2ΤΒ και εισαι κομπλε.

Αν εχεις μαλιστα ηδη καποιον 3,5" spare, ερχεται και πιο οικονομικα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιστεύω ότι για απλή χρήση σε οικιακό περιβάλλον (backup and media) σε καλύπτει απόλυτα, ακόμα και σε 100Mbps δίκτυο (δοκιμασμένο με WD MYBOOKWORLD 1TB Ethernet). Και ειδικά η τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει είναι πολύ καλή. Για χρήση περισσότερο επαγγελματική μάλλον δεν...

και όταν θέλεις να κάνεις copy πχ μια 20gb .mkv ταινία ή μια season σειράς 720p ή ακόμα χειρότερα μια ολόκληρη σειρά να σου βγάζει την παναγία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...