Προς το περιεχόμενο

e-shop crazy sundays 29-01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπά, τόσο το έχει και στο skroutz, δεν ήταν ιδιαίτερη προσφορά - στα multirama είναι διαθέσιμο με 10€ παραπάνω στα 299€ Link αν το ψάχνεις!

Δημοσ.

αν αξιζει κατι σε αυτο το crazy sundays ειναι η canon sx130 στα 144 ευρω. φοβερη φωτογραφικη μηχανη. ψαξτε reviews να δειτε ποσος κοσμος την εκθιαζει. και εγω μαζι που την εχω κιολας. η τιμη ειναι απο τις φθηνοτερες που θα βρειτε πανευρωπαικα καπου 120 λιρες την πουλαει το αμαζον τωρα αν και πριν λιγες μερες κοστιζε παντου απο 170-190ευρω (στο πλαισιο που την ειχα κοιταξει)

Δημοσ.

Και το motorola Atrix ήταν καλή τιμη αλλα εξαντλήθηκε...

Εμενα λεει ελαχιστα κομματια σε stock παντως.Δε το δειχνει εξαντλημενο

Δημοσ.

e-shop Crazy Sunday 29-01-12 Link

πολυ καλη τιμη το nas με 2 tb σκληρο στα 149€ Link

Συμφωνω τοσο μονο κανει ο δισκος μονος του και παιρνεις το Νas δωρεαν!!

Δημοσ.

Συμφωνω τοσο μονο κανει ο δισκος μονος του και παιρνεις το Νas δωρεαν!!

Ε Όχι και δωρεάν!!! Σε π.Τ (προ Ταυλάνδης) τιμές σου έρχεται κάπου στα 75 ευρώ και σε τωρινές τιμές στα 25 ευρώ εκτός κι αν εννοείς στο Μ.Ο. οπότε τότε κανονικά πρέπει να παρεις κι 1 ευρώ ρέστα :P

Θα το έπαιρνα κι εγώ αλλά τα πήρα στο κρανίο με το e-shop που δεν μου 'στειλε ακόμα παραγγελία από 18 του μήνα που υποτίθετα ήταν όλα άμεσα διαθέσιμα!!! και κοντεύει να βγει ο μήνας.

Δημοσ.

Παλι ενα crazy με το 90% των προιοντων εξαντλημενα/συντομα διαθεσιμα/ελαχιστο στοκ...

Απορω γιατι δεν το κλεινουν να ησυχασουμε!

Δημοσ.

αν αξιζει κατι σε αυτο το crazy sundays ειναι η canon sx130 στα 144 ευρω. φοβερη φωτογραφικη μηχανη. ψαξτε reviews να δειτε ποσος κοσμος την εκθιαζει. και εγω μαζι που την εχω κιολας. η τιμη ειναι απο τις φθηνοτερες που θα βρειτε πανευρωπαικα καπου 120 λιρες την πουλαει το αμαζον τωρα αν και πριν λιγες μερες κοστιζε παντου απο 170-190ευρω (στο πλαισιο που την ειχα κοιταξει)

παντα αυτές οι μηχανές είναι πάρα πολύ καλές για αρχάριους.

Δημοσ.

Και το motorola Atrix ήταν καλή τιμη αλλα εξαντλήθηκε...

Δεν εξαντλήθηκε..ήταν από την αρχή εξαντλημένο αλλά όπως ειπώθηκε έτσι κι αλλιώς δεν ήταν και καμιά φοβερή προσφορά.

Δημοσ.

Συνδέεται σε modem?Είναι συμβατό με Mac?

Για το NAS λεμε ετσι? Αν ενοεις Router με ethernet τοτε ναι συνδεεται. Και ειναι συμβατο με τα παντα.. Απο pc μεχρι smartphone, και αν ξερεις να ρυθμιζεις NAT θα ειναι και ορατο απο παντου στον κοσμο.. καλο η κακο εσυ ξερεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...