Προς το περιεχόμενο

i5 2500k overclock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ανεβάσω λίγο τον επεξεργαστή μου τώρα είναι στα 3.3 και σκέφτομαι να τον πάω στα 3.7(και βλέπουμε) μιας και είμαι με την stock ψύκτρα.. το θέμα είναι πως δεν έχω ξανά επιχειρήση κάτι τέτοιο και δεν έχω ιδέα οπότε αν κάποιος έχει την διάθεση να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Έχω κατεβάσει το prime95, cpu-z, hwmonitor kai coretemp.

Παραθέτω κάποιες εικόνες από τα bios ώστε να μας διευκολύνη : 59236772.jpg

19467842.jpg

89500137.jpg

28886655.jpg

• Moderators
Δημοσ.

4.5 με default voltage (1.1-1.15) πολύ χλωμό. Με μια μικρή αύξηση στα ~1.25 είναι όμως εφικτότατο και εύκολο!

Δημοσ.

4.5 με stock ψύκτρα? από τι διάβασα μπορώ να πάω μέχρι 4 Το θέμα μου είναι πως? Στην 1η φωτογραφία εκεί που λέει CPU clock ratio βάζω πχ 40? και κάτι με το vcore που διάβασα ότι πρέπει να αλλάξω είναι αυτό στην 3η φωτογραφία που λέει dynamic vcore? πόσο να το βάλω?

Δημοσ.

μόνο το cpu clock ratio για 4,3 σίγουρα θα πάει μέχρι εκεί και ίσως λίγο παραπάνω

για περισσότερο θέλεις ψύκτρα και θα πρέπει να βάλεις παραπάνω v-core και ίσως και το load line

Δημοσ.

Πήγα τον επεξεργαστή στα 4( μέσο του smart 6(smart quickboost))

capture1hx.png

και έκανα το τεστ με το Prime95 και η θερμοκρασία έφτασε στο 1ο 10 λεπτό 87βαθμούς το υψηλότερο και σταμάτησα το test κοίταξα και το vcore πόσο ήταν εκείνη την στιγμή και ήταν 1.30(εγώ το έχω στο auto). Τώρα το έβαλα στο 3.8 και δεν έχω κάνει κάποιο test. Τι να κάνω?

Δημοσ.

4.5 με default voltage (1.1-1.15) πολύ χλωμό. Με μια μικρή αύξηση στα ~1.25 είναι όμως εφικτότατο και εύκολο!

Sτα 4,5 θελω 1.3v τουλαχιστον...τοσο μαπα κομματι μου ετυχε?

Δημοσ.

παιδιά τι λέτε...??? θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος..... 1.3v στα 4.5 και το λέμε μέτριο και μάπα?? μια χαρά είναι..... :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...