vellamos_power Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια... εχω φτιαξει μια βαση δεδομενων την εχω συνδεση με το dreamweaver και γραφοντας σε μια φορμα στελνωτο κειμενο στην βαση μου και απο εκει στην σελιδα που θελω. θελω αν ξερει καποιος να μου πει ενα τροπο ωστε σε ενα αρθρο που θελω να δημοσιευσω να φαινεται μια περιληψη του κειμενου και πατωντας πανω στην επικεφαλιδα να μπαινει στο αρθρο.
Xenobius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια... εχω φτιαξει μια βαση δεδομενων την εχω συνδεση με το dreamweaver και γραφοντας σε μια φορμα στελνωτο κειμενο στην βαση μου και απο εκει στην σελιδα που θελω. θελω αν ξερει καποιος να μου πει ενα τροπο ωστε σε ενα αρθρο που θελω να δημοσιευσω να φαινεται μια περιληψη του κειμενου και πατωντας πανω στην επικεφαλιδα να μπαινει στο αρθρο. Γνωμη μου να βαλεις αλλο ενα field στη βαση σου με την περιγραφή μονο. Έτσι αν πχ έχεις fields id, title, description, fulltext εκει που θέλεις να εμφανιζεται το μικρο κειμενο θα κανεις echo τα id - title - description ενω το title θα το κανεις στη μορφη > <a href="index.php?id=50">Title</a> το οποιο θα παραπεμπει στο αρθρο που πλεον θα εχει τη μορφη id(50) - title - fulltext Σημειωση: το ιδιο μπορεις να κανεις και με το readmore κουμπι: > <a href="index.php?id=50">Read more...</a>
isay Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Η καταχώρηση περιγραφής ειναι το καλύτερο απο θέμα οργάνωσης απλώς θέλει παραπάνω κόπο. Άλλη λύση ειναι να μην εχεις description αλλά να τραβάς το fulltext και με την κατάλληλη εντολή (π.χ. στην php είναι η substr) να τυπώνει μέρος του κειμένου και μετά να βάζεις το link read more
Xenobius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Η καταχώρηση περιγραφής ειναι το καλύτερο απο θέμα οργάνωσης απλώς θέλει παραπάνω κόπο. Άλλη λύση ειναι να μην εχεις description αλλά να τραβάς το fulltext και με την κατάλληλη εντολή (π.χ. στην php είναι η substr) να τυπώνει μέρος του κειμένου και μετά να βάζεις το link read more Εχεις ομως ξεχωριστο κειμενο καθε φορα και μπορει να θες να βαλεις εσυ καπου συγκεκριμενα το break point, οποτε δεν ειναι και τοσο καλο να μετρας στανταρ χαρακτήρες.
isay Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Έγραψα και συμφωνώ οτι ειναι ο καλύτερος τρόπος οργάνωσης. Είναι καθαρή λύση αλλά άμα εχεις να περνάς συχνά πολλές καταχωρήσεις, ειναι μεγάλο χάσιμο χρόνου
Xenobius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Έγραψα και συμφωνώ οτι ειναι ο καλύτερος τρόπος οργάνωσης. Είναι καθαρή λύση αλλά άμα εχεις να περνάς συχνά πολλές καταχωρήσεις, ειναι μεγάλο χάσιμο χρόνου +1
vellamos_power Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις. θα το δοκιμασω και θα σας πω. παντως δεν θα ειναι πανω απο 3-4 αναρτησεις ανα ημερα.
Xenobius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις. θα το δοκιμασω και θα σας πω. παντως δεν θα ειναι πανω απο 3-4 αναρτησεις ανα ημερα. Οταν το τελειώσεις περιμένω να δω τη δουλεια σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα