Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους. ¨Εχω το εξης πρόβλημα.Κάποιες ταινίες που είναι σε mkv των 8,10,15Gb θέλω να τις κάνω dvd χωρίς να χάσω ποιότητα εικόνας.Είναι αυτό εφικτό;Έχω δοκιμάσει με το VSO Convert X αλλά δεν έμεινα και πολύ υχαριστημένος. Υπάρχει κάποιος τρόπος άλλος, πρόγραμμα κ.λ.π.; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το DVD έχει καμιά δεκαετία και βάλε που βγήκε και έχει όριο το 720 × 576 με 9,8Mbit/s σε σχέση με το mkv που είναι 1920x1080 AV bitrate of 48 Mbit/s, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην χάσεις ποιότητα.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Υπάρχει όμως κάτι καλίτερο από το VSO;

Από τη στιγμή που θα "ρίξεις" την ανάλυση, μην περιμένεις διαφορές από το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις. Αν δεν σε απασχολεί η μειωμένη ανάλυση και θέλεις να τα μετατρέψεις σε dvd video ούτως ή άλλως, το convert x to dvd είναι μία από τις πιο αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις. Αν θέλεις κάτι δωρεάν, δες το dvdflick και το fremake video converter.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση για να απολαμβάνεις τις hd ταινίες είναι να πάρεις ένα media player, π.χ. το media matchbox (http://www.skroutz.gr/s/351515/Crystal-Audio-MediaMatchBox.html) και να βλέπεις τις ταινίες σου όπως είναι από στικάκι ή εξωτερικό δίσκο χωρίς χρονοβόρες μετατροπές και υποβαθμίσεις ποιότητας.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση για να απολαμβάνεις τις hd ταινίες είναι να πάρεις ένα media player, π.χ. το media matchbox (http://www.skroutz.gr/s/351515/Crystal-Audio-MediaMatchBox.html) και να βλέπεις τις ταινίες σου όπως είναι από στικάκι ή εξωτερικό δίσκο χωρίς χρονοβόρες μετατροπές και υποβαθμίσεις ποιότητας.

+1000!!! Μόνο αν υπολογίσεις το χρόνο που χρειάζεται για τις μετατροπές, καθώς και την - πολύ μεγάλη - υποβάθμιση της ποιότητας, αξίζει 100% η λύση του media player (τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα δεν τα συζητάμε...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...