Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα.... Έχω ένα πρόβλημα με το PC μου δεν ξέρω αν φταίει το hardware ή κάτι άλλο γιατί το έχω κάνει φορματ και έχω περάσει και τα windows 7 αλλά το πρόβλημα παραμένει. όταν περνάω ένα φλασακι μέσα στον pc η συνδέω το κινητό μου οι φάκελοι που είναι μέσα του μετατρέπονται σε κατάληξη .exe και δεν μπορώ να τα ανοίξω... τι μπορεί να φταίει??? και πως μπορώ να το λύσω???
Maitre Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 θα βάλεις ένα καλό antivirus για να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 θα βάλεις ένα καλό antivirus για να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου... Με format δεν θα επρεπε να εχει τετοιο προβλημα
Maitre Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν έχει απενεργοποιήσει την αυτόματη εκτέλεση και το flashάκι του είναι ήδη μολυσμένο από πριν κολλάει πάλι μια χαρά.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τα έχω δοκιμάσει όλα... Δέν πιστέυω να ειναι ιος γιατι το φλασακι δέν κολλησέ αλλους υπολογιστες... Μόνο τον δικό μου. Συν οτι μετα απο το τελευταιο φορματ εβαλα καθαρο φλασακι αλλα τα ιδια μονο οι φακελοι εγινα με καταληξη .exe και ετσι αναγνωριζονται απο τον υπολογιστη ως applications τα αρχέια εκτως φακελων δεν αλλοιωνοντε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα