Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα το έχω πάνω από 3 μήνες. Το καλοκαίρι είχα πάρει από το ebay το προιόν του τίτλου. Αφού το σύνδεσα και αντιμετώπισα κάποια προβλήματα συμβατότητας με τα windows 7(που είχαν όλοι όσοι το έχουν πάρει),όλα δούλευαν εντάξει. Ύστερα από κάποιο καιρό άρχισαν τα προβλήματα. Για να το αναγνωρίσουν κανονικά τα windows το έβαζα και το έβγαζα όλη την ώρα ώσπου να το αναγνωρίσουν. Τελικά, κατέληξε να μην αναγνωρίζετε καθόλου ή να βγάζει το σφάλμα "Άγνωστη συσκευή USB". Σήμερα ξαναδοκίμασα μετά από καιρό και έβγαλε πάλι το "άγνωστη συσκευή". Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μιλάω για τον official receiver της Microsoft για PC(Link)

Δημοσ.

Το πρόβλημα το έχω πάνω από 3 μήνες. Το καλοκαίρι είχα πάρει από το ebay το προιόν του τίτλου. Αφού το σύνδεσα και αντιμετώπισα κάποια προβλήματα συμβατότητας με τα windows 7(που είχαν όλοι όσοι το έχουν πάρει),όλα δούλευαν εντάξει. Ύστερα από κάποιο καιρό άρχισαν τα προβλήματα. Για να το αναγνωρίσουν κανονικά τα windows το έβαζα και το έβγαζα όλη την ώρα ώσπου να το αναγνωρίσουν. Τελικά, κατέληξε να μην αναγνωρίζετε καθόλου ή να βγάζει το σφάλμα "Άγνωστη συσκευή USB". Σήμερα ξαναδοκίμασα μετά από καιρό και έβγαλε πάλι το "άγνωστη συσκευή". Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μιλάω για τον official receiver της Microsoft για PC(Link)

Εγω το εχω πανω απο ενα χρονο και δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτως προβλημα.Ουτε στην αρχη,ουτε ποτε.Δοκιμασες να τον αλλαξεις usb θυρα μπας και?

Δημοσ.

Έχω κάνει τα πάντα! Αλλαγές θυρών, reboot, πειράματα με τον device manager, αλλά τίποτα. Εσύ από που το είχες πάρει; Το είχες πάρει πακέτο με το χειριστήριο του xbox;

Δημοσ.

Καλησπερα.. κοιτα πως θα λυσεις το προβλημα.. Κανεις εγκατασταση τους drivers Κανονικα.

Μετα στο βρισκει σαν Uknown device κ πηγαινεις στον device manager κανεις δεξι κλικ στο uknown device κ επιλεγεις "update driver software" μετα "Let me pick from a list of device drivers in my computer"

κατεβαινεισ στην λιστα κ επιλεγεις το "Microsoft Common Controller for Windows Class"

κ μετα επιλεγεις τον driver για "Wireless Receiver for Windows"

το πολυ να χρειαστεις restart κ ολα good ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό το έχω κάνει ήδη :(

Το Unknown Device που λες εσύ, οφείλετε στους drivers. Αυτό που μου βγάζει εμένα είναι το error 43. Δες εικόνες για να καταλάβεις καλύτερα:

http://imageshack.us/f/845/errorpd.png/

http://imageshack.us/f/195/error2zm.png/

Δημοσ.

Δειξε μου λιγο το tab Drivers αν λεει οτι ειναι εγκατεστημενος αυτος που σου λεω γιατι κ εγω σε οποιο pc κ αν προσπαθησα να το εγκαταστησω ειχα ακριβως τα error Που εχεις εσυ...

εκτος αν τα επαιξε ?? αναβει κανα ledaki?

Δημοσ.

Το led ανάβει κανονικά. Απλώς παλιότερα μου έβγαζε το πρόβλημα που λες και το έφτιαχνα όπως μου είπες. Τώρα όταν πάω στο tab του Driver έχει επιλογή μόνο το unknown device. Και όταν πάω χειροκίνητα(από δίσκο) μου βγάζει αυτό το error:

http://imageshack.us/f/215/37039530.png/

Αυτό που λέει είναι άκυρο, καθώς πρόκειται για την επίσημη 64 bit έκδοση των driver και παλαιότερα έπαιζε κανονικά. Μάλλον πως πάω για καινούριο από ελληνικό μαγαζί σε πακέτο με ένα controller που να έχω και εγγύηση κανονικά, γιατί το χρειάζομαι(μόλις το παράγγειλα, παρόλα αυτά, αν βρισκόταν λύση δεν θα με χάλαγε)! ;)

Δημοσ.

Κατσε γιατι μπερδευτικα... κανονικα στην εικονα που μου δειχνεις θα επρεπε οταν επιλεγεις τον driver οπως σου ειπα να βλεπεις αυτο :

post-233141-0-12814800-1328036417_thumb.jpg

κ μετα οταν θα τον επιλεγεις να σου πει οτι παιζει να μην ειναι συμβατος μπλα μπλα μπλα πατας οκ κ τον περναει..

post-233141-0-22113500-1328036426_thumb.jpg

Θα επρεπε να στο δειχνει στο τελος ετσι :

post-233141-0-37735900-1328036490_thumb.jpg

Το uknown device ειναι περιεργο.. θα μπορουσες πχ αν ηθελες να περασεις σε οποιαδηποτε συσκευη οποιον driver θελεις κ τα windows θα την βλεπαν ετσι (οχι σαν uknown device ) απλα δεν θα λειτουργησει..

Εχεις windows ultimate? γιατι σε εμενα η επιλογη που εχεις εσυ "Εμφανιση συμβατου υλικου"

δεν υπαρχει.. αυτο σε περιοριζει απο το να βαλεις οποιον driver Θελεις σε οποια συσκευη θες.

Δημοσ.

Ε, μα αυτό είναι το πρόβλημα, ότι δεν είναι έτσι. Παλιότερα έκανα αυτό ακριβώς που μου έδειξες αλλά τώρα απλώς δεν γίνετε! Κάποια στιγμή το έβαλα και δούλεψε κανονικά για ένα τεταρτάκι και μετά πάλι τα ίδια. Home Premium έχω. Το error 43 είναι ότι τα windows δεν την αναγνωρίζουν καθόλου, οπότε δεν έχει να κάνει με τους drivers.

Α, και από την εμφάνιση συμβατού υλικού δεν καταφέρνεις τίποτα έτσι κι αλλιώς. Εμφανίζει το ίδιο error. ;)

Δημοσ.

Τοτε ελπιζω να ειναι θεμα hardware και να μην παθεις τα ιδια με το καινουργιο...

Γιατι εγω θα το δοκιμαζα σε αλλο pc να ειμαι σιγουρος διοτι με την μικροσοφτ τα εχουμε δει ολα λαστ 20 γιαρς ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...